Jump to content
bunny

Castle Siege

Recommended Posts

Posted

Nush de ce draq i`o fi trebuit la Reyakos coordonatele de la camera...dar mergeti si voi pe serv 2 si da`ti //gt si coordonatele de la camera...sa vedeti daca va duce undeva...eu nu stiu sa mearga. O sa`l intreb si pe el daca merge si daca merge clar o sa folosesc si eu la urmatoru CS...ca doar si voi ati folosit de ati ajuns in camera si ce`i de la ultima poarta nu v`au vazut.

in camera erau pe putin 4-5dl care au stat mai deoparte ptr a nu fi omorati ptr a putea da sumon atunci cand trb.....dar na ce sa zici si u

pe cand dl de la voi nu am vazut decat 1-2 tot cs-ul :tiphat:

Posted

http://www.youtube.com/watch?v=w9U2KQGV_74

la minutul 1:15 la dl-u hhunterz si vezi ca are buff si ms pe el si vezi cum moare de la un bk

in min 2:20 danzel trece prin twistu la 2 bk

in minuutu 3:40 cand da sweal mariachi, apare si danzel de nicaieri

si dupa cateva secunde da cu calul cum a dat tsuxing in filmul in care l-am acuzat de speed

fara sa se vada skill-ul de la cal

da ala de langa danzel si mariachi moare

si ii scade mana foarte repede lu mariachi cand trage danzel in el atunci din cauza ca are attackspeed-ul foarte mare

http://www.youtube.com/watch?v=8FVpLk4TlRM

apoi aici e continuarea de la 1

primeste cateva combo danzel da nu moare si are doar ms si sweal pe el

cam ciudat avand in vedere ceilalti dl cum pica de la 1-2 combo chiar daca au ms si sweal si buff

in minutul 1pica tsuxing dintr-un combo de la mariachi

si are doar mana shield pe el

in minutul 1:30 danzel este inghetat, acelasi lucru ca si in filmul cu tsuxing insa merge la fel de repede

trage cu calul dar iar nu se vede cand trage cu skill-ul de la cal fix ca in filmul cu tsuxing

asa se intampla cand un dl are speed :)

in minutu 2:40 se vede cum danzel trage in mariachi si ii scade super repede mana lu mariachi

inainte cand tragea in el nu ii scadea asa

acu ii scade cum ii scadea lu gunit cand tragea sadi in el; hit-uri multe intr-un timp scurt

apoi imediat opreste speed (pentru cine nu stie speed-ul se foloseste cu hotkeys)si nu-i mai scade mana lu mariachi

continua sa mearga, trage cu calul (acu se vede skill-ul de la cal cand il arunca)

si cand se intalneste cu scorpion moare de la un singur twist

chiar daca avea buff si ms pe el

va place povestea mea? :D mai vin cu altele in curand :D

Posted

Nush de ce draq i`o fi trebuit la Reyakos coordonatele de la camera...dar mergeti si voi pe serv 2 si da`ti //gt si coordonatele de la camera...sa vedeti daca va duce undeva...eu nu stiu sa mearga. O sa`l intreb si pe el daca merge si daca merge clar o sa folosesc si eu la urmatoru CS...ca doar si voi ati folosit de ati ajuns in camera si ce`i de la ultima poarta nu v`au vazut.

pe timp de pace tre sa fii in alianta aparatoare iar in timpul cs-ului doar guildele inscrise pot intra , ce drq asta stie toata lumea

Posted

si atunci zi si tu care este lagatura, daca eu nu stiu despre ce e vb, el nu da pe aici care a fost rostul? Te-ai gandit tu sa fii pui de zmeu? :) Lumineaza-ma :))

@Soul :) se vede ca sunteti paranoia :)) Prutus a pus poza aia ca sa arate cati erau pe el si-l atacau :) Of of of, calmati-va :))

Rostul e ca daca un admin, care are anumite indatoriri si obligatii, nu e corect, atunci nu ma pot astepta la niste simplii playeri sa joace corect cand toti sufera de "god complex" si de dorinta de a arata ca ei sunt cei mai buni. Si poate vreau sa las afk tarc bk de craciun, vroiam doar sa stiu daca ma trezesc cu suspend.

