Sparky[SV] Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Eu am venit cu chef de caterinca si voi ziceti ca ma cert , damn . ai fost nominalizat la spammerul linkmania si la cel mai activ user, normal ca vi aici `cu chef de caterinca`
mortallx Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Russel alegi varianta full option la 10 euro? spa inclus si ai un loc la geam dupa gala,la petrecerea de pe strada spoitorilor nr 46 ;) Superstar nu a dat destule monezi sa intre in juriu,pe mn m-au lasat falit.
Mihnea Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 ' date='08 January 2011 - 02:14' timestamp='1294445694' post='5572595'] ai fost nominalizat la spammerul linkmania si la cel mai activ user, normal ca vi aici `cu chef de caterinca` Un om care intelege , danke Russel alegi varianta full option la 10 euro? spa inclus si ai un loc la geam dupa gala,la petrecerea de pe strada spoitorilor nr 46 ;) Varianta cu masaj cat costa ? # Multumesc pentru nominalizari
Guest SouthBoy_Lucyo Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Pfooooaaaiiiii am pierdut spammul live, certurile, acuzele, intriga Sa postez acum e ca si cum m-as uita la Povestirile de acasa in reluare Si totusi o fac daca vrei sa stau toata ziua sa ma bas pe canapeaua ta, ok iti voi baga un dop in fund Vezi nu-i baga decat unul ca nu ajunge. Si sugerez o folie de protectie la canapea ))))
Mehico Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ar fi de preferat ca in continuare sa se inceteze cu spam-ul si sa se discute strict la subiect (nu e o rugaminte).
HighVoltage Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Votati`ma la rockerul anului,si va platesc dupa ce castig!!! PM cu numarul cardului dvs,data expirarii,numele detinatorului si pin-ul vostru,dupa ce m`ati votat,evident. tenx
Mehico Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Cand spuneam "strict la subiect" ma refeream la discutii serioase. ps. In topicul Gala LinkMania 2010 posteaza numai membrii juriului ales.
Random Hero Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Interesant post a facut The Wizard, a dat si cateva motive pentru unele dintre alegerile facute, nice. mda , ce sa ziceti si voi . Pana dimineata nu mai postez , sa nu creada superstar ca vreau sa ma voteze cineva . [nu trebuie reply] Nu te-ai tinut de promisiune. :tiphat:
liquidlove Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Mi se pare mie, sau unii dintre cei nominalizati sa voteze au ratat categoria bloggerul anului (logs, nightwish) ?
Mehico Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Cei care sunt nominalizati la o anumita categorie nu voteaza acolo.
slvr Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 => doar nightwish a uitat sa voteze la blog , ca logs e nominalizata.
Lucian Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Te supara ceva? plllllfffffttttttttttpllllllllllsssssss DA, nu ma voteaza toti pe mine :<