silversky Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Subiect de chestionar propus de Mdfck.Am votat nu.Cum a spus cineva,ar fi o mare risipă de spaţiu dacă am fi singuri în Univers.
Kargoth. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 We are NOT alone...este o idiotenie sa crezi ca suntem singura planeta populata din univers...
{Strik3} Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Categoric NU.Sunt prea multe planete in universul asta infinit ca sa fim singuri :)
ANdy5 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Categoric NU.Sunt prea multe planete in universul asta infinit ca sa fim singuri :)sunt de aceeasi parere Ps : am votat : nu :) .... dar totusi mah gandesc ce se va intampla cand vom afla cu certitudine ca nu suntem singuri ? :blink:
de7con Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 :gives: ... oricum nu vom apuca noi vremurile in care extraterestri vor veni pe pamant... sau mai rau, viceversa... Note: I didn't vote... I belive this is stupid...
Guest X__X Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 vrem sa credem cu totii ca nu suntem singuri in univers doar ca sa linistim cu gandu' ca nu suntem singurii prosti care ne chinuim in el...da cine stie...poate mai e cineva care se uita la noi si noi nu il vedem inca....asa ca am votat Nu , ca doar de unde plm sa stiuh eu daca suntem singuri sau nu ?
Potyike Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Categoric NU.Sunt prea multe planete in universul asta infinit ca sa fim singuri :)universul nu e infinit... fizicieni stiu masa universului[adik cat material contine (mi-a zis profu de fizica (dirigintele) ) ] si universul creste cu 1 miliard de ani lumina \ svoted : nu
Daedalus Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Deci prea mult incat putem sa masuram volumul... Si insuficiente date... ;)Este intr-adevar o prostie sa crezi ca suntem singura planeta populata... ;) Nu are cum, este imposibil. Prea multa risipa de materie, spatiu si eventual timp.
oldman Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ma mira ca, cu toate ca majoritatea covarsitoare e sigura ca nu suntem singuri in univers, nu am vazut pana acum o dovada in acest sens, si sunt sigur ca si cei care au votat nu au nici o dovada. Deci conform principiului meu ce nu vad nu exista :D si datorita faptului ca o probabilitate foarte mare nu e o certitudine suntem singuri singurei in infinitul univers. :whistle:
Gîl Ereb Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Nu incape indoiala ca nu suntem singuri. E imposibil sa fim singuri intr-un univers.
Alvin Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Voted for nu...poate facem o excursie pana la extraterestri.....cine aduce mancarea?
FujiPa Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 din acest sistem solar deocamdata suntem singuridar din univers sigur nu
vista_rulz Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 categoric nu dar s-ar putea sa fim intr-adevar singurii care omoara si se omoara din placere sau plictiseala
Kasabian Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 nu pentru ca, trebuie sa fii destul de arogant, sau ignorant sa crezi ca suntem singurii in univers
ales Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 nu pentru ca, trebuie sa fii destul de arogant, sau ignorant sa crezi ca suntem singurii in univers word my vote: nu
PUB^AleXx Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 no way :> not alone.. sor-mea e extraterestru .. :blink:
Adi Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 suntem doar niste noobi intr-o imensa galaxie...si exista si maestrii
Extrem One Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 suntem doar niste noobi intr-o imensa galaxie...si exista si maestrii Frate....eu zic ca pe langa dinozauri o ducem destul de bine !Si daca stau bine sa ma gandesc cate s-au realizat in ultimii 30 de ani, peste 400 de ani vom fi maestrii.Sper sa mai traiesc si eu pe atunci . (alta poveste)