Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

mai bine ban ftw :) nu cred ca o sa mai foloseasca bot prea multi ptr ca's curiosi cum e noul sistem european si ma rog :)

ehhh le trece repede ... :D si eu am fost si dupa .... acu mai bine ca nu mai joc :D

Posted

nu donezi contu de silkroad? :) poate e cineva care vrea sa sara peste cateva lvle sau stiu si eu ? ce lvl ai avut anyway?

Cand a jucat el ultima data era lvl 77 , contul la vandut si actualul proprietar are lvl 80.

Am fost colegi de guild,cine crezi ca ar dona un cont de sro high lvl ? dupa ce ca iti mananca banii si viata il mai si donezi.

Posted

loooool cica fericit cine a fakt contu acela a bagat $ in el cine stie ce iteme are o munca grea pt a face atatea lvl si vrei satil dea ? :blink: trebe sa fie nebun casa dai contu asa aiurea :blink:

Posted
=)) omg , cine a zis ma sa mi-l dea mie ? =)) doamne ce ganduri poti avea , nu-l vrei tu? ca vad ca te cam agiti :) ok now let's stop this spam si sa schimbam subiect , a vandut contu asta e..
Posted

cu ce browswer intri pe net ?

mozilla -Tools-options-content-bifa pe "enable java script"

opera- Tools-preference- advanced-content bifa pe "enable java script"

ptr internet explorer nu stiu ca nu folosesc

ptr mozilla recomand si add-onul Noscript -permite javascript doar ptr site-urile care crezi tu ca sunt de incredere

MS acuma dau jos mozila sa vad oricum THX a LOT

Posted

Pai in caz ca nu stiai AI DREPTATE ;)... Abydosa despre care l-ai mai auzit pe Valu ca-ti mai zicea despre el, incepuse cu Gold Bots si avea 7 charuri toate peste 67 (le adusese in vreo luna si ceva)...iar acum mai nou s-a lasat de 6 si joaca cu unu, cu care a gasit SOSun Spear 64 :cool2: si este ravnit de tot serverul (nu este pe Troy anyway) :)) deci omul are noroc sau nu? Dupa aproape 2 ani sa-i pice la "moshneag" ceva ? RESPECT LUI :tiphat:

P.S. Lasa-te de 9Ciumegi, vino cu noi in kSRO s-a bagat si lenutza bai RAZBOINICULE.

Bafta all ! :tiphat:

@Pt toti cei care-mi dau Add, chiar daca nu va dau in urmatoarele 30 secunde.....in restul de 23 ore 59 minute si 30 secunde veti primi ALLO ;)...de nu stau numai in casa in fata calculatorului, pe messenger..

PT CEI CARE NU STIAU...m-am cam saturat sa vad 2 randuri la un REPLY POST si restul de 8-10 sa-i vad semnatura + incarcarea paginii se face mai greu :(eu pt o semnatura ca a lui BillyTalent mi-am luat WARN 10%....si au cam avut dreptate + ca mi-a fost stearsa)...nu ma luati in nume de rau dar treaba voastra in fond.

nu ma mai bag mane .... costa prea mult :D hahhaha plus ca am uitat pass de la nuker hahhahah singuru cont de peste lvl 50 :D si neah nu mai am kef de sro :D acusica e update mare la 9d :D saluta omenirea din sro iar lu valu zii sa mai dea un semn ca sa dat la fund :D

ce e gold bot ???? hahahah

Posted

bucurate pana iei atat eu am gap 3 si incerc sa farm eu iau 0.03 :banghead:

ps: poate sa imi spuna cineva de unde dau jos java skrypt pls deoarece nu imi merge elite monster map u ala THX

Baieti...va astept la lvl 57 ...muncind ca nebunii pentru a va lua in sfarsit noul atac....(in cazul meu soul spear soul :cool2: )...si cand veti vedea ca luati numa 0.01-0.02% la gap 0 pe monstrii "portocalii" si "rosii" si o sa va vina sa :hair: :comp1: ..atunci sa va plangeti....pana atunci respect all :tiphat: (BTW PANA DUMINICA AM 58 :P )

Posted

io cu Gap 2 si premium iau..... 0.09 :)) :D:D:D:D in 1 ora fac lvl up =))))))))))))))) btw mai inainte am facut :P lvl 36 ieri am bagat premium pana se termina ( peste 1 luna ) macar 45 vreau sa am :)

Posted

io cu Gap 2 si premium iau..... 0.09 :)) :D:D:D:D in 1 ora fac lvl up =))))))))))))))) btw mai inainte am facut :P lvl 36 ieri am bagat premium pana se termina ( peste 1 luna ) macar 45 vreau sa am :)

Doar 45 vrei?

Cand aveam eu nukeru , cu 1 ticket am facut de la 40 la 60 B)

Posted

+ 1pag

Baieti...va astept la lvl 57 ...muncind ca nebunii pentru a va lua in sfarsit noul atac....(in cazul meu soul spear soul cool2.gif )...si cand veti vedea ca luati numa 0.01-0.02% la gap 0 pe monstrii "portocalii" si "rosii" si o sa va vina sa hair.gif comp03.gif ..atunci sa va plangeti....pana atunci respect all tiphat.gif (BTW PANA DUMINICA AM 58 tongue.gif )

mush de ce zici u asta pt k eu sunt obisnuit sa iau 0.01-0.02 ba chiar de la 2 monstrii 0.01, pt k eu am farmat intre 32 si 41 si sa vezi ce plictiseala... ....cand am scos gapul urlam k nebunu de fericire(desigur k nu sa intamplat, doar mam bucura ENORM) si ieri am facut 46 si vreau azi sa fac 47 si sami fac full set

