sTyler Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 invatati... sa ambalam motorul... ca lumea tipa doar cand trece-nvingatorul... educati... la fel ca pradatorul... ca nu poti fi decat supravietuitorul... motivati... ca-ntr-o finala jucatorul... cupa mai mare o ia mereu castigatorul... programati... sa spargem difuzorul... ridica tot la maxim sa trezim ascultatorul... acuzati... c-am colorat decorul... si ca stim numai cum sa poluam sonorul... judecati... ca nu mai dam onorul... cand pe covorul rosu sta conducatorul... aranjati... sa moara mancatorul... sa-nceapa sa vorbeasca singur turnatorul... obligati... sa scriem viitorul... istoria mai vrea un pas noi suntem urmatorul. @d4ni @ExTrEm @Emil @Alezander @Zergyu @LaZoE @Otz3larul @Mr.Dexter @Corazzo @filtzeR @Rothschild @Sevraj @MaRyUsS. @Maryus si pentru toti "golanii" care au jucat pe aici. Numai pace! 1 3 3 Quote
LowAngel Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Acum 26 minute, sTyler a spus: invatati... sa ambalam motorul... ca lumea tipa doar cand trece-nvingatorul... educati... la fel ca pradatorul... ca nu poti fi decat supravietuitorul... motivati... ca-ntr-o finala jucatorul... cupa mai mare o ia mereu castigatorul... programati... sa spargem difuzorul... ridica tot la maxim sa trezim ascultatorul... acuzati... c-am colorat decorul... si ca stim numai cum sa poluam sonorul... judecati... ca nu mai dam onorul... cand pe covorul rosu sta conducatorul... aranjati... sa moara mancatorul... sa-nceapa sa vorbeasca singur turnatorul... obligati... sa scriem viitorul... istoria mai vrea un pas noi suntem urmatorul. @d4ni @ExTrEm @Emil @Alezander @Zergyu @LaZoE @Otz3larul @Mr.Dexter @Corazzo @filtzeR @Rothschild @Sevraj @MaRyUsS. @Maryus si pentru toti "golanii" care au jucat pe aici. Numai pace! Ho mai rambo :)) Ia ca a scos fratele Dany hit nou :)) 1 1 1 Quote
Zergyu Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 19 hours ago, sTyler said: invatati... sa ambalam motorul... ca lumea tipa doar cand trece-nvingatorul... educati... la fel ca pradatorul... ca nu poti fi decat supravietuitorul... motivati... ca-ntr-o finala jucatorul... cupa mai mare o ia mereu castigatorul... programati... sa spargem difuzorul... ridica tot la maxim sa trezim ascultatorul... acuzati... c-am colorat decorul... si ca stim numai cum sa poluam sonorul... judecati... ca nu mai dam onorul... cand pe covorul rosu sta conducatorul... aranjati... sa moara mancatorul... sa-nceapa sa vorbeasca singur turnatorul... obligati... sa scriem viitorul... istoria mai vrea un pas noi suntem urmatorul. @d4ni @ExTrEm @Emil @Alezander @Zergyu @LaZoE @Otz3larul @Mr.Dexter @Corazzo @filtzeR @Rothschild @Sevraj @MaRyUsS. @Maryus si pentru toti "golanii" care au jucat pe aici. Numai pace! 10x. 4 u. Sa te uiti la tot videoclipul. :)) 1 2 Quote
Ethernul Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 tu o tragi pe nas io o trag pe vena la misto @roxor mi se zice 1 Quote
Alyx Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 @Jigale @StaLpu @Mitza39 @Alezander @CrYpT0n @Madaa @roxor mi se zice 1 Quote
Rothschild Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 @MariusDMS @Messi @Encrypted @roxor mi se zice @LaZoE @Zergyu @CrYpT0n @Specii 3 1 Quote
Jigale Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 @Seickh @CrYpT0n @sTyler @Rothschild @HOKAGE @roxor mi se zice @Specii @Vladimir. 1 1 1 Quote
Rothschild Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 @MariusDMS Ia vezi, cânta bine melodia asta in japoneza ta ? Quote
Ethernul Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 @tails tragator nenorocit de legale Quote
Jigale Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 @Rothschild @Seickh @Specii @sTyler si restul baietilor de cartier :) 1 1 Quote
Jigale Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Ceva proaspat pentru baietii buni :D @Seickh @Rothschild @HagsterZX @CrYpT0n @Zergyu @Specii @smokeR @GoDjr. 1 Quote
Alyx Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 19 hours ago, Jigale said: Ceva proaspat pentru baietii buni :D @Seickh @Rothschild @HagsterZX @CrYpT0n @Zergyu @Specii @smokeR @GoDjr. Pe mine m-ai uitat ba Jigale Quote
GoDjr. Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Acum 3 ore, Vladimir. a spus: Pe mine m-ai uitat ba Jigale Ce rost ai? Quote
Jigale Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Inca o bucatica noua @Seickh @Rothschild @HagsterZX @CrYpT0n @Specii @smokeR @GoDjr. @Vladimir. @Need @Powerica @roxor mi se zice 2 1 Quote
Seickh Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Blana noua pt. care mai traieste. 4G forta 1 Quote
Jigale Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Melodia copilariei mele 4 old boyz : @Specii @tails @Hamsik @Seickh @Vladimir. @sTyler @roxor mi se zice @Rothschild si toata cumunitatea LinkMania! 1 2 2 Quote
sTyler Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Hai in vacanteee: @d4ni @ExTrEm @Emil @LaZoE @Ovidiu700 @Alezander @filtzeR @MaNuLeX16 @xbLoo 2 1 Quote