Jump to content
JerryBlue

Aion Online

Recommended Posts

Posted

Si de unde sti ca va exista trial? :P

Oricum, iti dai seama cat de cat de joc si pe private.

totusi....trailul mar ajuta sa vad daca se merita cu adevarat:)...si daca pot sa ma tin de joc:))...de obicei in 3 zile ma satur de un joc,asta daca nu ma prinde cu adevarat:)

Posted

Nu stiu de ce am senzatia ca blizzard cam trag pe nas la 12kk subscribers :)). Daca intr-adevar sunt 12kk subscribers care joaca pe serverele lor oficiale eu ma fac popa.

Si graficul l2 e cam dubios, l2 a avut 4kk la un moment dat, sa nu mai mentionez serverele private care intrec populatia oficialului cu mult. Ma rog o fi, nu-s mare expert.

O intrebare, cum se descurca assassin-ul in abyss?

Posted

salut la toata lumea...m-am uitat pe youtube la gameplay si pare interesant...am inteles k e un server privat...as vrea sa incep pe unu privat sa vad cum e..si dak imi place poate ma bag pe official...cv sfaturi despre joc.clasa,etc imi puteti da?..ms fain

Posted

Card de credit? Sa imi activez contu Oo.

Da, am trei pe Gorgos. Unul probabil s-a lasat despre altul nu stiu. Deci probabil o sa joc cu un tip.

Voi pe ce jucati?

Posted

Normal ca exista si varianta digitala a jocului! Din pachetul cumparat de la magazin tot ce intereseaza e cdkey-ul. Se vede ca shitroad e singurul mmo pe care l-ai jucat

Posted

Normal ca exista si varianta digitala a jocului! Din pachetul cumparat de la magazin tot ce intereseaza e cdkey-ul. Se vede ca shitroad e singurul mmo pe care l-ai jucat

...am jucat doar F2P MMORPG-uri si deaia intrebam .... nu mai am chef sa mai dau bani in jocuri , am pierdut destul pe sro :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...