Guest RiGi :) Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 e si pe olympus un roman cu sun+7 spear dar nu e cine stie ce, e hybrid pe int si ieri a luato in mufa de la un full int pe sword sun+5, hybrizii nu sunt asa tari cum spuneti voi, tot pure e mai belea
wine Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 e si pe olympus un roman cu sun+7 spear dar nu e cine stie ce, e hybrid pe int si ieri a luato in mufa de la un full int pe sword sun+5, hybrizii nu sunt asa tari cum spuneti voi, tot pure e mai beleaEchipamentul il aveau la fel?Stia sa joace romanu?Cum au mai zis si altii in pvp depinde de multi factori... de felul in care stiu sa joace cei doi, de echipament si multi alti factori... Ah da si nu imi amintesc ca cineva sa fii zis ca hibrid pe SPEAR e bun...poate ma insel :error:
free442 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Sall all...e adevarat ca in Silkroad Europe se va putea intra in Ch'in Tomb? sau in alta legenda a Europei?
adyzaha Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Sall all...e adevarat ca in Silkroad Europe se va putea intra in Ch'in Tomb? sau in alta legenda a Europei?banuiesc ca in alta legenda a chinei :) tinand cont ca e in partea chinezeasca in orice caz sa va deschide dupa ce se da drumul la lvl 90
Guest proviewul Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Am si io o rugaminte.Imi poare face cineva un cont la ksro pls muuuuuuuuuuuult!!!
Guest japcagod Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Salut is nou pe site. Jocul este super tare am reusit sa fac lvl 50 :banana: . Kre vrea guild de oameni seriosi sa intre pe troy sa dea un pm lu Rectstors(km penal numele asta este)Asteptam membri sau guild pt union. Suntem o guilda de hunteri si traderi(we hate thiefs :sef: )
asdfg11 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 in ksro nu se mai poate intra asa simplu confirmation code e in chineza acuma
flo17 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 sunt nou pe forum , stie careva cum te poti lasa de jocu asta ? eu nu pot :blink:
Guest Z00M Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 de acum treb. sa-i dea drumu la varianta europeana ....personal cred ca e mult mai reusit ..eu am parasit silkroad cu mult timp in urma da vreau sa intru din nou sa vad exact cum e sro europa..Bft all si sa va hotarti pe ce server sa jucam .. eu zic pe athena
The Dash Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 u zici atena pt k asa e mai bine pt tine(ai prieteni, te poate ajuta lumea, ai mai jucat acolo) sau pt k asa e bine pt totzi kre vor sa joace?? :blink:
Guest proviewul Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 o sa incerc eu dar nu-ti promit...Ms mult.de reusesti trimitemi-l pe ID-ul bogdan_4you_2006@yahoo.com
Guest Suppah Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 m'am apucat si eu..de mult imi trecea prin minte sa ma apuc de un MMO dar cum imi plac jocurile de genul stiam ce o sa se intample..si se intampla.E frumos,imi place.Mi'am facut un cont ..dar l'am facut aiurea..nu stiam care'i treaba cu skill-urile (cum de alta inca nu mai stiu multe) si am bagat skill uri peste tot(fire lightning force toate armele..).mi'am facut altul si sunt la level 11.oricum joc relativ non stop ...pana luni dim ajung pe la 15 sper :D.Hai noroc.In joc sunt tot "Suppah" desi nu stiu care's sansele sa ne ..observam.O guilda? ca am primit de la xxSabaxx invitatie in DRACULA dar avusesem o guilda inainte(tot la fel,am intrat ca nu stiam inca ce e si care'i treaba..mai mult curios) si acum trb sa astept sa mearga sa ma invite dar cu contul nou ..nu mai e problema.In concluzie..frumos.ma dezolv pe bow si lightning exclusiv.Hai noroc si sper ca ne vom mai auzi in joc.Si apropo..bani nu ai cum sa faci decat din vanat si recompense la quest uri nu ? (si trading dar asta nu ma incanta)
The Wizard Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 poti sa faci bani din scammuri :)sau sa vinzi elemente iei bani multi pe ele sau pietre de int str de crit etc, bani multi iei si daca iti cad arme bune care se cumpara repede.
