Jump to content
eleodor

Gala

Recommended Posts

Posted

Nu ai cum sa ceri sa se desfasoare o campanie de acest gen fara subiectivisme. Parerea mea. Asa ca poate e mai bine sa voteze un cerc mai restrans de oameni ...pe unul sau altul din cei nominalizati

Posted

Ce legatura are nominalizarea cu votul?

P?i in mare m?sur? are, pân? la urm? la nominalizare ?i-a spus p?rerea intregul popor, pe când la vot i?i spun p?rerea un num?r mai restrâns, acea decizia luat? de cei ale?i ar trebui s? constituie si o parte din câte nominaliz?ri a primit userul la sectiunea respectiv?, s? fie una dintre criterile de pe urma c?reia va alege.

La categoria "Bloggeri" se vor pune si blogurile? Nu de alta, dar multi nu stiu de ele. Poate daca le citesc pe loc, se decid mai bine...

Reclam? gratis? Merge!

Nu ai cum sa ceri sa se desfasoare o campanie de acest gen fara subiectivisme. Parerea mea. Asa ca poate e mai bine sa voteze un cerc mai restrans de oameni ...pe unul sau altul din cei nominalizati

Este este, facem campanie =))

Posted

care ma mituieste mai bine ajunge mai sus pe lista de votare.

grabiti-va ca timpu trece repede. mai ales userii. dati spaga la baiatu, castigati ceva la gala asta si aveti un loc de moderator asigurat.

Posted

la mijloc sunt afaceri cu bani multi , pe mess se lucreaza cu sume de la 5 € pe orange pana la 10 € pe cosmote!!! :crybaby:

Posted

3 euro vodafone va votez la 3 categorii,1 euro la una,10 euro la toate ;) grabiti-va stock limitat !!!

TAIATI-L PE INOV8BOY DIN LISTA,NU E SERIOS,ASTEPT DE O ORA AIA 3 EURO.

Guest *Juan*
Posted

3 euro vodafone va votez la 3 categorii,1 euro la una,10 euro la toate ;) grabiti-va stock limitat !!!

TAIATI-L PE INOV8BOY DIN LISTA,NU E SERIOS,ASTEPT DE O ORA AIA 3 EURO.

NASPA, AM PREGATIT CASH DEGEABA :comp1:

Posted (edited)

Mic Spamer , nu ma face sa ma supar ca mi`ai dat warn

# Cum de nu esti in juriu ?

Nu m-au ales. Btw, astea nu-s glume. :-j

@w/e, pana dimineata topicul asta o sa aiba dublul paginilor actuale in care unii o sa ii roage pe atlii (pe ocolite) sa ii voteze. :tiphat:

Edited by R_SupeRstaR
Guest *Juan*
Posted

Nu m-au ales. Btw, astea nu-s glume. :-j

@w/e, pana dimineata topicul asta o sa aiba dublul paginilor actuale in care unii o sa ii roage pe atlii (pe ocolite) sa ii voteze. :tiphat:

Sunt interese foarte mari la mijloc, iar unii nominalizati, ca sa evite prezicerea ta, or sa roage pe fata sa fie votati!

Posted

Sunt interese foarte mari la mijloc, iar unii nominalizati, ca sa evite prezicerea ta, or sa roage pe fata sa fie votati!

nu inteleg interesele

ori suntem golani ori nu mai suntem?

Guest *Juan*
Posted

nu inteleg interesele

ori suntem golani ori nu mai suntem?

cum nu sunt interese? pai lumea sare cu bani degeaba? vezi ca te am la mana cu o conversatie :>. (poti sa faci puscarie pentru dare de mita)

Russell, nu-ti convine, nu te obliga nimeni sa te certi cu noi aici

Posted

Eu am venit cu chef de caterinca si voi ziceti ca ma cert , damn .

edit: a zis juan sa canti la alta masa.... :(

on: nu mai am credit , raman fara voturi :|

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...