Jump to content

Roxor

LinkManiac
  • Posts

    1,268
  • Joined

  • Days Won

    25

Posts posted by Roxor

  1. Bună seara. Fac acest topic cu scopul de a vă aduce o mică propunere. Uitându-mă la ceea ce s-a discutat în ultimul timp despre o posibilă revenire a server-ului de SA:MP. Eu împreună cu jucătorii vechi ne dorim să avem parte de aceleași amintiri petrecute în toți acești ani, datorita acestui fapt propun implicarea mea în acest proiect de renaștere a server-ului de GTA. Alături de voi vreau să construim adevăratul LinkMania, cel pe care îl știm cu toții. Vin cu propunerea de a readuce gamemode-ul vechi cu câteva îmbunătățiri pe unele alocuri și câteva update-uri surpriză pentru perioada de Crăciun. În funcție de feedback-ul vostru, eu împreună cu câțiva oameni din comunitate ne vom da toată silința pentru a reconstitui ceea ce a fost odată acest server de SAMP. În urma comentariilor voastre și a confirmării lui @41nd vom da startul la ceea ce ne-am propus.

    Seară faină! 

    • Upvote 1
  2. De ce lucrul ăsta a luat o întorsătură așa mare? 

    Abia acum câteva zile se discuta despre un posibil server de samp. Nu prea înțeleg cum se iau aceste decizii așa repede. Dacă vine unul/una cu un GM și spune că este reușit, că a muncit foarte mult la el, atunci fiecare poate avea o șansă? Înțeleg disperarea sau presiunea care a fost pusă pe acest subiect în ultimul timp dar asta mi-a adus o stare de confuzie. Noul administrator deja vorbește despre faptul că el va ține serverul indiferent de câți playeri va avea, că lui nu-i pasă? Nu prea e ok să începi să spui așa ceva. Trebuie să ne satisfaci, să implementezi sau să fie anumite lucruri pe placul celor care vor juca. Nu e ca și cum nu mai există alte servere și ăsta e ultimul, să fim disperați încât să jucăm indiferent de cum ar fi. Nu vreau să te jinesc, probabil ai intenții bune, dar atitudinea ta lasă de dorit. Pe celălalt topic aveai niște replici de zici că ai venit aici să ne ajuti din milă, cum că ai tu nu știu ce server și poți să-l afiliezi cu comunitatea asta. Nu așa se vine, drag tovarăș. Trebuie să ne convingi, nu ca și cum ai spune unui om de pe stradă: Ia și tu un leu de aici, săracule. 

    Votul meu este unul negativ. Să fie democrație până la capăt. 

    • Upvote 2
  3. Mi se pare de cacao cam tot ce se întâmplă pe aici, nu mai zic despre faptul de a spune cum că X este de vină. Fiecare vine cu părerile, cu versiunea lui în privința acestui subiect. Fiecare are dreptatea lui. 

    Este deja prea târziu pentru așa ceva. Obișnuiți-vă cu asta. Asta se vede în statistici, priviți numerele pe care le au mai marele comunități. Doar ele au rămas. A mai venit cineva aici acum ceva timp pentru a redeschide acest proiect, să fie un nou început pentru această comunitate, dar au intervenit problemele din partea frizerului ăla, de cerea procent domnului axelutz. Nu prea se face. Aș avea multe întrebări despre ăla, mai ales despre cum a ajuns să aibe asemenea funcție. Ar fi frumos să se deschidă iar LinkMania, măcar să fie cineva și să ia acel GM de pe internet, nu trebuie mai mult de atât. Asta s-a văzut în dățile trecute, atunci când erau prea multe sisteme, unde celorlalți vechi li se părea panal. 

    După părerea mea, ar fi mult mai frumos să ne oprim cu beef-ul ăsta dintre noi, să ajungem cumva la o înțelegere fiecare și să contribuim din nou la o deschidere, unde preferăm mai bine faptele în locul vorbelor. Să fie ceva pe Old School, că sigur nu se vor găsi puradeii noi să treacă pe aici. 

    Cam atât am avut de zis. Seară faină.

