fade Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 B items.... iei reteta, iei mats, iei parts, te duci la dwarf si ti le crafteaza.A items la fel (depinde daca exista pe server sau nu) sau le cumperi deja facute Quote
Guest Imhotep_ Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 sau iti faci dwarf..cum e normal si necesar(pt SS-orice grad de la D-S) si un spoiler pt mats.stiu ca asta inseamna sa cresti 3char(2 dwarfi si unu principal),dar totodata inseamna ca nu mai stai toata ziua sa WTB WTT de la altii.sper sa faceti server de l2/C4 dar sa fie mai stabil ca celelate.fara lag mare.TOI-u aranjat ....sa mearga macar jumate din questuri....etc.voi stiti mai binecu respect Quote
fade Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 ahm quests merg toate toi`ul este aranjat va fi folosit client de l2c3 Quote
Shade Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 ahm quests merg toate toi`ul este aranjat va fi folosit client de l2c3 Mda... dar ca e l2j nu le spui? Quote
b_b0y Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 care va este charu preferat in L2 ? (asa numai 1 intrebare...) , ca eu prefer Dark Elfii (SpS) si Dwarfii ...voi ? Quote
fade Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 care va este charu preferat in L2 ? (asa numai 1 intrebare...) , ca eu prefer Dark Elfii (SpS) si Dwarfii ...voi ? Nukerul dark elf e SH (Spell Howler) nu SpS, ala e Spell Singer, shi e nukerul de la light elf, you know, aia albi cu urechile lungi. Charul meu preferat e overlordul, pt ca rup tot ce imi sta in cale cu el . Cine e nedumerit, sa ceara sa las nishte screens . Quote
Shade Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Orc mages are ugly as SH...oe leather.Fav char: dark elf (male + heavy armour) or elf (female + heavy or light)Fav class: SK (asta in ultima vreme, in general imi plac toate) Quote
fade Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 haha fav class : overlord shi abyss walker Quote
Ghiba Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 <---- PW, TH , HE, SpS, si nu in ultimul rand OL OL = 80 % drain O.o SpS vs OL Sps : Use Sleep Sps : Use HydroBlast Sps : Use Sleep Sps : Use HydroBlast Sps : Use sleep Sleep failed OL : Use HammerCrush OL : Use Glory Of Paagrio OL : Use Wisdom Of Paagrio OL : Use HammerCrush HammerCrush failed Sps : Use AuraFlare OL : Use HammerCrush HammerCrush failed Sps : Use AuraFlare OL hit OL hit Sps : Use AuraFlare Casting has been interupted OL : Use HammerCrush OL : Use Seal Of Suspension OL : Use Steal Essense OL : Use Steal Essense Sps : Use AuraFlare OL : Use Steal Essense SPS = DEAD OL > gg SpS > gg ! HP ? OL > Full ! Quote
Shade Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Nu e chiar asa.... mai degraba amandoi sleep (OL in NM heavy). Sps sleep nu prinde, OL sleep prinde. Apoi seal of silence Sau poate prinde sps sleep... cancel -> sleep - > solar -> sleep -> hydro -> sleep.... pana ajunge OL sa dea hammer crush da sps sleep 3x asta bineinteles daca OL n-are NM set (ceea ce de obicei... n-are ) Pe langa asta: OL : Use HammerCrushHammerCrush failed Sps : Use AuraFlare OL : Use HammerCrush Whoa, OL da cu hammer crush la fel de repede cum da sps cu aura flare? Hammer crush are recharge de ~10 sec... in 10 sec OL e deja mort. Quote
Ghiba Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 cred ca ti-ai dat seama ca aia e un pic scurtat ! ca nu aveam timp sa scriu tot ce facea ! in timp ce facea recharge la ala dadea cu ciocanu si credema ca are OL viata de te saturi sa dai in el cu aura flare + ca daca da un steal essense isi mai baga 1k+ la hp ! imi pare rau dar silence este miscarea fricosului si daca faci 1 vs 1 si dai cu sleep la un wizz automat cei care vizioneaza intra in arena si te omoara cat despre set-ul de NM ! srry dar nu am vazut NM pe un server cu rate x25 , dar cu rate x5 ! Quote
D3MENTU Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 TH-ul rupe tot si este char-ul meu preferat Quote
Ghiba Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 haha nope nu cred ca TH rupe tot ! intradevar in c2 o fost no.1 ! dar acuma Elful , darkelful rup TH-ul ! au atk.speed si critical mai mare ca th-ul si au un skill nou ! si sa nu uitam Orc Destroyer care e praf ! dar daca pun un bop pe asta ! credema ca din 2k dmg pe sageata nu te scot ! http://i18.photobucket.com/albums/b126/Ghiba/Shot00006.jpg Quote
