Jump to content

Aglaia

Inactive
  • Posts

    469
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Aglaia

  1. @steff: cum adica cum pot sa gandesc asa? :blink: Tocmai asta este problema noastra, a romanilor, ca mergem dupa proasta conceptie "Pica para malaiata in gura lui natafleata".

    Scuza-ma, dar eu nu vreau sa fiu... natafleata.

    @Valhalla: OTV e o televiziune josnica iar sursa pe care mi-ai dat-o nu m-a convins. Articole gasesti si ca rosiile sunt cancerigene, ardeii... De fapt, orice este cancerigen in opinia unor conspirationisti care vad in asta o vendetta mai degraba personala de a-si impune teorii paranoice.

    PS: te inseli daca crezi ca lucrand la privat nu te tine altcineva pe salariu (altcineva in afara de patron).

  2. Tu chiar crezi ca a costat atat? :) Pliantele, ziarele partinitoare politic din timpul campaniei nu te-au convins ca mass-media = controlata in momentul de fata de USL si manipuleaza informatiile astfel incat, cu disperare, sa ingroape PDL?

    Eu, una, ma voi duce cu siguranta la referendum. Nu pot permite sa stau cu mainile in san si sa periclitez viitorul familiei mele.

    LE: PS: Aa, era sa uit o chestie. Vad ca multi spun ca PDL-istii au furat tara asta in ultimul hal. N-o sa mai expun iar motivele pentru care economia noastra sta acceptabil in momentul de fata ci o sa intreb asa: cati dintre voi aveti habar cine fura mai mult? Romanii care fenteaza statul muncind la negru, facand evaziune fiscala si alte inginerii financiare sau statul? Cred ca daca ati calcula si ati vedea cifrele ati ameti :).

    Ca numar balanta inclina spre PDL in televiziuni si publicatii. In sustinerea USL-ului este doar Intact Media (A3, Jurnalul si inca cateva). Insa popularitate au cele din urma.

    Blejnar a fost seful ANAF. Apartine de, ghici, PDL.

    Daca pui Prima TV, Kanal D sau Pro TV pe lista (m-ar mira sa vad si Pro Cinema), e clar balanta cum inclina spre PDL (macar de ar face propaganda in vreun fel PDL-ului, dar nu am vazut). Fa-mi si mie lista aia "predominanta" (sper sa nu pui ca ziaristul ala care n-are habar de apartenenta politica Realitatea TV, punand-o de partea portocaliilor). Chiar mi-ai starnit curiozitatea cu televiziunile astea pro-pdl. Cred ca m-oi fi uitat pe alte frecvente din alta tara de am vazut numai televiziuni anti-pdl.

    Don' Tudor, am avut o rugaminte. Ai calculat evaziunea fiscala facuta de la cel mai mic bisnitar? Sau inca e greu sa intelegi ce am dorit sa arat cu degetul?

    hint: trebuie sa tai de la picioare, nu de la cap. Poate te prinzi acum.

  3. Imposibil sa nu fie priviti ca "lideri respectabili" mai degraba catelusi, ca doar ei au sarit in sus ca vor sa semneze pentru CODEX ALIMENTARIUS si ACTA, cand celelalte tari s-au abtinut, da ce am ajuns noi, cobai pentru experimentele lor?

    Alt scenariu OTV -_-. Date concrete?

    Presa straina -_-

    p.s. mai iesi din grota :) mai lasa antenele alea ca numa te afecteaza la creier.

    p.s.2 nu imi mai da quote la reply-uri, ca nu are rost sa ma obosesc cu oameni de teapa ta.

    PS 3: Este un forum public, nu-i poti cere asa ceva.

    Te inseli amarnic daca crezi ca ma uit la "antene". Daca era presa straina, puteai sa pui un link. Corect? Astept link, sa vad cat de veridica este sursa.

    PS: oameni de teapa mea tin oamenii ca tine pe salariu :).