     

    • Like 1
  4. Câtă ranchiună și amintiri lăsate pe aici. Mulți vorbesc despre vremurile ce au fost odată pe acest server. Este corect, între anii 2012-2016 a fost apogeul, chiar și în acele momente când am intrat cu toții în carantină, unde Sevraj a reușit să atragă mulți jucători. 

    Tind să cred că jocul ăsta moare ușor, iar cei care activează și o vor face în continuare sunt copilașii ce sunt născuți după anul 2005-2006, cei pe care i-au prins mai marele comunități. Cât despre LinkMania, a noastră comunitate, aș spune că majoritatea jucătorilor vechi o să predomine, mă refer la ăia care au prins acele vremuri frumoase. 

    Înțeleg termenul de inovație, de a aduce ceva nou acestui server, dar ce e prea mult și nou strică. Ar trebui să vă gândiți la cam ce tip de jucători o  să aveți pe server, la ce ar prefera aceștia. Sondajele prind bine, așa puteți să vă faceți o idee despre ce ar trebui implementat. Vă spun eu din propria experiență, am jucat puțin timp pe celălalte comunități. Copilașii, noul val, își dorește foarte mulți bani, să aibe nu știu câte mașini, nu știu câte sisteme. 

    Totul depinde de conducere acum. O să vedem ce o să urmeze. 

    • Like 2
  5. La 01.02.2022 la 8:08, Ionut a spus:

    Salut Rox!

    Norocul tău ca ai stat mai mult cu ban decât pe server :)))) ai ratat ceva părți bune, te am pupat 

    Eh, Ioane. Nu știu băieții cine a fost adevăratul meu sensei pe server, de prin 2012 făceam cerculețe(WASD) când dădeam testele cu tine în train. 

    Eu i-am spus de la bun început lui Sevraj sau oricărui membru staff că-l aștept la mine acasă să vadă ce și cum, dar oferta mea a fost respinsă de fiecare dată. Oare de ce? Asta mă întrebam de fiecare dată. Oare așteptau băieții să le plătesc tot eu benzina? 🧐🤭 Posibil să se fi scumpit atunci mobila, nu-și mai permiteau băieții de un drum spre Neamț.

  6. Tind să cred că am ajuns să trăim o telenovelă pe această secțiune, tipic Acasă TV. Mă joc de pe la începutul lui 2012 pe această comunitate, aveam vreo 10 ani la acel moment. V-aș plictisi la cât aș putea să vă povestesc. Acele vremuri nu se vor mai putea întoarce. Nu este vorba doar  despre istoricul comunității, istoricul conducerii, ci pur și simplu era vorba despre acei tineri care nu aveau griji, problematici asupra viitorului sau chestii de genul. Veneai de la liceu/școală, mâncai ceva și te puneai la calculator "să stai câteva ore", acele ore devenind 5-6 chiar. Nu spun că majoritatea playerilor trăiau asta, au fost și încă vor mai fi acei jucători "bătrâni" care frecventează acest joc de dragul amintirilor. 

    Erau mult mai simple acele vremuri, nu-ți doreai atât de multe sisteme pentru a avea un motiv să joci pe vreun server, posibil să-ți fi dorit numai o mașinuță, o casă, să simți și tu acolo că nu ai stat degeaba atâtea ore, dar astea le obțineai muncind la job. Intrai într-o facțiune, stăteai câteva luni pentru a avea un rank cât mai mare, după care intrai în alta unde era totul mai complex, nu trebuia doar să te plimbi cu ambulanța și să întrebi lumea dacă vrea /heal :)) 

    Toate astea s-au pierdut cu trecerea anilor. Au fost ani buni în care acest server s-a menținut pe linia de plutire, nu conta cine administra serverul, ci pur și simplu revenea datorită unor situații din viața reală, cum a fost acea perioadă în care se instaurase acel lockdown. Erau 300 de playeri, puteam să fim măcar 60-70 constanți la ora actuală, dar au intervenit niște orgolii sau păreri cu totul diferite față de ce dorea sau voia fiecare, ori se trezea vreun Haplea să ia totul. 

