Jump to content

filtzeR

LinkManiac
  • Posts

    4,228
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    68

Posts posted by filtzeR

  1. La 30.04.2023 la 19:02, FuK a spus:

    Salut,

    O sa va tinem la curent in legatura cu progresul nostru, nu o sa facem nici o cerere de proiect pe forum pana cand nu avem GM-ul si panelul puse la punct, nu cum s-a intamplat pana acum... cereri de proiecte pe forum, galagie mare aici pe forum si pe partea de scripting nimic..

    Îmi place gândirea asta. 

    • Thanks 1
  2. La 17.12.2022 la 1:41, Frank a spus:

    și din câte am văzut din final este posibil să apară o a 3 a parte.

    Avatar 3 este confirmat pentru 20 decembrie 2024, avatar 4 in 18 dec 2026, iar avatar 5 in 2028. Sunt datele oficiale. 

    Nu m-am uitat la film. Nici la 1, nici la 2. Nu am fost atras de subiect, momentan.

     

    • Upvote 1
  3. Acum 21 minute, 41nd a spus:

    Am renunțat la grupurile de vanitate care promovau inactivitatea pe forum. Cine are totuși timp pentru comunitate e invitat să citească topicurile de recrutare de aici:

    https://www.linkmania.ro/forum/1710-important/

    Păi și la managerii inactivi când renunțați? Dacă tot e vorba de asta. Grupurile alea nu îți cereau de mâncare. Erau grupuri create pentru oamenii care au făcut ceva aici și cred eu că nu îți trebuie activitate pentru așa ceva. Și ce activitate se cere pentru un forum care nu are așa ceva? Uită-te puțin, de curiozitate, pe marea majoritate a forumului, când au fost create ultima dată topicuri și câte răspunsuri s-au făcut în respectivele. 

    Pe forum se postează doar în 3-4-5 locuri și aia la câteva zile, iar tu ceri activitate la grupuri care nu au asta în "fișa postului"? Eu cel puțin așa văd lucrurile. 

    Ai vrut tu să demonstrezi ceva la băieți, dar nu prea ți-a reușit. Stai liniștit, oricum nu prea interesează pe nimeni de lucrurile astea, nu mai avem 13 ani pentru culori pe forum, dar e o chestie de bun simț pentru oamenii care au făcut ceva real pentru comunitatea asta. 

    Rămâneți sănătoși cu voluntarii roșii, foarte muncitori și activi.

    • Like 4
    • Thanks 1
    • Love 3
  4. Imi e scârbă să mai comentez într-un astfel de topic. Am spus de cel puțin 10 ori în diferite subiecte că oamenii "sus puși" sunt degeaba pe forumul ăsta. Singurul lucru pe care unii îl fac este să dea medalii și reputații pe baza unui topic. Wow, felicitări! Ceilalți dorm. Și dorm bine.

    Nu este prima oară când doamna Kitte se bagă unde nu îi fierbe oala. Nu pot să vorbesc despre omul Kitte, fiindcă bunul simț nu îmi permite, nu o cunosc personal. Dar de managerul Kitte și nu numai, pot spune răspicat că sunt degeaba. Sunt 0, de ani de zile, la fel ca politicienii dragi nouă, care de 30 de ani de prostesc. A venit timpul să tragem linie și să ne faceți bilanțul. Doar este democrație, nu? Haideți să vedem dacă vă meritați functiile. Toți managerii, în frunte cu @41nd, @Kitte și ceilalți somnambuli. 

    Cu @freezeRnu am personal nimic. Nu mi-a greșit niciodată, dar dacă nu ajuți proiectul SA:MP, renunță, cum am făcut și eu și mulți alții. Este simplu. Renunță și gata, nu te condamnă nimeni și poți pleca pe ușa din față. 

    Asta este valabil pentru toți roșii și nu numai. Ați omorât forumul ăsta încet încet. Nu puteți da vina doar pe vremurile moderne în care comunitățile s-au mutat pe discord/teamspeak. Mai sunt și forumuri care merg. 

    Pentru ce ștergeți subiecte? Așa activitate aveți? Lăsați oamenii să își dea cu parerea.

    Sensei, care a fost rolul primului topic de ți-a fost șters? Un nou proiect sau o ultimă strigare? Vreau să înțeleg împrejurările. 

    Îmi pare rău că nu s-a reușit ultimul proiect, parea interesant, eu îl știam de băiat bun și muncitor pe @Encrypted. Sunt curios ce s-a întâmplat. Părea promițător și chiar mă gândeam să mai intru și eu la un chat cu băieții grei. 

    În concluzie, vă rog, vă rugăm, dacă nu puteți oferi nimic notabil comunității, renunțați. @41nd, te rugăm să faci un bilanț al managerilor. Tu ești bine acolo unde ești, eu personal îți înțeleg rolul. Tu ești interfața noastră cu partea tehnică și partea de ține de RCS RDS. Dar, te rugăm, fă ceva cu managerii care nu fac nimic și promovează pe cei ce își doresc să facă ceva. Dacă se va dovedi că nici ei nu fac nimic, îi schimbi și pe ei, așa ar fi normal într-o lume normală. 

    Sunt curios dacă se va schimba ceva sau ze va merge în continuare pe același drum cu ignoranță, nepăsare și neimplicare. 