    PPS: OTV nu este "one of a kind"; exista "surioare" si "fratiori" prin televiziunile/presa scrisa din Europa pentru televiziuni gen OTV, Realitatea TV, Antena 3, Romania TV si presa scrisa gen Cancan, Click sau ce alte grozavii de nume.

  4. Oare, o natiune insetata de afirmare sociala si cancan social, cand va intelege ce se intampla sub nasul ei?

    Vad mai marii lideri ai Europei si se impun autoritar, dand semne ca ceea ce ei observa este INTR-ADEVAR un lucru nelalocul lui, iar voi (cei care locuiti aici, in tara asta, asa cum e ea) nu vedeti?

    Voi stiti ca Basescu si Boc sunt priviti ca lideri respectabili in uniunea europeana? Ca ei au mai spalat putin imaginea Romaniei?

    De fapt, ce sa ceri unora care nu realizeaza ca burghezia comunista ii prosteste si acapareaza. Chiar ma intreb daca majoritatea stiu macar ce inseamna burghezia comunista :).

    Populismul nu a fost, nu este si nu va fi niciodata o forma de viitor pentru guvernamant, societate. Lucrul acesta este SI MAI MULT de evitat pentru Romania dat fiind faptul ca ~70% din clasa politica este formata din fosti securisti, acei infometati care 20 de ani au facut tiki-taka cu bogatiile Romaniei.

    Cat o sa fie bine? Un an? Doi? Si apoi? Ne ingropam iar in datorii? Sa vina iar un Boc sa refaca ordinea ca apoi sa-l injurati ca a facut ceea ce era necesar unei tari de lenesi si profitori, de evazionisti fiscali?

    Daca ati avea varsta necesara sa fi trecut prin anumite etape, procese, as fi inteles, puteam sa zic ca aveti o placere sadica dar voi.. VOI... cei care se presupun a fi viitorul acestei tari, voi nu va ganditi la viitorul vostru? Chiar vreti sa va ingropati tara in datorii, implicit pe voi?

    LE: bleah, double post, scuzati...

    Renovarea caselor de la RAPPS in care sta Basescu a costat 3 miliarde de euro. Vila Lac 3 si Dante.

    LOL, 3 miliarde???Epic fail :))

    Nu va agitati ca e destul de cald afara si dauneaza, ei oricum vin si pleaca iar noi ramanem tot ca prostii..

    Tu chiar crezi ca a costat atat? :) Pliantele, ziarele partinitoare politic din timpul campaniei nu te-au convins ca mass-media = controlata in momentul de fata de USL si manipuleaza informatiile astfel incat, cu disperare, sa ingroape PDL?

    Eu, una, ma voi duce cu siguranta la referendum. Nu pot permite sa stau cu mainile in san si sa periclitez viitorul familiei mele.

    LE: PS: Aa, era sa uit o chestie. Vad ca multi spun ca PDL-istii au furat tara asta in ultimul hal. N-o sa mai expun iar motivele pentru care economia noastra sta acceptabil in momentul de fata ci o sa intreb asa: cati dintre voi aveti habar cine fura mai mult? Romanii care fenteaza statul muncind la negru, facand evaziune fiscala si alte inginerii financiare sau statul? Cred ca daca ati calcula si ati vedea cifrele ati ameti :).

    LEEEE:

    Tu realizezi ca cel care a scris acel articol nici macar nu stie ca Realitatea TV in nici un caz nu este apartenenta "portocaliilor"?

    Dan Tanasescu, o trompeta USL-ista (folosesc acelasi termen pe care l-a folosit pentru "basesco-pdl-isti")

    Daca ai de gand sa citesti, citeste macar, nu te prefa ca citesti...

    PS: hai, mai bine, sa nu mai citim din alte parti.

  5. Sau un serial romanesc de actualitate in care nu apar tigani.

    Trebuia sa-mi dau seama de la inceput care e problema :).