Posted

ba da tu chiar esti nesimtit? :)) nu stiu de ce draq i-o fi trebuit lu' reyakos coord din camera? :)) doamne cata penibilitate zace in unii :)) tu nu stii sa mearga? pai cand l-ai ars pe befunny cand era pe mg, de ti-a dat pk pe spot (erai cu danzel) la 90 90 k6 si tu ai avut timp sa te intorci inapoi si sa-i dai pk cat inca selfdefence era activat? aia cum a fost? fir-ai tu sa fii de cheitza de tabernacol care esti tu :)) ai scapat atunci ca nu a avut printuri omu, ca altfel erai de mult ars pe rug

Posted

reyakos ce zice cord alea pt ca exista un program care te teleporteaza scri doar cord si te duce acolo..orice carater..

prutus dejaba ai facut poza cu EternityBK nam folosit nimika poate sa verifice linistit admini :bananadance2:

te-am acuzat eu de ceva?

voi vedeti acuzatii si acolo unde nu sunt :comp2:

Posted

ba da tu chiar esti nesimtit? :)) nu stiu de ce draq i-o fi trebuit lu' reyakos coord din camera? :)) doamne cata penibilitate zace in unii :)) tu nu stii sa mearga? pai cand l-ai ars pe befunny cand era pe mg, de ti-a dat pk pe spot (erai cu danzel) la 90 90 k6 si tu ai avut timp sa te intorci inapoi si sa-i dai pk cat inca selfdefence era activat? aia cum a fost? fir-ai tu sa fii de cheitza de tabernacol care esti tu :)) ai scapat atunci ca nu a avut printuri omu, ca altfel erai de mult ars pe rug

Penibil esti tu ca ai chelit de la atata stat in fata pc`ului scriind romane pe forumu linkmania.NU MERGE //GT X Y SA AJUNGI IN CAMERA...NU PE SERV 1.Ce am scris eu si ce pana mea ai inteles .... doamne...mai scrie 1 roman despre D@nzel ca imi place.

Posted

Penibil esti tu ca ai chelit de la atata stat in fata pc`ului scriind romane pe forumu linkmania.NU MERGE //GT X Y SA AJUNGI IN CAMERA...NU PE SERV 1.Ce am scris eu si ce pana mea ai inteles .... doamne...mai scrie 1 roman despre D@nzel ca imi place.

De unde stii ca nu merge ?

Posted

s-a dovedit de atatea ori ca voi nu stiti sa jucati decat cu programe/smecherii , de ce ar fi acum diferit?

intrati in mu pe orice harta si jucati-va cu //gt x y si dupa comentati pe aici ca vezi doamne "NU MERGE" :banghead: ? vrei sa iti fac demonstratie video? las-o incolo de treaba

trecem peste faptul ca putea sa fie un admin aseara on la cs sa verifice chestia asta

Posted

la minutul 1:15 la dl-u hhunterz si vezi ca are buff si ms pe el si vezi cum moare de la un bk

si dupa cateva secunde da cu calul cum a dat tsuxing in filmul in care l-am acuzat de speed

si ii scade mana foarte repede lu mariachi cand trage danzel in el atunci din cauza ca are attackspeed-ul foarte mare

cam ciudat avand in vedere ceilalti dl cum pica de la 1-2 combo chiar daca au ms si sweal si buff

in minutul 1:30 danzel este inghetat, acelasi lucru ca si in filmul cu tsuxing insa merge la fel de repede

trage cu calul dar iar nu se vede cand trage cu skill-ul de la cal fix ca in filmul cu tsuxing

in minutu 2:40 se vede cum danzel trage in mariachi si ii scade super repede mana lu mariachi

acu ii scade cum ii scadea lu gunit cand tragea sadi in el; hit-uri multe intr-un timp scurt

apoi imediat opreste speed (pentru cine nu stie speed-ul se foloseste cu hotkeys)si nu-i mai scade mana lu mariachi

continua sa mearga, trage cu calul (acu se vede skill-ul de la cal cand il arunca)

tu vezi toate astea pentru ca vrei sa le vezi, daia tot cauti nod in papura.

Se mai intampla uneori sa nu se vada cand DL-ul da cu calul, sunt n buguri, asta sa fie problema noastra? Eu stiu ca DL-ul da muuuult mai rpde decat un bk, oare daia are daca apesi C speedul care-l are? :-?

Uita-te la filmuletele mele sa vezi cum fara buff, ms pot rezista la un combo si d@nzel full buff nu rezista? :) Nu mai compara jucatorii intre ei, nu poti sa compari asa ceva.