D3MENTU Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Loool eu nu vb de servere cu rates mari cu 3 linii de buffe wtf si 13k p atk loool>joaca pe servere normale si ai sa vezi Quote
Shade Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 imi pare rau dar silence este miscarea fricosului Pare rau dar nu prea ai sanse fara silence... un sps care stie sa joace intotdeauna incepe cu Cancel. (full buffed... sps 100% castiga...) si credema ca are OL viata de te saturi sa dai in el cu aura flare + ca daca da un steal essense isi mai baga 1k+ la hp Nu cred ca stii ce poate face un sps cu 1k cast spd + aura flare... Steal essence? Cu ala faci cam 600-800 dmg... deci 5-600 hp. Aura flare face cam acelasi dmg... 600-800 tinand cont ca n-ai buffs pe tine. Then again, stun-ul cam prinde pe magi. cat despre set-ul de NM ! srry dar nu am vazut NM pe un server cu rate x25 , dar cu rate x5 Eu vorbesc de oficial. Pe un server privat e chiar mult mai usor pentru sps... da un aura simphony & blizzard si gata, esti jos (bug, of course, dar nu am vazut server care sa aiba seed skills reparate inca). Nu zic ca OL e rau la pvp, de fapt sps mi se pare singurul care poate sa-l bata... (well, toti au sanse, dar sunt MICI) dar daca pun un bop pe asta Unui D ii trebuie toate buffurile din lume ca sa fie eficient cu arc... nu de alta, dar n-are accuracy. iar despre si daca faci 1 vs 1 si dai cu sleep la un wizz automat cei care vizioneaza intra in arena si te omoara Aici pot sa zic si eu: stii de ce un TK bate un OL? Pentru ca OL are lag 100% si nu poate sa se miste... morala: TK FTW Quote
fade Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 ghiba, alege tu un server, faci ce char vrei, cu ce armuri vrei, eu fac un overlord in robe nightmare +sword of miracles +acumen shi vedem cine bate pe cine . inca o chestie, nu ma fa sa pun screenshot cand am batut 2 tyrantzi deodata, sau cand am batut sr in open ground, k ? Quote
Shade Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 nu ma fa sa pun screenshot cand am batut 2 tyrantzi deodata LOL OMG WTF PS: l-ai pus deja... da' sa stii ca fear_working_on_players + root_100% + poison_nu_te_scoate_din_sleep nu e o combinatie prea fair pt saracii tyrants Asta asa ca sa te mai oftic un pic P Quote
fade Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 a l-am pus ( Atunci il pun pe cel in care l-am crapat pe Maka . Saaau cel in care l-am crapat pe str, shi am ramas cu full hp, jumatate din Cp luat . Saaau, cel in care m-am batut cu bambilica, care (lol) avea cutzit +100 si tot l-am batut o.O Quote
Shade Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Saaau, cel in care m-am batut cu bambilica, care (lol) avea cutzit +100 si tot l-am batut o.O Pe-ala il batea un profet, lol Celelalte... read my post: OL > all. Quote
Ghiba Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Loool eu nu vb de servere cu rates mari cu 3 linii de buffe wtf si 13k p atk loool>joaca pe servere normale si ai sa vezi well.....eu am testat cam toate charurile pe servere cu high rates ca sa imi aleg unul bun pe low rate ! Intradevar.............3 linii de bufe e bug, dar fara bufele alea am 9 k p atak :> oricum ala e pe high rates ! inca o chestie, nu ma fa sa pun screenshot cand am batut 2 tyrantzi deodata, sau cand am batut sr in open ground, k ? nu e nevoie ! stiu am fost si eu OL cu toate ca 2 tyrantzi parca suna cam ciudat O.o Saaau, cel in care m-am batut cu bambilica, care (lol) avea cutzit +100 si tot l-am batut right....cutzit +100 O.o Celelalte... read my post: OL > all. imi scapa mie ceva sau asta am zis si eu ? O.o =/ Quote
fade Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 admin enchant weapon, avea hero`s dagger +100, culoare albastra, ask shade if you dont believe me.l-am batut in asha fel in cat nici sa nu ma atinga, traiasca sleep si dot`urile de la overlord.the 2 pics will be uploaded asap (sa ajung acasa mai intai). Quote
Ghiba Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 muhahahaha ) gg then ! oricum decat hero dagger prefer un soul sepparator pe accuracy sau critical ! nush sigur daca exista pe critical ! Quote
Nagasaky Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Mah dar am vazut arme care straluceau.Cum dracu le fac aia??? P.S: Ghiba joaca L2??? Quote
fade Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 enchant it, culoarea armei se modifica din momentul in care o enchantezi de la +3 in sus. +9 e verde, +18 e roshie, sunt diferite culor... +5 e albastra. Quote