Lancelot Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Nu ai cum sa ceri sa se desfasoare o campanie de acest gen fara subiectivisme. Parerea mea. Asa ca poate e mai bine sa voteze un cerc mai restrans de oameni ...pe unul sau altul din cei nominalizati
liquidlove Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ce legatura are nominalizarea cu votul? P?i in mare m?sur? are, pân? la urm? la nominalizare ?i-a spus p?rerea intregul popor, pe când la vot i?i spun p?rerea un num?r mai restrâns, acea decizia luat? de cei ale?i ar trebui s? constituie si o parte din câte nominaliz?ri a primit userul la sectiunea respectiv?, s? fie una dintre criterile de pe urma c?reia va alege. La categoria "Bloggeri" se vor pune si blogurile? Nu de alta, dar multi nu stiu de ele. Poate daca le citesc pe loc, se decid mai bine... Reclam? gratis? Merge! Nu ai cum sa ceri sa se desfasoare o campanie de acest gen fara subiectivisme. Parerea mea. Asa ca poate e mai bine sa voteze un cerc mai restrans de oameni ...pe unul sau altul din cei nominalizati Este este, facem campanie
The Wizard Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 care ma mituieste mai bine ajunge mai sus pe lista de votare. grabiti-va ca timpu trece repede. mai ales userii. dati spaga la baiatu, castigati ceva la gala asta si aveti un loc de moderator asigurat.
slvr Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 la mijloc sunt afaceri cu bani multi , pe mess se lucreaza cu sume de la 5 € pe orange pana la 10 € pe cosmote!!! :crybaby:
mortallx Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 3 euro vodafone va votez la 3 categorii,1 euro la una,10 euro la toate ;) grabiti-va stock limitat !!! TAIATI-L PE INOV8BOY DIN LISTA,NU E SERIOS,ASTEPT DE O ORA AIA 3 EURO.
Guest *Juan* Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 3 euro vodafone va votez la 3 categorii,1 euro la una,10 euro la toate ;) grabiti-va stock limitat !!! TAIATI-L PE INOV8BOY DIN LISTA,NU E SERIOS,ASTEPT DE O ORA AIA 3 EURO. NASPA, AM PREGATIT CASH DEGEABA :comp1:
Lucian Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 pot sa te iau acasa? :> daca vrei sa stau toata ziua sa ma bas pe canapeaua ta, ok
slvr Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 daca vrei sa stau toata ziua sa ma bas pe canapeaua ta, ok iti voi baga un dop in fund
Dani Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Sper ca macar la Categoria Bloggerul Anului sa se voteze serios. Calitatea si nu cunostintele!
Random Hero Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 (edited) Mic Spamer , nu ma face sa ma supar ca mi`ai dat warn # Cum de nu esti in juriu ? Nu m-au ales. Btw, astea nu-s glume. :-j @w/e, pana dimineata topicul asta o sa aiba dublul paginilor actuale in care unii o sa ii roage pe atlii (pe ocolite) sa ii voteze. :tiphat: Edited January 7, 2011 by R_SupeRstaR
Mihnea Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 mda , ce sa ziceti si voi . Pana dimineata nu mai postez , sa nu creada superstar ca vreau sa ma voteze cineva . [nu trebuie reply]
Guest *Juan* Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Nu m-au ales. Btw, astea nu-s glume. :-j @w/e, pana dimineata topicul asta o sa aiba dublul paginilor actuale in care unii o sa ii roage pe atlii (pe ocolite) sa ii voteze. :tiphat: Sunt interese foarte mari la mijloc, iar unii nominalizati, ca sa evite prezicerea ta, or sa roage pe fata sa fie votati!
slvr Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Sunt interese foarte mari la mijloc, iar unii nominalizati, ca sa evite prezicerea ta, or sa roage pe fata sa fie votati! nu inteleg interesele ori suntem golani ori nu mai suntem?
Mihnea Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 nu inteleg interesele ori suntem golani ori nu mai suntem? Sa parem maturi ? Ne bagam si noi pe aici in sema sau nu stim deastea ?
Guest *Juan* Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 nu inteleg interesele ori suntem golani ori nu mai suntem? cum nu sunt interese? pai lumea sare cu bani degeaba? vezi ca te am la mana cu o conversatie :>. (poti sa faci puscarie pentru dare de mita) Russell, nu-ti convine, nu te obliga nimeni sa te certi cu noi aici
Mihnea Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Eu am venit cu chef de caterinca si voi ziceti ca ma cert , damn . # ma duc la alta masa sa spamez . brb
slvr Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Eu am venit cu chef de caterinca si voi ziceti ca ma cert , damn . edit: a zis juan sa canti la alta masa.... :( on: nu mai am credit , raman fara voturi