    Daca ai trai in America si ai vedea un film cu Bronx, sigur ai avea din nou o problema.

    Nu trebuie sa raspunzi.

  6. Mie nu-mi place in general musical-ul, iar asta e o porcarie (actori aparuti peste noapte, muzica naspa, tiganie).

    You, young girl, are a fool!

    Cum poti sa pui ca contraargument urmatorul motiv: actori aparuti peste noapte?

    Stii cati tineri sunt in licee care incearca sa-si creeze o cariera in domeniul cinematografiei sau doar al teatrelor dar nu pot din cauza etichetei tampite stabilita de romani tampiti legat de actorii vechi?

    Bun, au fost actori buni dar asta nu inseamna ca totul se termina la ei. Cinematografia nu mai este aceeasi pentru ca dobitocul de roman a ramas pe vremea lui Ceasca si nu stie sa aprecieze o pelicula conform cerintelor de acum.

    Da-i unui taran / snob cu impresii de Bucuresti o pelicula de Mike Leigh, Atom Egoyan, Paul Schrader sau Pedro Almodovar ca o sa zica aceleasi lucruri tampite sau o sa rada doar la fazele prostesti cu Stan si Bran sau Vacanta Mare.

    Asta e TIPIC romanesc, nu ceea ce vedeti in film. Dati o sansa cinematografiei romanesti si n-o mai inabusiti cu asa zisele voastre impresii de cinefili snobi.

    Din cauza asta moare cinematografia romaneasca, nu din cauza lipsei de actori buni.

    LE: pun pariu ca pupati talpile Oanei Sarbu si ale lui Stefan Banica si ridicati pana peste ridicol in slavi seria Liceenii dar uitati un lucru esential: si ei au fost "actori aparuti peste noapte".

  7. Tot n-ati inteles ca filmele cu Jackie Chan si filmele cu Sherlock Holmes au notiuni diferite de interesant. Cativa dintre voi fac o ciorba cu astia doi si incearca sa dea o nota "interesanta" pe aici.

    Sezonul 6 a fost unul mai diferit dar asta nu inseamna ca a fost slab. Nu exista doar un mod de apreciere a unui film.

    Curand o sa vad si comparatii gen: Sailor Moon = Agatha Christie 8-|...

    In opinia mea, serialul se intinde usor usor spre... Dumnezeu. Ori in sezonul asta, ori in urmatorul, nenea God o sa fie main target-ul si cel care va aduce un deznodamant seriei. Cum va fi? Vom vedea...

  8. As vrea sa zic ca habar nu ai despre ce vorbesti, insa nu este cazul aici. Nici nu iti imaginezi despre ce vorbesti, mintea ta nu poate sa conceapa. Nu o zic cu rautate, o zic dintr-un motiv anume. Nu vrei sa se gaseasca leac pt sida / cancer etc ? Da, iti inteleg punctul de vedere. Nici eu nu vreau sa se suprapopuleze planeta asta pana la punctul in care va trebui sa avem razboaie nu ca sa ne eliberam de tirania unora, ci ca sa ne imputinam. Dar, sa zici ca nu vrei leac pt sida ? Tu ai cea mai mica idee cat de sinistra, cat de egoista si cat de morbida este dorinta asta a ta ? Nu, nu ai idee. Pt ca nici nu te-ai gandit cum ar fi daca ai avea sida traind la oras si daca ai beneficia de avantajele medicinii moderne - care si asa nu iti sunt de ajuns (nu pun problema de a avea sida si de a trai in Africa). Si inainte sa ma intrebi, da, eu m-am gandit si crede-ma, niciun gand nu este roz atunci cand te gandesti la asta (nu intru in detalii pe un forum, si in niciun caz in public).

    Repet, inteleg ideea ta, dar inainte de a iti dori sa nu se gaseasca leac pt sida / cancer etc (in caz ca nu s-ar fi gasit deja), doreste-ti alte chestii.. hai ca poti, doar ai potentialul.