    Nu mă dau mare administrator sau fondator al unui server. Se putea continua lejer câțiva ani cu același GM, aceeași bază de date, dar conta mult să fie înțelegere între acele micuțe bisericuțe/tabere. Se puteau face bani în continuare, se putea să ne revenim și să nu mai fim niște invidioși/frustrați pe niște pixeli, se putea să devenim o comunitate unită, ș.a.m.d

    Toate astea sunt de domeniul trecutului, am rămas doar cu acel "Se putea". 

     

  7. Băi, din câte observ eu nu prea îi dați vreo șansă lui @axelutz3. Hai să fim sinceri acum, cred că mai rău decât în perioada aia cu Sevraj nu o să fie. Într-adevăr, pot spune că am jucat și eu pe o comunitate de-a lui, nu a fost așa de rău. Știți cum e, nu putem critica înainte de a vedea totul alb negru. Da, spunea cineva că a avut sancțiuni, dar cine nu a avut sancțiuni pe vremea lui ofticatul ăla?

    După părerea mea, cel care a deschis acum un server ar fi trebuit să ne ceară și nouă o părere, jucătorilor, că nu de asta există "Freechat" sau topic de sugestii. Înainte de a face ceva, întreabă lumea și spune-le dacă le place ceva, că așa noi ne putem adapta la un nou stil, dar peste câteva luni e lăsat în paragină.

    Știți ce vor tinerii din ziua de azi? Să aibe avere, să dea un rob cu amicii, să se ducă la un war pe /turf, nu să se izbească de unul cu mașina și să ruleze. Cu părere de rău, tinerii din ziua de azi au pierdut până și ultimul gram de răbdare. Poate nu sunt persoana potrivită să judece sau să scrie ceva, dar am jucat și eu o perioadă bună pe acest server, am aproape 10 ani de când mă joc. Contează și părerile noastre, că până la urmă tot noi vom juca pe server și se vor apuca și alții odată ce suntem activi.

    După ce ăla a stat la conducere atâția ani, ce ar putea fi mai rău? Vă zic eu. Nimic.

    • Love 1
  8. Mie mi se pare o idee destul de reușită, adică gamemode-ul de tip RolePlay, după părerea mea, nu are ce căuta pe comunitatea aceasta. În toți acești ani am avut o combinație de GF cu RP. Sper să nu fie vreo greșeală de a mea, dar RolePlay e gamemode-ul ăla care se bazează pe OOC, nu? Daca da, atunci comunitatea asta a fost mereu obișnuită cu un gamemode de GF combinat cu RP. Sunt foarte mulți tineri, ăia poate o să greșească cu ceva anume sau poate o să le intre greu în cap tipul acesta de gamemode.

    Dacă nu compar bine sau nu cunosc îndeajuns tipurile de gamemode, eu îmi cer scuze. 

    • Upvote 1
    • Haha 1
  9. La 01.04.2020 la 16:25, smokeR a spus:

     

    Am si eu o nelamurire, de ce trebuie sa criticati in loc sa apreciati ca omul a incercat sa ajute intr-un anume fel? De la tine Roxor nu prea am asteptari pentru ca tu nu ai venit cu nimic constructiv pentru comunitate, in schimb tu, Jigale, cred ca tie ti-a fost apreciata munca atunci cand ai venit cu ceva anume in ajutorul comunitatii.

    asta i cultura xanax asta i cultura xanax ne omoram pe capete simtim intruna teama

    • Downvote 1
  10. Nu mi se pare cine știe ce, însă îți voi da un +1 pentru încurajare. Asta pur și simplu e treabă de 3 minute, de iei skin-ul pe care îl are v2-ul încorporat, cauți un logo de la SA:MP, după care poți băga lejer într-un Paint sau PS acel logo.

    Keep working.

    • Upvote 1
  11. La 21.03.2020 la 14:49, Claudiuu a spus:

    Ștergi tot ce tine de GTA și de la Documents - GTA San Andreas Files, apoi îl descarci din nou, dar să fie curat fara moduri

    Iti multumesc mult. A mers asta.

     

    Acum 19 ore, PePe a spus:

    Asa imi facea mie, 
    stergi orice urma de SA/SA-MP si instalezi versiunea Hoodlum de pe filelist si montezi si imaginea cu DaemonTools sa o ai montata cand dai Play.

    Iti multumesc si tie pentru sprijin, aveti fiecare cate o inima din partea lui Roxor

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...