Uite cum ma gadila Mariachi ;)

aici plimbarea prin camera si gandeste-te, nu aveam sweal ;)

@Richer, vb tu acolo, poate te intelegi, degeaba-ti spun ca nu stiu povestea, esti precum omul ala care spune bancuri de rade doar el.

Posted

observ ca nu merg toate coordonatele , ci numai unele probabil de aia Reyakos cerea coord specifice

trebuie sa dai //gt x y de doua ori pt ca prima data nu iti arata noile coordonate

si uite asa ajung baietii in camera din alt+1 si alt +2

Posted

s-a dovedit de atatea ori ca voi nu stiti sa jucati decat cu programe/smecherii , de ce ar fi acum diferit?

intrati in mu pe orice harta si jucati-va cu //gt x y si dupa comentati pe aici ca vezi doamne "NU MERGE" :banghead: ? vrei sa iti fac demonstratie video? las-o incolo de treaba

trecem peste faptul ca putea sa fie un admin aseara on la cs sa verifice chestia asta

tu ori esti prost ori te faci,barosanu a zis ca pe SV 2 nu merge,adica nu merge sa intri in camera cu //gt,ce tot o arzi ca pe orice harta merge cand defapt e vorba de cs,nu de lorencia si altele

Posted

tu ori esti prost ori te faci,barosanu a zis ca pe SV 2 nu merge,adica nu merge sa intri in camera cu //gt,ce tot o arzi ca pe orice harta merge cand defapt e vorba de cs,nu de lorencia si altele

einstein vezi ca am pus un filmulet mai sus si atat timp cat MERGE in valley of loren SIGUR MERGE SA ITI DAI MOVE SI IN CAMERA , CAPISCI?

spre deosebire de altii eu intai verific si apoi debitez ceva

Posted

Cam vezi peste tot numai hack / speed :)

Mai uita-te o data pe cine omoara scorpion acolo dintr-un twist, ai sa vezi ce e MasterDL :)

Faza cu mana .. c'mon count the seconds cat am dat in tine si cum ti-a scazut mana. Testeaza pe alti DL's, pe S2.

Cand eram inghetat, dupa cum vezi dadeai in mine, mi-ai dat si un combo, ti-am dat un skill de cal, nu mai eram inghetat, am plecat. Ce vezi tu acolo speed and so on ?

Cand a trecut printre 2 bk cu TS, tu observi ca acei 2 bk se opresc din dat exact cand trec eu ? oO

Si asa mai departe ...

Nu voi sta acum sa-ti explic fiecare faza in parte ..

Oricum, de ce nu reuseai sa ma omori, ca singura data cand efectiv ai dat 2 - 3 combouri in mine a fost cand m-am oprit sa dau summon in rest cam fugeai doar nu dadeai efectiv nimic dmg.

Tot ce era deschis pe laptop era Skype si Mu, nici macar elite / avanta / auto q and so on (ca sa nu mai zic speed sau alte programe ajutatoare care din cate vad le cunosti atat de bine)

Si un mic fapt care poate ar trebui sa-ti dea de gandit, alti bk's cand ma opream sa dau summon reuseau sa ma omoare. Poate nu aveam MS, cine stie. De aici sunt acele cateva posibilitati, "aveam dezactivat speed'ul" / "ei aveau speed" / "you're not as good a player as you think you are"

PS: Raspuns scris in graba, so not much to go on, but I think you get the point :)

Cheers.

Posted

o ultima intrebare si dupa va las:

de ce tot ce am zis eu se adevereste doar la cei care i-am suspectat de speed, iar la celelalte charuri nu?

cand am acuzat de move pe coordonate mi-ati zis ca sunt paranoic, ca nu stiu mu, ca voi sunteti curati, ca sunteti buni, si tot felul de povesti nemuritoare. tare imi e ca povestea se repeta :)

Posted

eu zic sa lasam HH-u in pace. tot serverul spune ca folosesc tot felul de coduri/speed/bla bla bla si ei spun ca nu. poate ca cei din hh fac parte din staff-ul webzen de sunt asa "buni".

oricum, cea mai mare dezamagire a fost lipsa unui admin.

Posted

Cam vezi peste tot numai hack / speed :)

Mai uita-te o data pe cine omoara scorpion acolo dintr-un twist, ai sa vezi ce e MasterDL :)

Faza cu mana .. c'mon count the seconds cat am dat in tine si cum ti-a scazut mana. Testeaza pe alti DL's, pe S2.

