e3xtazy Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 eu am 1.82 si imi plac cele peste 1.75 nu imi plac tipele scunde provoaca dureri de spate 1
Angels at mp3 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Daca fata e mai inalta, ii furati tocurile, sa le purtati voi in locul ei. Cum sa nu conteze si inaltimea? Daca ai 1,55 si fata 2m cum e? :rofl: Baiatul sa fie mai inalt, cu cat nu conteaza.
AngeL Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Daca fata e mai inalta, ii furati tocurile, sa le purtati voi in locul ei. Cum sa nu conteze si inaltimea? Daca ai 1,55 si fata 2m cum e? :rofl: Baiatul sa fie mai inalt, cu cat nu conteaza. Bună, Asta este doar un complex, în relaţiile mele NU am pus mult accent pe asta. Dacă relaţia este dezvoltată pe nişte principii sănătoase, înălţimea NU este un element important/decisiv în relaţie. Puţin îmi pasă mie de estetică, Nu trăiesc cu estetica în casă, trăiesc cu persoana care ştie să ofere şi să primească în acelaşi timp. 1
TheBestBK Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 depinde de persoana ,sunt unele persoane care au fixuri cu inaltimea ,eu sincer nu cred Conteaza inaltimea intr-o relatie? Argumente va rog
Kellen Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Evident , conteaza ;) tu ai 1 80 si aia 1 45 , wow :O .. var sta bine !.
Dilut3D Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 depinde de natura relatiei, daca stii sa generezi atractie o sa fii irezistibil indiferent de inaltime. exceptand cazurile extreme..totusi
LeX LuTHoR Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 conteaza, mereu mi-a placut sa fie mai mica decat mine, you know what they say about the small ones.. asta a sunat a pedobear
alin_hd04 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) Daca o iubesti cu adevarat iti zic eu ca nu conteaza nimic , nici inaltime nici varsta nimic , dar daca esti in dubi , chestia asta o decizi numai tu , daca merita sau nu.Eu unu sa zic sincer am 1.87 si prefer sa am o prietena intre 1.68 si 1.80.Uine mie nu imi place sa am prietena care are inaltimnea de 1.58 sau 1.60 pt ma simt asa .. urat ( eu inalt ea mica... ).Am avut si eu o prietena asa mai micuta de statura , si cand trebuia sa ne pupam trebuia s ama aplec si nu imi placea chestia asta.Acuma tu sa nu o iei personal chestia asta, ti-am zis daca crezi ca o iubesti pe aceea persoana , nu mai conteaza nimic , defectele in timp o sa le transformi in calitati ... Edited March 3, 2013 by alin_hd04
AngeL Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Evident , conteaza ;) tu ai 1 80 si aia 1 45 , wow :O .. var sta bine !. Și dacă ar fi sufletul tău pereche, ar mai conta acest fapt?
Liquid Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Intr`o relatie conteaza inaltimea , nu poti avea tu 1.85 si prietena ta sa aiba 1.55 pentru ca o sa rada toti prietenii tai de tine .
Sesinia Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Evident , conteaza ;) dar aici ma refer la barbat, sa ai o prietena mai scunda nu e prea rau, dar daca baiatul are 1.50 si fata are 2m pare cam aiurea ...