App: pe seus nu se gasesc nicaieri tzoale de 6deg

P.S. : la inceputul lui iuliue ar trebui sa apara...dupa ce incepe si eventul(parerea mea ester k baga europeanu imediat dupa numa k sa nu facem noi lvl mai rpd prea mult imp cu eventul....parerea mea)

Posted

am nevoie de ajutorul vostru

de 4 zile tot incerc sa ma conectez si imi spune ca serv este in inspectie sau update .

aceasi pbl o are si un amic care are net de la acelasi provider .

am reinstalat jocul luat de pe site-ul official + manual patch 1.061 +1.065 sau copiat gata instalat din alt calc => tot nu vrea aceiasi eroare .

citind pe alte forumuri am inteles caeste posibil ca porturile pe care le foloseste jocul sa fie blocate ; astfel incat am dezinstalat firewall-ul din windows si pe cel din bitdefender => tot nimic

am gasit aceste date pe net :

SILKROAD ONLINE

Protocolo: TCP/IP

Ports:

15779 (Login)

15881 (Patch)

15883 (Play)

Server Information

Login/Patch Server

Hostname: 222.111.150.111

IP: 222.111.150.111

Remote port: 15779 (Login)

15881 (Patch)

Protocol: TCP

imi puteti spune daca acestea sunt porturile folosite de joc intrucat vreau sa vb cu providerul sa verifice daca acestea sunt blocate .

merci in avans ptr toate raspunsurile

Posted

de 4 zile tot incerc sa ma conectez si imi spune ca serv este in inspectie sau update .

am reinstalat jocul luat de pe site-ul official + manual patch 1.061 +1.065 sau copiat gata instalat din alt calc => tot nu vrea aceiasi eroare .

citind pe alte forumuri am inteles caeste posibil ca porturile pe care le foloseste jocul sa fie blocate ; astfel incat am dezinstalat firewall-ul din windows si pe cel din bitdefender => tot nimic

SILKROAD ONLINE

Ports:

15779 (Login)

15881 (Patch)

15883 (Play)

Server Information

Login/Patch Server

15881 (Patch)

imi puteti spune daca acestea sunt porturile folosite de joc intrucat vreau sa vb cu providerul sa verifice daca acestea sunt blocate .

pai... 1 la mana ia un shotgun si descarcal in providerul de net al tau

apoi ia te incetuc asa ... spre un alt provider... si fa ti abonament de internet ca tot gameru nu sta ca fasolea, la paduchi ce au si ei o retea si se cred mari patroni ....

asa pe urma astepti 10-30 zile pina vine alt roman mai bengos sa ti instaleze netu nou (presupus a fi mai bun) ... apoi install silkroad

w8 ----> 45 mins for update

happy boting

gl :)

Posted

are cineva vreo idee cum sa fac sa nu ma plictisesc pana fac 5 lvl ca nu mai am nici un quest.

gap 0, lvl 40. iau cam 0.06 pe mobi "rosii"

pai tinere lasa te de joc atunci ca e vai de curu tau ... :comp2: de la 61 -69 no quests

sau baga bot si scapi de stres !!!

Posted

bastircar--mai mult ca sigur ca daca nu rezolv pasul urmator va fi ideea ta

BlackCurse - am incercat si modificarea hostului dar nu sunt sigur daca am pus aceeasi adresa ,dupa ce vin de la serviciu am sa incerc si adresa asta

Posted

pai tinere lasa te de joc atunci ca e vai de curu tau ... :comp2: de la 61 -69 no quests

sau baga bot si scapi de stres !!!

nu stiu la ce ai vrut tu sa te referi dar intre 61 si 69 este aproape lvl si quest daor la 62 si 66 nu e quest

Posted

SILKROAD ONLINE

Ports:

15779 (Login)

15881 (Patch)

15883 (Play)

Server Information

Login/Patch Server

15881 (Patch)

wa, mai mult k sigur trebe sa faci com a zis black.....100% nush de ce nu teai uitat in urma k au fost 1000 si 1000 de oameni cu aceeasi problema. sper sa rezolvi problema.bafta

Posted

dash stiu ca si tu ai avut aceeasi pbl si ai rezolvat-o si deasemenea ca s-a mai discutat

crede-ma ca am citit(si inca mai citesc) o gramada de forumuri inclusiv asta dar e ciudat rau de tot

acum sunt la munca si am incercat sa dau ping pe adresa

www.silkroadonline.net -- nu merge

121.128.133.26--nu merge

asta mi s-a intamplat si acasa

acasa am net de la rds la munca de la astral chiar nu mai inteleg

poate cineva sa-mi zica daca poate da ping la 121.128.133.26 ?

Posted

nu stiu la ce ai vrut tu sa te referi dar intre 61 si 69 este aproape lvl si quest daor la 62 si 66 nu e quest

http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=6149

intra aici si da ai dreptate era vb de lvl 53-59 sry!!

oricum daca nu esti grinder ia bot .... daca nu ti place sa trisezi cauta shootere

sfat mai bun nu am deoarece la lvl 80 cu gap de 8 mie mi-a trebuit 1 loona si tot nu s 99% si am si bot ce bate de 4 zile non stop oricum fa ti rost de soft mode calumea si baga silk in premium gold pt login ...

alt sfat nu am pt tine cert e ca fara silk nu ai nici o treaba cu jocu asta ... ori ai nervi de otel ..

asa ca bafta in noul rpg ales :)

silk ii cam naspa din punctu asta de vedere ei bine eu joc din februarie 2005 asa ca ... si totusi bot nu am bagat numai de la 73 cind deja nu se mai putea juca de boti!!! :comp1:

orice ai alege sa fi sigur ca i o alegere buna!!

:cool2: si acu am 60k sp!!!!! (farmed)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...