Cand eram inghetat, dupa cum vezi dadeai in mine, mi-ai dat si un combo, ti-am dat un skill de cal, nu mai eram inghetat, am plecat. Ce vezi tu acolo speed and so on ?

Cand a trecut printre 2 bk cu TS, tu observi ca acei 2 bk se opresc din dat exact cand trec eu ? oO

Si asa mai departe ...

Nu voi sta acum sa-ti explic fiecare faza in parte ..

Oricum, de ce nu reuseai sa ma omori, ca singura data cand efectiv ai dat 2 - 3 combouri in mine a fost cand m-am oprit sa dau summon in rest cam fugeai doar nu dadeai efectiv nimic dmg.

Tot ce era deschis pe laptop era Skype si Mu, nici macar elite / avanta / auto q and so on (ca sa nu mai zic speed sau alte programe ajutatoare care din cate vad le cunosti atat de bine)

Si un mic fapt care poate ar trebui sa-ti dea de gandit, alti bk's cand ma opream sa dau summon reuseau sa ma omoare. Poate nu aveam MS, cine stie. De aici sunt acele cateva posibilitati, "aveam dezactivat speed'ul" / "ei aveau speed" / "you're not as good a player as you think you are"

PS: Raspuns scris in graba, so not much to go on, but I think you get the point :)

Cheers.

aha si pana la urma tu nu mori din 2/3 combocand ai ms a batman??? probam cu un admin de fata??

a si am mai gasit continurea la asta team alergat mai mult;))nub ce esti tu imi e sila de replayu tau

cat depsre tsu aicia se vede ca nu te prea gadil team turnat dintr-un combo, nu prea stiu sa gadil ^_^

Posted

tu vezi toate astea pentru ca vrei sa le vezi, daia tot cauti nod in papura.

Se mai intampla uneori sa nu se vada cand DL-ul da cu calul, sunt n buguri, asta sa fie problema noastra? Eu stiu ca DL-ul da muuuult mai rpde decat un bk, oare daia are daca apesi C speedul care-l are? :-?Uita-te la filmuletele mele sa vezi cum fara buff, ms pot rezista la un combo si d@nzel full buff nu rezista? :) Nu mai compara jucatorii intre ei, nu poti sa compari asa ceva.

Uite cum ma gadila Mariachi ;)

aici plimbarea prin camera si gandeste-te, nu aveam sweal ;)

@Richer, vb tu acolo, poate te intelegi, degeaba-ti spun ca nu stiu povestea, esti precum omul ala care spune bancuri de rade doar el.

Si mai pretinzi ca stii MU. =)) Attack Speed-ul care il vezi tu cand apesi C, e viteza atacului normal, a.k.a. cu pumnul sau cu batul in cap. Viteza atacurilor cu skill e data de speed-ul fiecarui skill, un numar pe care nu-l vezi scris niciunde in joc. Ceva gen damage-ul scris acolo la C, damage care si elfa si dl-ul il au mai mare decat bk-ul, desi nu se compara damage-ul unui bk cu cel al unei elfe. Din nou este vorba de damage-ul dat normal si simplu cu pumnul, respectiv bat in cap. Deci un mic FAIL in contul domnului profesor de MU, Tsu. Cat despre viteza skill-urilor twisting slash si fire scream, ca presupun ca la alea faceai referire cand ziceai ca DL-ul da muuuuult mai "rpde" (invatatoare mea m-a invatat ca se scrie "repede", in fine, ori e incultura ori e lene) decat un bk, este o diferenta foarte mica de viteza daca stai si testezi loviturile pe un caracter fara reflect (cu scopul de a nu fi intrerupt).

P.S. Din ce oras esti ? Poate reusesc sa-ti recomand un service bun de calculatoare sa-ti repare si tie tastatura aia, ca vad ca la tine nu se apasa tasta "-" (daia se scrie d-aia).

Posted

Boom, sincer nu am stat sa urmaresc fiecare topic care l-ai facut / reply care l-ai dat / fiecare persoana care ai acuzat-o, nici nu ma prea intereseaza sa fiu complet sincer. Oricum, avand in vedere ca eu jucam pe D@nzel aseara, stiu 100% ca nu aveam nimic in afara de mu si skype deschis (care sa ma ajute / sa le folosesc la cs), imi permit sa-mi fac o parere despre felul in care "detectezi" tu speed'ul la unele persoane (la fel ca si cu mana lui [cRs] din filmuletele in care l-a postat pe Sadi*Bk, si poate mai sunt, cum am zis, nu am urmarit). Deci sa ma scuzi acum ca te dezamagesc, dar ce ai filmat tu pe D@nzel aseara nu a fost nimic decat mu simplu, fara nici un clicker macar (si fara frati / surori care sa apese qqq pe alta tastatura conectata la laptop).

