Animosity Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 l2on = 0 players ? e lag cu duiumu .. sper sa faca ceva ... fac 3 pasi .... 5s lag ... castez windstrike ... 5s lag ... ma aplec dupa adena ... 5s lag Quote
Animosity Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 vai fmm nu mai termin nenorocitul asta de 2nd class quest <_< Quote
Buugy Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Dc nu il cumperi? @Rusi au deja s grade weapons, damn it. Quote
Animosity Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Dc nu il cumperi? @Rusi au deja s grade weapons, damn it. ai baut gaz ? :)) tu vezi ce adena drop e ? la lvl 40 sa zici sarumana daca ai 1-1,5kk Quote
Wonderer Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Dc nu il cumperi? @Rusi au deja s grade weapons, damn it. ai baut gaz ? :)) tu vezi ce adena drop e ? la lvl 40 sa zici sarumana daca ai 1-1,5kk inseamna ca nu te apleci unde trebuie :))) Quote
Animosity Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Dc nu il cumperi? @Rusi au deja s grade weapons, damn it. ai baut gaz ? :)) tu vezi ce adena drop e ? la lvl 40 sa zici sarumana daca ai 1-1,5kk inseamna ca nu te apleci unde trebuie :))) no really apropo de adena ... AM I MISSING SOMETHIN` ?! bat solo de la lvl 1 ... si abia abia ma descurc cu adena .. si pe altii ii vad A grade de la 61 direct .. ok unii mai mult ca sigur ca iau imbracat vreun CP / clan ... dar restu ? wut am i missing ? e vreun quest de adena ? gief a few hints cum sa fac $$ =)) cu un EE .. or imma get 85 and still be in C grade QQQQQQQQ Quote
Wonderer Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Dc nu il cumperi? @Rusi au deja s grade weapons, damn it. ai baut gaz ? :)) tu vezi ce adena drop e ? la lvl 40 sa zici sarumana daca ai 1-1,5kk inseamna ca nu te apleci unde trebuie :))) no really apropo de adena ... AM I MISSING SOMETHIN` ?! bat solo de la lvl 1 ... si abia abia ma descurc cu adena .. si pe altii ii vad A grade de la 61 direct .. ok unii mai mult ca sigur ca iau imbracat vreun CP / clan ... dar restu ? wut am i missing ? e vreun quest de adena ? gief a few hints cum sa fac $$ =)) cu un EE .. or imma get 85 and still be in C grade QQQQQQQQ ce reward la q de adena e ? btw e un quest in care daca ai noroc poti sa iei si 100kk... dar nu ma intreba cum se numeste ca nu mai stiu... Quote
xIcarus Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 no really apropo de adena ... AM I MISSING SOMETHIN` ?! bat solo de la lvl 1 ... si abia abia ma descurc cu adena .. si pe altii ii vad A grade de la 61 direct .. ok unii mai mult ca sigur ca iau imbracat vreun CP / clan ... dar restu ? wut am i missing ? e vreun quest de adena ? gief a few hints cum sa fac $$ =)) cu un EE .. or imma get 85 and still be in C grade QQQQQQQQ Pai iti faci spoiler. Nu stiu cum e acum, dar eu pe retail (interlude) cu spoilerul faceam 4kk pe ora ceea ce este incredibil de mult avand in vedere ca un maj light set era undeva pe la 60-80kk. SI banii aia ii faceam la lvl 45 in branded numai din sop si cbp. Quote
Animosity Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 (edited) mai fratii mei albastrii ... de cand au bagat nebunii astia dmg pe Gloom de la necro ? O____________________O miam facut un necro ca alt ... si stupize stupize ! dupa ce am facut class quest ... rupeam mobi numai din Gloom .... screw deathspike ninja edit : hristoase dau crit-uri de 3k cu Gloom ... vai =)) necro my new best friend Edited September 15, 2011 by Animosity Quote
jimmy89 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 DS power 108. Gloom "Inflicts dark damage on the enemy with 87 Power added to M. Atk. Decreases the enemy's M. Def. by 15% and Resistance to all attributes by 25 for 30 seconds." Tare :D Quote
xIcarus Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 WTF? Da si dmg si acum scade si din attribute resistance? Inainte scadea doar mdef. Ce stupid avand in vedere ca necro-ul are totusi transfer pain. Quote
Wonderer Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 we are back on c4? imba necro ? gloom cu dmg vamp myst OMG :D deci pe o arma cu 300 dark bati doar cu gloom ?:D Quote
jimmy89 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 + Servitor Share - "Extends the summoner's abilities to the servitor. Using the summoner's abilities as the basis, extends to the servitor P. Atk./P. Def. by 50%, M. Atk./M. Def. by 25%, Max HP/MP by 10%, Critical Rate by 20%, Atk. Spd. by 10%, and Casting Spd. by 3%." Quote
Stryke Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 foarte frumos. dar e plin si de tyranti archeri nebunii. si mai frumos :D pavel ruins forever S-grades )) Quote
SidoX Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Salutare flacai , cum o mai duceti cu lineageul ?:D Pe unde va duceti veacul ? ce mai e nou ? Pavel ruins S grade ? au schimbat rata la ewc ?:)))) Quote
UNprapadit Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Pavel ruins S grade ? au schimbat rata la ewc ?:)))) Nu vroiam sa postez, dar asta e buna :)) Cum e l2ws whatever moloz? Populatie lag cate s80 vesper sunt deja? nobleshi?? Quote
jimmy89 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Nu stiu de vesper, dar vad ca pe forum se vand iteme de dinasty, icarus, moirai. De populatie nu stiu, ca nu mai joc l2 de ceva timp, nicaieri :) Quote
xIcarus Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Populatia stiam ca se preconiza mare de tot, cu mult peste ruoff. Quote
quicKsh00T Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Hey ! Acum cu High five-ul asta.. nu cumva caracterele cu rush/ rush impact.. sunt OP ? :blink: Quote
Animosity Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Hey ! Acum cu High five-ul asta.. nu cumva caracterele cu rush/ rush impact.. sunt OP ? :blink: pacat au pus mai pe toate warrior chars skill asta ... adica ... comeeeeeeeeeeeeee on .. incearca sa fugi de un tyrant =)) lucru semi-imposibil in conditii normale ... acu e .. pff Quote
jimmy89 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 si titanu are rush acum... frenzy, rush, mort Quote
quicKsh00T Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Pe srv pe care vreau sa intru, e posibil sa introduca h5-ul asta, initial voiam sa joc tot SH daaar dupa ce am vazut ce au celelalte clase.. parca vad ca rush-ul asta atarna greu. Quote