rhin0BZ Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 E beta... Credeam ca la update-ul trecut urma sa treaca la full dar m-am inselat.
Aldguth Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Bah nu mai inteleg nimic .Beta testul nu sa terminat acu doua saptamani? Io asa tin minte ca asteptam cu toii sa deschida serverele.
AlinRoscat Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 cred ca atunci au de gand sa deschida si srv ala nou si mai baga un update si gata.....de rr bd nu am gasit nimic
Lancelot Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 sa vdm ce va urma daca dau rr la db macar sa fie versiunea finala
Oscar Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 sa vdm ce va urma daca dau rr la db macar sa fie versiunea finala Dance-A-Lot ) ne poti lasa o data cu rr la db, ca atunci poate ma bag si eu
Aldguth Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Wow, azi a fost inspectie si cand sa terminat am vazut ca a aparut un server nou:"Oasis", care deja e full. Long live Silky!!!
Tas3 Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 dao naiba de treaba ...s-a deschis server nou si tot full sunt toate...sa nu mai zic de lag x(
AlinRoscat Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 cand am intrat eu prima oara in silkroad erau doar 3 srv....si alea full tot timpu....azi sunt 6 srv....tot full....mai deschid astia 5-6 srv sa ai loc tot timpu
Lancelot Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Dance-A-Lot ) ne poti lasa o data cu rr la db, ca atunci poate ma bag si eu So funny not PS baga-te unde vrei
Oscar Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 So funny not PS baga-te unde vrei Just jokin' man, ms pt informatie
Edelweiss Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 am vazut ca parerile sunt impartite. merge autologin-ul ala sau nu? ca nu prea vreau sa modific scripturi din joc degeaba... si na... ideea e totusi ca atunci cand vrei sa joci un joc sa-l si poti juca. ar trebui sa-i sponsorizam pe aia de la joymax cu cate un $ fiecare, poate reusesc sa-si schimbe 486-urile alea pe care le folosesc pe post de servere...
AlinRoscat Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 autologin merge...da mai are el niste faze la inceput...dar daca a apucat o data sa-ti bage user si pass nu mai ai probleme cu el....si mai mult de 5 min nu dureaza ca sa gasesti loc pe srv folosind autologin....in schimb fara el "recordul" meu este de 18 minute
mad_eye Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 e nasol la login ca dupa ce incerci de 2-3 ori si nu merge zice "server disconnected"!
AlinRoscat Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 asta iti zice si fara auto login.....si dupa da el ok si el se conecteaza si tot asa pana iti gaseste loc si tu poti sa te uiti la Tv in timpu asta
Aldguth Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Autologin-ul merge. La inceput am avut si io probleme cu el da l-am rezolvat.
Tas3 Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 mie nu imi merge ... am completat toate alea acolo corect si cand il rulez nu se intampla nimic help me
AlC@pone Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Mie imi merge prima data cand il accesez, iar dupa 2-3 tentative de conectare i se face lene sa mai scrie singur userul si parola
djagga Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Daca Nprotect este activat numai merge auto login script --knet.ro/silkroad--
Guest Tornado^Quad Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Salut ! Suntem un guild de romani pe srerverul Babel, se numeste Quad si suntem aliatzi acum cu guildul Romania.Eu am caracterul cu numele Tornado, am Lvl 33 si cautam membri cu lvl mare .Momentan shefu` clanului meu este WoTToN, PM pe el sau pe mine
Edelweiss Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 dadada si eu sunt o taoista buuuna de lvl mic si caut guild cu membri de lvl mare sa primesc muuuulte items pe ochi frumosi ) as dori, de preferinta, sa intru in guilda care contine cei mai multi admini, pentru ca imi doresc cu disperare celebritate nu va inghesuiti cu ofertele, voi avea timp pt toti si promit ca o voi alege pe cea mai profitabila pentru mine in alta ordine de idei, pentru prima data nu mai am nici un motiv nou pt a ma plange de joc in sfarsit, mi se misca ok (nu ca inainte, cu vreo 2 fps), pot sa ma bat cu monstrii fara sa mai mor si am reusit sa gasesc toti bolovanii din questul din mormant presimt ca drumul de matase ma va duce in imperiul noptilor pierdute si al restantelor- can't wait
AlinRoscat Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 la faza cu adminii....sa stii ca nu suntem la MU....e srv oficial 1x exp 1x drop