Mehico Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Vom face un juriu care sa desemneze castigatorii. Cand spun "vom", ma refer la noi moderatorii globali. Am inceput deja sa lucram la lista membrilor. Pana atunci nominalizati useri in continuare :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luci Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Nu mi-a raspuns si mie nimeni la intrebare... pana pe ce data o sa tina aceasta Gala ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleodor Posted December 29, 2010 Author Share Posted December 29, 2010 6 Ianuarie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortallx Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Vom face un juriu care sa desemneze castigatorii. Cand spun "vom", ma refer la noi moderatorii globali. Am inceput deja sa lucram la lista membrilor. Pana atunci nominalizati useri in continuare :) Mai bine asa,deoarece sunt multe sectiuni alese,nu dau nume in care au fost selectionati useri care anul asta deabia au miscat ceva,poate au miscat acum pe sfarsit,au aparut si ei din ceata dar in rest AFK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stef Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Imi place ca sunteti romani, daca sunteti nominalizati faceti flame ;x;x;x;x;x; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linky Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Fie-mi cu iertare...dar nu vi se pare putin cam absurd ca persoanele din juriu sa fie si nominalizate? #-o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sensini Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Fie-mi cu iertare...dar nu vi se pare putin cam absurd ca persoanele din juriu sa fie si nominalizate? #-o se vor abtine la categoriile la care sunt si nominalizati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortallx Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 S-a ales pana la urma membrii ce vor vota? Vad ca toata lumea acum alege doar pe unu la fiecare categorie. *ZBK te tin minte ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehico Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Va fi gata lista in scurt timp. Momentan, ideal e ca toata lumea sa propuna spre nominalizare cat mai multi. Posturile in care se alege doar unul pentru fiecare categorie nu vor fi luate in considerare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
musLi Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Va fi gata lista in scurt timp. Momentan, ideal e ca toata lumea sa propuna spre nominalizare cat mai multi. Posturile in care se alege doar unul pentru fiecare categorie nu vor fi luate in considerare. Mare majoritate au ales doar o persoana pe cateogrie :error: .Trebuia spus de la bun inceput sa se nominalizeze minim doua persoane pe categorie :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortallx Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Macar sa se tina cont cat timp a petrecut user'ul X in Y categorie,asa daca ma nominalizezi pe mn exemplu in categoria muzica ca am 10 randuri si dupa un nu am mai intrat,nu are rost.(asta a fost doar un exemplu banal,dar sunt multe altele lf dar la alte categorii) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sensini Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Mare majoritate au ales doar o persoana pe cateogrie :error: .Trebuia spus de la bun inceput sa se nominalizeze minim doua persoane pe categorie :P cred ca era vorba de cele 2 posturi in care sunt nominalizati lobster dog si mehico la toate categoriile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehico Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 cred ca era vorba de cele 2 posturi in care sunt nominalizati lobster dog si mehico la toate categoriile Nu ma, era vorba ca fiecare user a postat de parca s-au pus sa voteze, nu sa nominalizeze si au ales cate un singur user la fiecare categorie. Ne descurcam si cu astia care sunt, ca la foarte multi userii nominalizati sunt diferiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Fotogenicul anului - Mehico Cinefilul anului - Mehico Omul muzicii - Mehico Rockerul anului - Mehico Rapperul anului - Mehico Clubberul anului - Mehico Sportivul virtual - Mehico Spammerul Free LinkMania Chat - Mehico Spammerul LinkMania - Mehico Spammerul SA:MP Chat - Mehico Profesorul IT al anului - Mehico Omul cu telefoane - Mehico Graficianul anului - Mehico Fotograful anului - Mehico Cuplul anului - Mehico Fetita anului - Mehico Nou venitul anului - Mehico MODERATORUL ANULUI - Mehico GLOBALUL ANULUI - Mehico CEL MAI ACTIV USER - Mehico Cea mai mare dezamagire - IceMan Most helpful of the year - Mehico Cel mai popular user - Mehico Brain of the year - Mehico Funny man - Mehico Piticul anului - Mehico Bloggerul anului - Mehico fan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thade> Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 LOBSTER HATERS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equilibrium Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Spammerul Free LinkMania Chat - <Raziel> O_O That's a new one Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wizard Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 nu cred ca are 1 post acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
blk Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Deci in topicul acela se nominalizeaza sau se voteaza? Ca nimeni n-a zis mai mult de o persoana / categorie pana acum ceea ce este echivalentul votului direct. Mai bine ca fiecare user sa nominalizeze 3-4 oameni la fiecare categorie si apoi sa se voteze intr-un alt topic din acei useri nominalizati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
logs Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Cred ca e vorba doar de nominalizari. Care pot fi de la una la mai multe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HighVoltage Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Votati-ma pe mine si va promit salarii cu 15% mai mari,pensii marite si alocatii pe masura copiiilor vostri! [Macar la roacheru anului ca vreau sa ma mandresc cu sig :( ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest koop Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Bai, daca as putea, as da nume persoanelor care cred asta despre el in afara de mine, dar nu vreau sa fiu indiscreta sau sa se supere respectivii. Imi faci un favor si ma ignori, pwease? Hmm, mai bine o fac eu, ca vad ca iar implori atentie si esti penibil. p.s. Daca a ajutat atatia, sa vedem cine il voteaza in afara de tine. Peace! ahahaha, ce tentativa penibila de a vorbi "SWEET & KEWL" ar fi ceva daca am vedea si argumentele pt care unii ii nominalizeaza/voteaza pe altii... acolo unde se poate desigur... edit: cum ziceam, sa vina unu' sa zica: da ba l-am votat pe ala la barosanu' IT al anului pt ca am avut o problema pe care el a rezolvat-o pt mine (link) da ba, l-am votat pe ala la fotogenicul anului pt ca imi plac pozele lui/ei (si imi ofer placere uitandu-ma la ele) (poza care ii place - sa arate ca nu a votat deampulea doar ca sa se afle in treaba) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehico Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Lista juriului: 2 reprezentanti ai categoriei Diverse: - moderator: logs - linkmaniac: Sparky[sV] 2 reprezentanti de la Mu Online: - moderator: Lancelot - linkmaniac/asistent: oick 2 reprezentanti de la Counter Strike: - asistent: eleodor - linkmaniac: The Wizard 2 reprezentanti de la MTA: - moderator: NightWishMaster - linkmaniac: NoComment 1 reprezentant al moderatorilor globali: Sensini 2 reprezentanti de la categoria IT: - moderator: LeNoR - linkmaniac: mortallx2 Alti 2 moderatori + 2 linkmaniaci: - cRs si Forbidden - Legacy si Mr. Linky Din momentul in care se va deschide topicul cu cei nominalizati, numai acestia de mai sus vor putea posta, respectiv vota. Toti ceilalti useri sunt rugati sa se abtina de la orice fel de interventie. In caz de paritate de voturi, decizia imi apartine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquidlove Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Cei nominalizati la fiecare categorie, ar trebuii sa fie scris in dreptul lor numarul nominalizarilor, pana la urma parerea linkmaniacului de rank conteza, right? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blk Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Cei nominalizati la fiecare categorie, ar trebuii sa fie scris in dreptul lor numarul nominalizarilor, pana la urma parerea linkmaniacului de rank conteza, right? Ce legatura are nominalizarea cu votul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Lista juriului: Din momentul in care se va deschide topicul cu cei nominalizati, numai acestia de mai sus vor putea posta, respectiv vota. Toti ceilalti useri sunt rugati sa se abtina de la orice fel de interventie. In caz de paritate de voturi, decizia imi apartine. La categoria "Bloggeri" se vor pune si blogurile? Nu de alta, dar multi nu stiu de ele. Poate daca le citesc pe loc, se decid mai bine... Link to comment Share on other sites More sharing options...