     

     

    • Like 18
    • Sad 1
  5. Acum 16 ore, heineken a spus:

    am ajuns intr-un hal absurd.. pacat ca nu exista implicare din partea nimanui.. ce a fost si ce a ajuns linkmania.. cand erau 3-4-5 servere de cs, mu, sa:mp roleplay si godfather etc etc..

    trist deoarce cine a fost sus, nu a avut incredere in cei tineri.. sa recuperezi acuma poti sa o faci doar prin ajutorul celor de la rcs&rds cu o mare publicitate si cautare in primul si primul rand de utilizatori..

    Mai băiat, nu zic că nu ai dreptate, dar orice post al tău acuză o neimplicare, o lipsă de interes și așa mai departe. Nu zic că nu este total adevărat, dar ăsta este doar varful icebergului. Eu îți propun să discuți cu oricine este acum la conducere să te numească și pe tine responsabil, să vedem dacă doar de vorbit poți sau faci și treabă? Nu am nimic cu tine, știi bine, dar în ultimele tale postări doar același subiect l-ai dezvoltat. Haide, la treabă, să vedem ce reușești să faci într-un joc și mai ales într-o comunitate moartă în care mai există doar amintiri, nimic mai mult. Chiar mi-aș dori să preiei responsabilitatea asta și chiar mi-aș dori să reușești să faci ceva cu server-ul. Și nu, nu sunt ironic, dar de vorbe sunt sătul, în orice domeniu. 

    Mult succes, chiar va fi nevoie, este inimaginabil de greu să populezi un server de samp într-un timp în care mai toate comunitățile clasice se închid. Copii din ziua de azi nu mai stau pe forumuri și samp, iar cu cei 20 vechi care au rămas aici, nu vei progresa către nimic, vor rămâne întotdeauna amintirile, distracția de o dată și atât, din păcate.

    Nu zic că nu ai idei bune, dar toți știm cam ce lipsește acestei comunități, întrebarea este: ești în stare să faci tot ce ceri? Creare, administrarea, promovare, orice problema minoră și majoră.

    Accepți provocarea sau rămâi la scris povești? 

     

    • Like 1
    • Upvote 1
    • Love 2
    • LinkMania 2
  6. Sfatul meu este sa iei pe cineva vechi in echipa administrativa. El sa se ocupe de partea administrativă si tu de scripting. Trebuie cineva care stie ce înseamnă linkmania si ce presupune administrarea unui server mai special. Si pe lângă asta, trebuie să aibă și timp. E clar ca ai nevoie de cineva, nu poți face singur tot. Spor!

    • Like 1
    • LinkMania 2
  7. Acum 22 ore, axelutz3 a spus:

    nume colorate

    Asta te interesează pe tine. 😂

    Am citit oferta ta și îți mulțumesc, dar nu doresc să mă alături acestui proiect mai mult decât ca un simplu jucător, dar rămâne de văzut și asta.

    Renașterea asta se tot încearcă de ani de zile, să vedem ce faci tu pentru asta. Sfatul meu este să cauți pe cineva ca lumea lângă tine, cineva care se impune și care poate gestiona orice situație cu calm, fără înjurături. Ai nevoie. Vorbește cu @Aka. Poate este de acord să fie admin 6.

  8. Acum 15 minute, axelutz3 a spus:

    aceeasi mentalitate toxica de roman autentic :)) nici nu ai vazut prezentarea proiectului.. decat sa incerce axelutz sa faca mai bine lasa ca vin toti necunoscutii va mai aburesc inca 6-8-10 luni si tot nu ajungeti pe nicaieri 😛 la ultima deschidere am avut cam 100.. dupa ce am scapat de codati si altele, ramasesem in cam 50-60 constant :-? nu vad de ce aici nu ar merge treaba :))

    dupa cum am explicat si staff-ului, eu am avut probleme doar cu gainile care conduceau atunci, brigada triplu S ( smoker sevraj si spoker; cu spoker nu am prea avut treaba doar cu primii doi ) 


    daca chiar nu vreti sa faca axelutz, nu face =)) mai bine fara server decat un server bun si fara pile pana la urma sau fara blaturi pe $$ gen cum isi cumparau baietii 10 masini la deschidere, o casa si asa mai departe ca stiti cum a fost ultimii ani cel putin cu boeing daca nu ma insel =)) dadea smoker wipe doar de fericire sa mai stranga pentru botez..


    am scripter ce lucreaza la gm, luna asta sau maxim cealalta o sa pot prezenta un beta, intrati, il testam impreuna si vedem ce iese.. pe deasupra, mai am si in jurul a 30 de jucatori pe discord ce asteapta sa fie gata :)) pe deasupra, vreau sa fac un gm unic cu facilitati total diferite chiar si la turf/war dar chiar si din punct de vedere al factiunilor 

     

    sa imi ziceti daca mai are rost sa prezint proiectul cand o sa fie gata.. din punctul vostru de vedere @filtzeR si restul

     

    Fă-ți mă ce server vrei. Daca tu vrei, de ce asculți ce zic eu? Doar demonstreaza-mi că m-am înșelat. Tu ai o personalitate ciudată, te cam iei după cum bate vântul, te enervezi prea ușor și începi să injuri peste tot, pe toți. Părerea mea. Dacă tu crezi că poți gestiona așa un server, succes.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...