    Am vrut sa iti raspund si in celelalte topic-uri, modul tau de a gandi precum si ideile pe care le scoti sunt de-a dreptul insuportabile si tampite (caracterizarea ideilor).

    Da, nu-mi doresc sa se gaseasca leac pentru sida. Care e problema avand in vedere ca "dai de inteles" ca ai inteles? Pentru ce ai mai facut comentariul?

    Si daca traiesc la oras sau in Africa avand sida, ce? M-am imbolnavit, incerc sa traiesc cat am de trait cat se poate de bine si asta e. Odata si-odata tot trebuie sa mor.

    Mai continua tu cu impresiile tale de trancer/houser/cum mama naibii va numiti "obosit" (deja incep sa urasc natia asta de tineret, o urasc maxim pentru aroganta, gandirea de turma si persiflismul de care da dovada) si o sa ne spurcam pe aici frumos.

  9. da da. scarry frate.mi-e frica.help.

    # cu bani sau nu inteligenti sau nu pana la urma urmei toti ne ducem asta e clar. divinitate..asta ma rog. :) acum cateva sute de ani? aici iti dau dreptate.tehnologia a ajutat insa acum s-a ajuns intr-un stadiu numit de mine personal AUTODISTRUGERE.

    am vrut doar sa imi exprim opinia...hai sa avem grija de planeta si sa lasam totu de la sine fara sa ne bagam nasu' in orice tampenie. nu de alta da ne-om trezi chiar cu extraterestri si zoombi care alearga de nebuni naked pe strazi si etc etc :) aici trecem la varianta interzis sub 18 ani . :)

    inchi aici orice reply in acest topic pentru a nu creea alte divergente.

    o dimineata frumoasa tuturor.

    PS Aglaia : si care e solutia? ne omoram intre noi sa fim mai putini. Romania are o populatie ok zic eu. daca e sa ma iau dupa reply'u tau as acuza india si china sa zicem unde se calca aia in picioare la cat de multi sunt.de asemenea e repartizata inegal pe suprafata Pamantului . ma rog vorbaraie multa si degeaba. kill to live. no way.. :)

    Inchei cand vezi ca te contrazici :))? Daca vrei sa lasi totul de la sine, de ce gasesti leacul la boli incurabile asa necesar?

    Tu chiar crezi si esti asa de sigur ca omul e singura fiinta inteligenta din universul asta :blink:? Repet, in caz ca n-ai inteles: armele asa zise intergalactice au ca scop primar distrugerea meteoritilor / asteroizilor ce ameninta Pamantul despre care se stie de atatea sute de ani.

    Nu ne omoram intre noi ca sa fim mai putini ci lasi ca "boala sa-si urmeze cursul". Cat despre "kill to live... no way :)" deja m-ai sictirit aratandu-mi cata lipsa de activitate cerebrala ai.

    WTF IIIII IAAAAA IOOOOOO! Eu am zis "kill to live" in cazul scenariului pe care-l sustii, de a gasi leac pentru boli incurabile. Iti dai in cap acum singur?

  10. eu cred ca esti blonav psihic.nu ti-as dori sa fii bolanv de cancer si sa te agati cu disperare de viata..si mai apoi sa te aud ca repeti ce ai zis tu aici..

    CEEA CE FACE OMU ACCENTUEAZA DISTRUGEREA PLANETEI.LA ASTA MA REFER.O SA EXPLIC CA LA COPII DE GRADINITA CU PLASTILINA CARTI FRUMOS COLORATE SI POPCORN.SA INTELEGI. ok?

    dark tu esti noul nostradamus.ai o medalie de onoare de la mine.

    mutatiile genetice la animale vor produce si produc aceleasi efecte ca si virusii. e bine ca stiti voi mai multe ca mine.

    doar de asta e forum.sa-si exprime oricine parerea plauzibila sau nu.de dat din gura e usor.