Geo, "zmeule", poti testa singur daca esti atat de interesat de problema.

Acel reply era pentru boom, nu pt. tine dar ai simtit nevoie sa dai cu "bata in balta".

Ti-e sila ? I don't give a fuck :))

Sari peste el, citeste urmatorul sau abtinete sa mai dai reply'uri adresate mie daca nici macar sa vorbesti civilizat nu stii.

Posted

si totusi nu mi-ai raspuns la intrebarea de mai sus. de ce tot ce am spus pana acum s-a adeverit? si de ce acuzatiile care le-am adus, se pot aplica doar anumitor charuri de la CS? am zeci de giga de filmari in calculator si alea sunt singurele care mi-au atras atentia si le-am postat.

@cat despre cazul sadi si mana care i se ducea lui cRs, am avut grija sa afle cine trebuia, ca de fapt ii scadea mana in halul ala din cauza ca avea sadi speed, lucru pe care nu il luasem in calcul in momentul cand am dat reply-ul ala. intreaba-l pe ija daca nu ma crezi.

Guest drogatul
Posted

sincer nu aveti curaju sa jucati corec sunteti niste codati imputiti mai aveti si TUPEU sa acuzati pe altti

nici duel nu puteti face fara IUBITUL VOSTRU SPEEDDD

va dati singuri de gol ce programe folositi si cum

NU INTELG DE CE ADMINI ASTIA STAU SI SE UITA CUM PLM UNII SUNT ZMEII SI ALTII TRE SA TACA...

ma doare in pl pt tot suspendu care o sa-l primesc dupa acest post

SUNTETI VARZA FARA PROGRAME AJUTATOARE

Posted

Chiar tot s-a adeverit ? Nu ai facut niciodata o acuzatie nefondata (sau mai multe) ?

Nu era vorba ca ai avut grija sa afle cine trebuie in cazul lui cRs, era vorba ca ai facut o acuzatie foarte sigur pe tine cand nu stiai 100% despre ce e vorba, doar la asta m-am referit.

Si inca o intrbare, cum de toate filmuletele care le-ai postat (sau cel putin care le-am vazut eu) sunt doar caractere din HH ?

Sa nu-mi zici ca doar cei din HH "joaca murdar", restul sunt sfinti :)

Sau nu i-ai prins pe restul inca ? :)

Posted

sincer nu aveti curaju sa jucati corec sunteti niste codati imputiti mai aveti si TUPEU sa acuzati pe altti

nici duel nu puteti face fara IUBITUL VOSTRU SPEEDDD

va dati singuri de gol ce programe folositi si cum

NU INTELG DE CE ADMINI ASTIA STAU SI SE UITA CUM PLM UNII SUNT ZMEII SI ALTII TRE SA TACA...

ma doare in pl pt tot suspendu care o sa-l primesc dupa acest post

SUNTETI VARZA FARA PROGRAME AJUTATOARE

fac duel cu tine cand vrei, il filmez, iau bataie grav, nu iau bataie grav, vedem. -_-

@Richer, esti praf rau :)) Da, nu stiu eu mu, daca stiam Mu, stiam toate programele astea, daca este asa cum spui tu, asa o fi si este greseala mea :)

Cat despre gramatica, te deranjeaza ca am scris rpde si nu repede? :) Poate nu am tastat din greseala un "e" deci este un "typo" sau poate imi place sa folosesc acronimele fiind vorba de un text scris pe INTERNET :) Incultura? =)) pleaca ma de aici =))

E bine ca ai lasat subiectul cu frate-miu, ai progresat :)

Posted

Ba ce oameni, daca n-aveam moderatorul asta va ziceam si eu cateva cuvinte, la fiecare dintre voi. Dar faptul ca nu vi le zic nu inseamna ca nu le gandesc.

Topic closed, il redeschid maine. Ajunge cu atata despre CS pe ziua de azi, sper sa nu vad vreun topic, iar pana maine sa va calmati.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...