Jump to content
Guest Rudy

GATHER MU TIMISOARA!

Recommended Posts

Guest ruddyrullz

Sincer am sa spun ca ce am vazut in aceasta seara m-a lasat cu un gust amar. Daca nu ar fi fost pentru acea mana de oameni care vine la fiecare gather si le multumesc, nu m-as fi simtit deloc bine in aceasta seara. Cand se anunta un gather si tu esti cel care chemi lumea la el, pei faci tata tot posibilul sa vii. In fine nu din cauza asta am deschis topicul ci in faptul ca doresc sa anunt un GATHER pe data de 15 MARTIE la ora 19:00 in fata la FANATA in Piata Unirii pentru toti jucatorii si fost jucatorii de MU care au simtit ca si-au facut prieteni prin intermediul acestui joc. Data nu se modifica, ora nu se schimba, totul e fix.

Anunt cu atata timp in avans ca sa apuce sa vada intreaga comunitate MU ce avem noi de gand sa facem aici. Doresc si dorim sa realizam cel mai mare gather de MU din acest an si sper cel mai mare de pana acum din Timisoara, sunt bineinteles asteptati si jucatori din alte localitati cu cel mai mare drag. :right:

In fiecare zi, de cate ori am ocazia am sa ridic acest topic pe prima pagina ca sa poata fi observat si de cei care intra mai rar pe forum. Prin urmare oricare va fi de acord cu putin timp de vorba, distractie si o bere sa se anunta in acest topic iar eu am sa-l trec in lista. Nu doresc sa creez impresia de programare dar ca majoritatea vreau un lucru serios, oameni care si vin nu ca zic si ne lasa cu ochii in soare. Acestea find zise va las sa va ganditi ce aveti de facut pana atunci si sper sa ne vedem cu totii si mai mult la gather. Cu respect un jucator vechi, Tsu. :tiphat:

Link to comment
Share on other sites

daca imi rezolv problemele si imi rezervati o banca in gara, vin si eu :P

Ia uite-te la ea, preaminunata unicoarna se duce la gather. :)) Kiddin'. What can i say, un topic facut cu ceva timp inainte suna destul de bine incat sa vada si cei care nu prea dau pe forum, sau ma rog, sa fie anuntati. Asa daca-l faci cu o zi/saptamana inainte, n-are rost, vin 3-4, nici aia. :lol: Have fun cu gather-ul. :)

Link to comment
Share on other sites

Doresc si dorim sa realizam cel mai mare gather de MU din acest an si sper cel mai mare de pana acum din Timisoara. :right:

Daca reusesti sa depasiti 70 de persoane cum am avut noi sunteti tari.Distractie placuta si sa fiti cat mai multi..

Link to comment
Share on other sites

Asa da, anuntati mai din timp sa vada si cei care intra mai rar pe forum pentru ca nu la toti le permite timpul sa intre in fiecare zi. Daca nu uit am sa fiu prezent bineinteles. Cr1sty astept de data asta sa folosesti telefonu ala ca sa imi aduci aminte :sef:

Cheers :tiphat:

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...