    Nu sunt bolnava psihic :). Nici eu nu mi-as dori sa fiu bolnava de cancer :)) dar decat sa traiesc cu teama ca cineva poate sa decida daca fac parte din grupul de decimati sau nu, mai bine mor linistita stiind ca am cancer si imi accept soarta.

    Oamenii accentueaza distrugerea planetei pentru ca sunt prea multi (ring any bell?).

  11. si tu si aglaia aveti foarte multa materie cenusie inutilizabila. right. got it. era un mod de a spune.in loc sa se investeasca in "bubele planetei" daca putem sa le zicem asa,aici referindu-ma la problemele cu care se confrunta planeta. incalzire globala , boli , foamete , consum de resurse foarte greu regenerabile , poluare si altele , mai nou inteligentii ilustirii luminatii si supermanii planetei se preocupa cum sa faca arme de distrugere in masa pentru lupte intergalactice " o.O " ne cuceresc extraterestii si clonari si alte chestii de genu . de unde au aparut in ultimii ani tot felu de mutatii de virusi si tampenii gripe si altele? voi nu va intrebati? de fapt la ce medie de varsta are forumu la ce sa ma astept. replyuri de scoala generala maxim liceu.

    hai sa fim realisti si sa nu ne mai dam batamani desi nu suntem.

    unde traiesti baiatule?sincer acu?nu vreau sa te jingesc insa esti pe dinafara.raspunde si mie de unde au aparut mutatii genetice in ultimii zeci de ani virusi si alte tampenii de genu. asta in caz de ai habar despre ce vorbesc eu.vreti evolutie.e adevarat pana la urma toti murim.insa cu evolutii de genu ne vom duce de tot.parerea mea.

    ok ok plspls dau 50 mil euro vreau sa imi fac gradina zoologica de mamuti. va rog clonatii.

    Uite de ce e utila clonarea mamutilor (sau a oricarei vietati din trecut):

    Si ce daca esueaza :)? Incearca, incearca si iar incearca pana cand se gaseste o solutie potrivita.

    Pai, e posibil sa ai nevoie de mamuti ca sa dovedesti urmatoarele lucruri:

    1. poti dovedi ceea ce doar in carti ai vazut in ipoteze

    2. poti dovedi daca a fost evolutie sau involutie

    3. poti studia celula mai bine pentru a vedea ce a dus la astfel de schimbari (ok, au fost factorii naturali, dar ce anume s-a declansat)

    4. daca poti controla evolutia / involutia

    Ori ai omis, ori ai postat de +1 :). Daca tu crezi ca demonstrarea evolutiei sau involutiei e ceva banal, studierea celulei ori demonstrarea pozelor din cartile citite de Challenger (daca l-ai citit) e ceva banal inseamna ca tu esti cel care n-are pic de creier.

    Si, da, nu vreau sa se gaseasca un leac pentru cancer, sida, leucemie sau alte boli incurabile. Nu vreau sa ma trezesc apoi ca cineva imi sta cu bomba sau pusca la ceafa zicand "Bai, esti +1 pe planeta asta si trebuie sa decimam. La groapa cu tine!".

    Da, e nevoie de arme cat mai performante dar nu doar pentru asa zisele lupte intergalactice ci pentru nenorocitii de meteoriti, asteroizi care oricand pot ameninta Pamantul.

    Poluarea, consumul de resurse greu regenerabile, incalzirea globala, foametea... nu sunt niste probleme neaparat urgente pentru ca s-a dovedit existenta unor alternative atat pentru poluare, pentru consumul de resurse greu regenerabile, pentru incalzirea globala cat si pentru foamete.

    Crezi ca perioada asta e singura care a fost de foamete sau de incalzire globala?

  12. chiar imi vine sa vars. iar clonari se porcarii de astea? evolutie pe naiba. o sa ne ajungem sa ne clonam intre noi si devenim nemuritori abis. chiar mi-e scarba. mai bine ar lasa evolutia planetei asa cum e ea fara incercari idioate de a face din furnica dinozaur. mai bine am proteja planeta de poluare in loc s-o distrugem cu "creatiile "divine" ale omului" .

