Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Politistul

Topic discutii si intrebari

Recommended Posts

Posted

Din pacate in lipsa de participanti ma vad nevoit sa aman acest al 3-la event L.F.C pentru saptamana viitoare.

Am nevoie de cel putin 6 participanti. Cand momentan am doar 3. :crybaby:

Posted

baga fructe sa dai decrease ^_^

sau il stergi si-l faci din nou :>

dah cum sa nu.. ^_^

Din pacate in lipsa de participanti ma vad nevoit sa aman acest al 3-la event L.F.C pentru saptamana viitoare.

:(

Posted

Pai gandeste si tu un pic, cum pui tu un BD lk dd/ lk dd ref +13 , tu te gandesti ce def are gd si ce def are bd?

nu e mare diferenta, cel putin la full e de 100~200def

Posted

nu e mare diferenta, cel putin la full e de 100~200def

e iti zic eu:) Oricum n-am str nici pentru Bd +13

Posted

aoleu, abia acum am vazut k s`a amanat =))

Guest tekmanstar
Posted

daca ai marit taxa>>zici ca bokurile is pe toate drumurile;) daia nu se inscrie lumea

dak tu zici k s'a marit taxa...eu zik k a marit taxa pentru a fi mai palpitant acest event ... cred k o sa ma apuc si eu dar nu am set :))

Guest Silphy
Posted

Daca si cu parca.. Voi ganditi putin cand spuneti iteme+13? Imi pun pe un kb sau BB sdby pass iei un combo in hp si ceau...E NON RR nu poti sa ai 123123123123123123 k hp. In fine.. se vede ca nu stiti ce e aia pvp.. (daca ati sti nu ati vorbi aiurea...

Posted

Daca si cu parca.. Voi ganditi putin cand spuneti iteme+13? Imi pun pe un kb sau BB sdby pass iei un combo in hp si ceau...E NON RR nu poti sa ai 123123123123123123 k hp. In fine.. se vede ca nu stiti ce e aia pvp.. (daca ati sti nu ati vorbi aiurea...

te inseli aici, daca iti pui un set lk 2opt+13, vei muri si mai greu decat acum

Guest Silphy
Posted

Poi crezi ca gasesti pe toate gardurile iteme lk dd ref+ddi+13? Gandestete nitel la aia care au seturi lk dsr +9 . Daca am sd by pass pe arma un combo si e ceau.. Eu zic ca e bine asa , ar trebui interzise si itemele de 380.

Posted

Poi crezi ca gasesti pe toate gardurile iteme lk dd ref+ddi+13? Gandestete nitel la aia care au seturi lk dsr +9 . Daca am sd by pass pe arma un combo si e ceau.. Eu zic ca e bine asa , ar trebui interzise si itemele de 380.

si eu am zis sa se interzica 380, dar nu se vrea, iar daca e sa o luam logic, degeaba sunt doar 250 low pots daca sunt permise complex potion

Guest Silphy
Posted

Poi acolo fiecare e liber sa isi adune :) Alea cad pe toate gardurile .

Posted

Finalisti daca pot intra maine dupa 21:00 sa le inmanez premiile.

Guest Silphy
Posted

ok:) Eu sunt on si acu daca poti sa intrii

Guest Silphy
Posted

Avem voie cu opt galbena pe iteme si complex pot?

da :D e voie

REGULI:

Iteme: Maxim +9 (arma, armura,aripi),

Daca deti un set +13 nu inseamna neaparat ca esti mai bun ca unu ce are abia +9, ci ca joci de mai mult timp pe server(aici ma refer la cei ce isi vor crea caractere secundare)sau ai primit mai mult ajutor de la colegi, prieteni.

Fernir e strict interzis, calu de DL e acceptat. Din motive evidente.

Angel, Satan sunt acceptati.

*Itemele exc 380 sunt acceptate pentru primul turneu, ulterior discutam daca raman sau le interzicem.*

Caracter: Orice caracter, orice lvl e binevenit. Si orice atribut al clasei e permis(mana shield, buff, sweal, critical dmg)

Potiuni: Fiecare jucator va primi inainte de a incepe pvp de la mine personal 250 de potiuni de hp si 50 mana low grade, care sa le foloseasca cu cap. Alte potiuni inafara de cele de la mine sunt strict interzise.

Potiunile le veti primi in acest format, deci va rog sa va organizati bine inventarul inainte de a va veni randul:

Posted Image

Fiecare participant va fi rugat inainte de a primi potiunile sa faca o poza cu inventarul + store, cursorul pe aripi, astfel demonstrand ca nu are nici un alt item sau alte potiuni de hp existente la el.Dupa ce se va incheia lupta castigatorul e rugat sa posteze acele screenuri in acest topic. Cei ce nu vor posta in maxim 24h de la terminarea pvp for fi descalificati, urmand ca adversarul sau sa mearga mai departe si sa posteze la randul sau acele screenuri.

Posted

Aha. Si daca tu esti campion acum si eu te provoc si castig, mi se da mie cele 7 bok +5 si tie locul 2 si premiul de la locul 2 sau cum?

nu, premiul este al lui, daca vrei sa`l bati, te inscrii la eventul urmator si astepti sa pici cu el :)

Guest Silphy
Posted

Aha. Si daca tu esti campion acum si eu te provoc si castig, mi se da mie cele 7 bok +5 si tie locul 2 si premiul de la locul 2 sau cum?

;) te astept in finala ^_^

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...