Guest generalu Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Voted for nu...poate facem o excursie pana la extraterestri.....cine aduce mancarea? Aduc eu mancarea . Care merge cu noi? :pray:
Sequenz 31 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 votet NU.ar` fi chiar culmea sa fim singuri in Universu` asta infinit in timp si spatiu.
Alexiano Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Eu cred ca sunt multe vieti dar nu stim de ele....Asta cred ca se va afla dar in foarte lung timp....dupa mii de experimente asa cum Americanii au calcat pe luna tot unii cu mai multa experienta si cu mai mult curaj vor descoperi alte lumi noi....dar ma gandesc :o sa fie bine daca vom da peste alta lume sau o sa fie de rau?"
bLaT Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Voted NU ! Sunt foarte foarte multe deovezi...dar neclare... EXTRATERESTI. Mai uitativa si voi pe la discovery...sunt miliarde de filme in care sunt farfuri zburatoare...
Deian69 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 cred ca numai e nevoie de regula asta au inceput sa schimbe gm,mg,admini,muprofesori tot ce vrei odata la luna Deci nu o sa mai fie problema nu cred ca suntem singuri
Guest Blaidy Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Eu cred ca sunt multe vieti dar nu stim de ele....Asta cred ca se va afla dar in foarte lung timp....dupa mii de experimente asa cum Americanii au calcat pe luna tot unii cu mai multa experienta si cu mai mult curaj vor descoperi alte lumi noi....dar ma gandesc sa fie bine daca vom da peste alta lume sau o sa fie de rau?"neah nu o sa ii gasim noi pe ei ci ei o sa se arate noua daca vor.
Iverson Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 corect risipa de spatiu daca am fi singuri ...
The Connection Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Nu....cum sa fim numai noi? Asta m-ar speria
ciprianned Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Nu ma pricep ... chiar ca daca nu trebuie .. banuiesc ca NU !!!
StiuCA Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 sunt sigur ca la 10000000000000000 de trilioane de ani lumina a existat un mediu la fel de propice pt a se naste o planeta care sa dea viata unor vietatzii!!deci categoric nu!
<Danico> Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 voi atzi inebunit in 2000 de ani nu sa auzit de nici un alien sau alta fintza cine stie de cand suntem in univers dar eu unu sigur suntem numa noi am auzit shi yo scrie in biblie suntem singuri in tot universu yo unu u am vazut alta creatura numa prin filme cu aliens sau altceva poate mai ii Dumnezeu prin univers alte fiintze e clar ca nu asta e sigur :tiphat:
[Zzzzbumi]TiberiuC Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 voi atzi inebunit in 2000 de ani nu sa auzit de nici un alien sau alta fintza cine stie de cand suntem in univers dar eu unu sigur suntem numa noi am auzit shi yo scrie in biblie suntem singuri in tot universu yo unu u am vazut alta creatura numa prin filme cu aliens sau altceva poate mai ii Dumnezeu prin univers alte fiintze e clar ca nu asta e sigur :tiphat: ai venit cu biblia sigur nu suntem singuri
styng Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 voi atzi inebunit in 2000 de ani nu sa auzit de nici un alien sau alta fintza cine stie de cand suntem in univers dar eu unu sigur suntem numa noi am auzit shi yo scrie in biblie suntem singuri in tot universu yo unu u am vazut alta creatura numa prin filme cu aliens sau altceva poate mai ii Dumnezeu prin univers alte fiintze e clar ca nu asta e sigur :tiphat: omg :mellow: Categoric NU suntem singuri
mihai91 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 daca ziceti nu macar spuneti si dc credeti asta...voted : nu , altfel pt ce ar mai exista restul planetelor ? practic suntem prea mici si neinsemnati pt alti ..
D.K. Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Cum zicea si StiuCA la cat e universu asta de mare imposibil sa nu mai existe o alta planeta unde poate exista viata.@<Danico>:ma da poate is la fel de inapoiati la noi . ce noi am ajuns pe alta planeta????Voted NU
[Anti-AntiSpam]black Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 suntem singura rasa de pe pamant care cu bunastinta omoara un seaman de-al nostrusuntem singura rasa de pe pamant care violeazasuntem singura rasa care cu bunastinta distruge planeta pe care traiestesuntem singura rasa care se sinucidesuntem singurii care omoara mii de oameni in razboaiesi avem TUPEUL sa zicem ca suntem superiori..si ne mai miram de ce nu ne viziteaza extraterestrii
Dark-Boy Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 NU!Eu cred ca pe alte planete mai exista niste fiinte ca noi care ne cred extraterestrii(daca ne intalnim cu ei)
Guest Shadow`s Daughter Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 ar fi absolut ABSURD sa fim singurele fiinte "inteligente" din spatiu....la ce bun daca suntem numai noi? :blink: ....plus ca so much weird stuff happens...e imposibil ca aceleasi procese care au declansat aparitia vietii pe Terra sa nu fi avut loc si in alta parte....we are not alone...ar fi mult prea absurd
Anubis the God Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 nu...ar fi culmea sa fim singuri in univers... :)