    :-j

    E clar ce-ai inteles tu 8-|...

  13. Natura e prea jm3k3ra. Nu cred ca se va intampla asta, daca ati obs. toate clonarile au fost un esec, la toate clonarile se intampla ceva neprevazut, parca natura nu le permite sa existe. Oricum, ce drac de nevoie avem de mamuti ? Si Michael jackson ar fi mai tare daca l-ar clona.

    Si ce daca esueaza :)? Incearca, incearca si iar incearca pana cand se gaseste o solutie potrivita.

    Pai, e posibil sa ai nevoie de mamuti ca sa dovedesti urmatoarele lucruri:

    1. poti dovedi ceea ce doar in carti ai vazut in ipoteze

    2. poti dovedi daca a fost evolutie sau involutie

    3. poti studia celula mai bine pentru a vedea ce a dus la astfel de schimbari (ok, au fost factorii naturali, dar ce anume s-a declansat)

    4. daca poti controla evolutia / involutia

  14. Is multi in tara asta care n-au bani de o paine sau stau intr-o garsoniera in chiere si au masina cu care merg o data pe saptamana, dar totusi, scumpirea asta ne afecteaza pe toti, chiar daca-i cu 3 bani ca un transportator ia combustibili in tone, nu in litri. Tipul de la transporturi cu care am vorbit, a zis ca el ia, 1400 de litri sau 1600 litri de motorina, deci imagineaza-ti cum se simte si mi-a mai zis ca in Turcia la vama motorina la pompa e mai ieftina decat cea din Turcia, adica guvernul turc sprijina transportul si la noi le este lene sa scoata taxa de 3 bani impusa acu ceva timp, taxa de solidaritate parca.

    Pacat, mare pacat. :)

    Nu, Loyd, tu compari 100 cu 1000000. Acei 100 nedreptatiti fata de cei 1 000 000 puturosi. Cei de care zici ca n-au o paine sunt cei care nu au vrut sa faca ceva.

    Bun, nu are o paine si sta intr-o garsoniera cu chirie dar tu te-ai intrebat ce au facut ei ca sa nu mai stea intr-o garsoniera cu chirie si sa nu mai aibe doar o paine?

    Stii ce fac 90% din muncitorii ce vin din provincie la oras pentru a munci? Consuma banii pe cartele de telefon (aproximativ 30-40%) sa vorbeasca cu "gajici si prietenasi" cat e ziulica de lunga, restul cheltuindu-i la discoteca cand ajung acasa ca, deh, doar au fost la oras sa faca bani si trebuie sa-i sparga.

    Nu cred ca ramura a sarit departe de trunchi. Romanul dupa revolutie a devenit lenes si avar, dorind sa se imbogateasca rapid fara sa depuna mare efort. Cu o astfel de gandire nu ajungi departe.

    Si stai tu linistit, cine stie ce vrea sa faca din viata lui si e determinat nu moare de foame. Considera procesul din ultimii ani un fel de filtrare al lenesilor de muncitori.

  15. Ce sange latin :))? Doar ca ne-am corcit odata, de mult, cu romanii suntem latini :))? Doar limba ne face latini, in rest suntem daco-latino-turco-maghiaro-ruso-nomazi. Prea putin sa te poti numi latin.

    Foarte bine ca scumpesc combustibilul, era de asteptat. Cum zicea si cineva mai sus, sunt prea multe masini. Desi am masina prefer sa merg cu metroul.

    Ce ma amuza "patriotismul" din cei care il condamna pe Basescu sau pe Boc pentru ca repara greselile Tariceanu - Iliescu (n-ai cum sa repari fara sa tai) si cat de repede uita cine e adevaratul vinovat.

