Jump to content
bunny

De la ce vine nick-ul vostru?

Recommended Posts

Posted

forum - wodoo17 - trebuia sa fie voodoo cand l`am facut dupa cate m`ai tin eu minte era folosit si l`am ales pe asta, 17 era varsta cand l`am facut

in game - voodoo obsedat de melodia The Prodigy - Voodoo People

Guest Sevensson
Posted

Forum --> Sevensson , paaaai vine de la numele de familie.

Butterfly --> imi plac mult fluturii , si de aici am pus si numele Butterfly in joc.

Posted (edited)

dev - si-n joc si pe forum [dupa cum se vede]. Hmmm de la ce vine? Profu` meu de engleza mi-a dat porecla de, devil, in clasa a 6-a cand era sa-mi nenorocesc un coleg de clasa cu scaunu-n cap ... si de atunci cam toti colegii urlau dupa mine, devil ... si m-am obisnuit cu devil. La inceput toti imi ziceau devil ... prin 2004 cand am inceput sa lucrez la un internet caffe ... nu stiau unii sa-mi zica devil si mai urlau dilish dupa mine :rofl1: pana nu mi-a zis cineva, devilish ... si incet incet am progresat ... si m-am zgarcit la cuvinte :D ... in ... dev

dStile ( devil stile ) cam aceiasi poveste ca a lui devdas , si eu m-am zgarcit in cuvinte ( dvl )

Multi dintre prietenii mei nici nu-mi stiu adevaratul nume , toata lumea devil :D

dev nu e devdas :P

nu avea el bk-u devdas pe 97 ?

Edited by dStile
Posted

PsychoJr pe forum:putin cam psihopat in viata reala :lol:

Primul meu nick pe 97D:D__W (eram in pana de idei),apoi a fost ToDo:un nick care il foloseam pe mirc din lb spaniola (tot)

BuHuHuHuHu:a fost un nick inventat la caterinca :lol: era 4dim ceasu si nu gaseam un nick sa ma joc pe lk si mia venit prin cap asta

MaNiaKu:ma cam cuprinse febra linkmania si eram putin obsedat de acest svr. #-o

Guest varza'n beci
Posted

BachuS

Imi place sa beau vin(rosu)

Posted

Numele l'am preluat de la un coleg, acum 2 ani . El nu mai joaca, asa ca am pastrat numele pentru ca mi'a placut `. Stiu ca i'am dat o bere, ca sa'mi lase contul de pe 97 d :D Deci : DiamondZ vine de la http://img692.imageshack.us/i/diamonds.jpg/ .

Mai nou folosesc numele: http://img231.imageshack.us/i/blackdiamond.jpg/ sau The^DiamondZ :wub:

Posted

blackseagod=aveam o echipa de fotbal pe net F.C.Blacksea si la cat de frumos suna trebuia sa aibe patron cu nume rezonant asa ca a fost blackseagod( CONSTANTA:X)apoi am continuat sa folosesc numele peste tot

BFromHell(nu incapea BackFromHell)=m-am inspirat de pe un yamaha r1:X:Xde prin zona.Suna misto mai ales cand prietenii prescurteaza BF(Battle Fury :P dota zone)

Posted

1deamon (nick-ul care l-am folosit maim ulte db in joc si pe forum )vine de la i deamon ( eu demonul) (corect e demon dar mi-a placut mai mult in franceza deamon ) de la jocul de warcraft (il joc de cand a aparut iar la inceput foloseam numai demon hunterul ) iar prietenii au inceput sa ma strige demon..

atunci am pus 1deamon ( ideamon nu-mi placea cum arata)

charul din joc Dracushoru - intrebati prietenii :)) sunt un drac :)) pus pe scandal :wub: dar nu cu toata lumea asa ca am pus diminutiv :)

Posted

forum - wodoo17 - trebuia sa fie voodoo cand l`am facut dupa cate m`ai tin eu minte era folosit si l`am ales pe asta, 17 era varsta cand l`am facut

in game - voodoo obsedat de melodia The Prodigy - Voodoo People

luv voodoo people :wub:

on-topic:

Un4gIvEn : Metallica - The Unforgiven :cool1: super melodie :X

The Fan - cu Robert de Niro si Wesley Snipes.. "yo Bobby.." :)

Posted

old db psych0 - am porecla asta de 10 ani inspiratia mi`a venit din nfs 4 high stakes era un calc cu nume Anile8 - asa jucam quake2 brood nfs :)

actual: e caracter preluat deci nu stiu :)

Posted

CanC3L ... poi iote asa:

facusi cont ...si am intrat si am pus pe darkwizard si trebuia sa pun un nume... si am vazut pe ecran OK si ..... CANCEL ... si ca sa fie mai altfel am scris la nick CanC3L ... :)

Guest ownator
Posted

pai numele asta e furat sau imprumutat cum vreti voi sa-i spuneti.nu este creeatie proprie... am jucat cabal si am vazut la cineva numele asta si mi-a placut foarte mult cum suna. ownator :D

Posted

Dianne - Un personaj din mafia italiana , si am spus ca se potriveste cu numele meu [ Diana ] .

Duddy - O incercare de a mea sa-mi alint numele :-?? .

Posted

bursunel. Mi s-a pus porecla cand aveam vreo 10 ani,de catre un bunic al unui prieten.Eu i-am zis ca ma cheama Robert...si el a inteles bursunel...si asa a ramas pana si in ziua de azi. Eu am mai scurtat si am pus buRsu. :)

Unii ma striga bursunel,altii bursu...:) acum fiecare cum le e mai usor.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...