Guest Suppah Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 aha.la un moment dat..am incercat sa fac alchimie cu pietrele..am facut o piatra pt arma dar nu mergea ca era degree I si eu aveam degree 2 la arme.Am invatat care'i treaba dar ma dispera ca mereu mi se umple inventarul cu panarame de elmente si pietre.De cele mai multe ori le vand pe la un NPC(stiu ca nu e bine ..).Si quest ul cu inventarul nu prea m'a ajutat asa mult.E aiurea cu sloturile alea
The Wizard Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 vezi ca elementele, iteme, tablete etc poti sa le depozitezi in storage, e in mijloc vezi pe harta pozitia exacta, costa ceva sa le depozitezi (nu foarte mult) sunt unele iteme care nu poti sa le depozitezi in general itemele care iti trebuie sa termini un quest si recompensele dupa ce termini questuri (scrolluri)
Guest Suppah Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 aha..da am vazut ..dar tot ma enerveaza si cam cate guilde de romani sunt pe Xian ?
Vlad Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 ..ma puteti ajuta?: cam cat este pretul la wind2? de exemplu am 200 de wind 2 cu cat sa le vand?
Guest Suppah Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 si eu inca o intrebare..ce inseamna pure int/str ? am o idee dar..
Vlad Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 pai pure int.. ii ca: atunci cand faci lvl up iti apare o imagine cu + langa lvl-ul tau..si acolo dai click.. si fiind pure STR bagi puncte in STr si pure int in INT si dak bagi in ambele iti iese un hybrid
Guest Suppah Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 da..asta intelegeam si eu.si singurul avantaj e acela ca te dezvolti doar in aia(si asadar mai repede daca doar in respectiva) ? sau mai e si ceva ascuns ?
The Wizard Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 ..ma puteti ajuta?: cam cat este pretul la wind2? de exemplu am 200 de wind 2 cu cat sa le vand?1.5k-2k pe element depinde poate poti sa le dai si cu mai mult, de obicei cand vrei sa vinzi ceva pui un pret mai mare si porma negociezi astfel in cat tu sa fi multumit si ala fraierit (dar sa nu o site). bine inteles ca nu la toti merge, iar cand vinzi sa vinzi numai pe stall sa nu accepti sa schimbi cu necunoscutii ca cine stie ce metode de scam au mai inventat. si eu inca o intrebare..ce inseamna pure int/str ? am o idee dar..pur str: adica bagi punctele numai la strpur int bagi numai la intdupa ce treci lvl iti da 5 puncte, 1 se baga automat la str iar altul la int. cele ramase (3) le pui ori la str ori la int. hibrid e cand bagi si la str si la intavantaje la pur str: viata multa dmg fizic mareavantaje la pur int: mana multa dmg magic mare (dmg fizic < dmg magic) dezavantaje la str: mana putina dmg magic micdezavantaje la int: viata putina dmg fizic mic
asdfg11 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 ai uitat sa zici ca int mor intro secunda si chiar nu conteaza ca au dmg fizic mic lol atata timp cat au dmg magic cel mai mare, chestia e ca au defence fizic super extrem de mic deaia mor dintrun skill sau doua sau vine un full str glavier iti prinde un crt esti pe burta in concluzie fati full str glavie sau full str in general , nu cred ca iti place sa mori prea des.. NU ITI FA HIBRID HIBRIDUL E PENTRU RATATI!!si cei care nu stiu toti care incep jocu baga punctele aiurea si isi strica caracterul jocul e bazat pe full STR si full INT! asa cum e si in europa iti recommand str glavie rupi tot cu ala credema ca leam avut pe toate a da @ the _wizard bani nu se fac din scammuri aia crezi si zici tu ca sa pari mai grozav bani se fac din stall de obicei lumea ziua joaca si noaptea lasa stall sau iti cumperi softmod butezi cu 1 client si cu altu lasi stall alegerea ta..