    Din pacate avem prea multi ochi pe noi si o baza militara instalata in Romania pentru a lua masuri drastice (sunt sigura ca scenariul asta i-a trecut prin minte lui Base :) ).

  16. Ce vorbesti, monsieur :)? Si asa e posibil sa ne confruntam cu o criza de suprapopulare in curand si tu vrei leac pentru bolile ce provoaca numarul cel mai mare de morti?

    Voi chiar credeti ca la cate minti sunt pe acest pamant si cu toata tehnologia posibila nu s-a ajuns la o modalitate de a combate cancerul, sida sau leucemia? Eu cred ca s-a ajuns dar nu se poate sa raspandesti astfel de leacuri. Stiu, sunt boli grele si nimeni nu merita sa le aibe dar nu te poti juca cu bunul mers al lucrurilor. Decat sa se decimeze populatia prin exterminare (ajungandu-se odata si-odata la suprapopulare), mai bine sa se lase asa cum e (ce ti-e scris in frunte ti-e pus).

    Cat despre clonarea mamutilor... pentru a intelege prezentul sau viitorul trebuie sa cunosti trecutul. Eu nu cred ca omul din ziua de azi e varful piramidei si inca cred ca omul a avut caracteristici, potential mult mai marit comparativ cu nowadays, candva... odata...

  17. Hmmm, inteleg. Intrebare, n-a fost nimic din tot serialul asta care nu ti-a placut? Totul a fost exact cum ti-ai dorit si decurge exact cum te gandeai si vroiai?

    Finalul sezonului 5 m-a dezamagit putin dar e viziunea regizorului si trebuie respectata. Insa, inteleg intr-o oarecare masura de ce a ales un astfel de sfarsit, pentru ca dorea ca sa se lege cu sezonul 6. Nu a dezamagit decat prin lipsa bataliei fantastice anticipata din episoadele precedente, dand de inteles ca asta se astepta sa se intample.

    LE: un astfel de serial nu trebuie categorisit sau judecat pe baza amanuntelor ci pe baza ansamblului. Daca te pierzi in amanunte risti sa pierzi sa vezi ansamblul, adica sa intelegi serialul.

  18. Cum spuneam, nu-s la zi cu serialul si nu te-am contrazis in cele spuse de tine. N-am agreat partea cu ingerii care mureau, asta era prin sezonul 5 :-?

    Ingerii nu mureau. Daca mureau insemna ca treceau in alta faza dar asta nu se intampla. Ingerii erau distrusi.

  19. Cred ca o faci intentionat, stii la ce m-am referit cand m-am exprimat in modul ala, e clar ca in film se poate intampla orice dar sunt multi carora nu le place tiparul dupa care au mers. Imi placea mai mult supernatural prin sezoanele 2-3-4, pe langa episoade extrem de interesante inspirate dintr-o diversitate de locuri ...mituri, istorie etc , aveau si mult comic in ele. Acum parca au ramas fara idei, cel putin pana unde am vazut eu, nu-s la zi cu serialul, poate ca ma insel si si-au revenit...

    "multi carora nu le place" au criterii de selectare din viata de zi cu zi, nu din filme. Probabil nu intelegi sau nu vrei sa intelegi. Intr-un film e la fel ca intr-o carte de benzi desenate.

    Cred ca glumesti, omule... in sezoanele 2-3-4 cica "inspirate dintr-o diversitate de locuri ... mituri, istorie etc" :)). Dar acum din ce se inspira? Tu nu intelegi ca zanele, spiridusii si alte creaturi asemanatoare nu apartin Disneyland-ului :))? Ce e greu de inteles din asta?

    Ce e greu de inteles ca adevaratele legende ale zanelor, ale spiridusilor, sunt deseori macabre? Bai, nene, daca nu explica in film legenda si alte chestii, mai intelegeam.

    Citeste later edit de mai sus.

    Fairies And Elves Creatures Of Legend

    Posted on November 28, 2007

    A FairyWho likes elves and fairies?

    Many of us have little statues, or even toys, made in the form of a fairy or an elf. They are some of my favorite collectibles along with dragons.

    Most of the fairies and elves we see in artwork, posters, t-shirts and sculpted into figurines appear to be very friendly and often beautiful. In reality, that is at least in the legends and lore, elves and fairies are rarely harmless or cute.

    Paul D Roberts, a True Ghost Tales guest writer, has written a very interesting article about these wee folk of legend and lore.

    Roberts tells us about the history and background of mankind’s beliefs in fairies and elves.

    You may be very surprised to find out how similar these creatures are to aliens. Is it possible that the truth behind the legends of fairies and elves actually originated from encounters with aliens?

    Roberts also outlines the major types of fairies and elves with descriptions for most of them.

  20. Damn, serios? e un film doar? si eu care credeam ca e realitatea, ptiu, dracia naibii :)). Am gresit, scuze si multumesc de instiintare.

    Pur si simplu mie nu mi-a placut cat au mers pe latura aia.

    Cand spui ca "au exagerat" inseamna ca folosesti repere din lumea reala si nu din film. Sau ai uitat ca in filme se poate orice?

  21. Intrebare, e ceva ce Dean nu poate face? De la batut demoni pe banda rulanta pana la ingeri casapiti :)) au cam exagerat la partea asta.

    It`s a freackin' movie! Daca tu-l asociezi cu realitatea, e grav.

    Mai era unul cand Dean se speria de ORICE.Am ras timp de 2 saptamani.Imi aminteam de faza cand Dean a fost speriat de o pisica si a tipat 2 min in continuu si a luat-o la fuga din casa in care erau.Doamne =))))))))))

    Episodul de azi sucks.Spiridusi?? Zane ?=)) OMG.We want Evil Easter Bunny.

    Cum am zis si celui de mai sus... Daca tu ai fost obisnuit cu ideile promovate de Disneyland asta nu inseamna ca ideea e fixa si ca asa trebuie sa fie. In caz ca nu observi, ei iau adevaratele legende (mai clar decat atat nu stiu ce ti se poate explica) pe care le explica in film si spun adevaratele mituri, nu cele aratate de Disneyland.

    Mie mi s-a parut ca schimbarea lui Sam a devenit prea brusca totusi de la un episod la altul. Adica acuma au facut personajul sa nu dea doi bani pe nimic si sa faca pe prostul in legatura cu sentimentele and stuff. I mean, destul de brusca trecerea de la un episod la altul.

    Un om lipsit de scrupule = imprevizibil. Stii tu altceva si nu stiu?

    Mai incetati cu plansul despre serial! Cursul intamplarilor e asa cum trebuie. In toate sezoanele s-a pus accent si pe faptul ca ei sunt diferiti iar acum se evidentiaza mai mult lucrul acesta. Era de asteptat ca sa se continue cu asta. Cat despre povesti, probabil nu realizati ca in sezoanele celelalte zeitatile (nu doar ingerii si demonii) au fost mai mult decat prezente si a fost aratat in mod evident ca lumea supranaturalului este plina de TOT felul de creaturi.

    Dimpotriva, era prea banal si plictisitor sa o tina 6 sezoane doar cu ingeri si demoni.

    LE: ati uitat episodul cu moartea, cand a fost sa ia inelul, cand a spus ca e posibil sa fie mai batran chiar si decat Dumnezeu. Ce fel de creatura e? Nu cred ca vreunul dintre voi stie dar, deh, vi se par banali spiridusii, vampirii etc 8-|.

  22. Nu stiu ce vi se pare atat de "naspa" :). Se da atat cat trebuie pentru a nu omora tot suspansul. Uite, de exemplu, la sezonul precedent: s-a dat foaaarte mult de inteles, multa actiune care te facea sa ai un scenariu deja si la sfarsit ce a facut... ? A dat un mic fas. Acum o ia progresiv :).

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...