Jump to content

epicwarding

LinkManiac
  • Posts

    2,069
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by epicwarding

  1. 9 hours ago, Sevraj said:

    Ce spui tu este o acuzatie destul de grava. Dar sa o luam cu inceputul. De foarte mult timp, inca de cand ai primit restrictie ai inceput sa arunci cu noroi in staff la orice ocazie, sa incurajezi jucatorii sa nu mai joace aici cu replici de genul "oricum serverul e mort" "oricum sunteti doar 10 pe server" ai ironizat un jucator impreuna cu baietii restrictionati cu fiecare ocazie. V-am si ti-am spus ca incetezi, te-am sanctionat, ti-am vorbit cu frumosul, tot ca tine ai facut. Acum acel jucator a ajuns in staff, ai continuat sa incerci sa ii patezi reputatia lui si a serverului. Ceea ce mi se pare ironic este ca, cum ai spus si tu ca am zis, tu cand ai avut functia de lider habar nu aveai de nici o comanda. Nu este frumos sa arati cu degetul la cineva mai ales cand stii ca nu esti mai breaz.

    Nu am sa pun link-urile de la sectiunea Grand Theft Auto Multiplayer -> Comunitatea GTA LinkManiac -> SAMP Free Chat pentru ca nu vreau sa te sanctionez pe forum si pentru ele.

    Revenind la problema, am vazut ca l-ai tagat pe prietenul tau. Am sa ii trimit lui @41nd un mesaj privat cu cateva mesaje de la voi de pe teamspeak si am sa te rog sa faci si tu la fel cu acea "inregistrare".

    Lasand asta la o parte, intr-un final dupa nenumarate injurii ai fost banat de BurN pentru 10 ore pe teamspeak, ai intrat in joc si bineinteles, ai inceput sa iti exprimi nemultumirile intr-un mod total gresit. (sa ne intelegem, nu e nici o problema in a exprima nemultumirile, ba chiar incurajez asta si discut cu toti jucatorii care imi trimit mesaje [in limita timpului disponibil] dar una e sa spui ce te deranjeaza si alta e sa iti bati joc de munca altora) Intr-o discutie de pe un chat al serverului (Walkie Talkie) pe care am fost invitat, am surprins mesaje de la tine in genul:

    Intr-o discutie legata de promovarea aceasta ai spus ca au intrat pe server doar copii de 9-12 ani. Asa si? Ei nu au voie sa se joace, ei nu sunt considerati membrii ai serverului?

    In continuarea discutiei ai spus: "crezi ca astia o sa joace mult? maxim cateva saptamani". Iar ai inceput cu flameul la adresa serverului?

    Dupa aceste mesaje (si aici ii raspund si colegei @AngeL legat de comanda /spec) am stat cu /spec pe tine sa vad ce vrei sa faci. Nu ca eu sau orice alt membru al staff-ului avem drepturi depline sa stam cu /spec pe orice jucator pe baza oricarui motiv suspect, chiar si fara motiv, pur si simplu mai fac asta seara sa vad cum decurg lucrurile pe server, asa imi vin idei noi pentru update-uri, update-uri la care Spoker lucreaza destule ore pe zi, mult prea multe ca sa permit unuia ca tine sau ca pretenilor restrictioanti sa isi bata joc in orice fel de munca lui, a mea, a staff-ului. Dupa aceste mesaje l-ai chemat pe jucatorul Messi sa-i spui: "eu in locul tau nu as mai juca aici, ca ne-a injurat sevraj pe mine pe tine si pe kasko pe ts". Iar raspunsul la chestia cu injuratul o sa il vada 41nd in PM.

    Bun, am trecut si peste asta, ti-am spus ca am destule motive sa iti dau ban (si nu am facut-o) iar in timp ce discutam un jucator nou (care apropo, e pe server datorita acelei promovari de care ziceai tu) a venit si ne-a salutat, intrebandu-ne daca putem sa fim prieteni. (Nu e nici o rusine sa pui astfel de intrebari in joc, nu e nici o rusine sa ai o varsta mica, atata timp cat respecti si esti la locul tau) Bineinteles, tu i-ai spus "Salut, pleaca" de parca te-ar fii deranjat dintr-o afacere de miliarde. Daca de fata cu 2 admini faci astfel de lucruri, cand nu sunt ei de fata ce faci? Ah... stai. Faci ce ai facut si pe forum atata timp.

    Toate spusele mele sunt sustinute de dovezi, dovezi pe care le voi prezenta in orice moment.

    PS: Cu ocazia asta, propun si suspendarea permanenta de pe forum a acestui jucator.

    Prietene sa știi ca nu numai eu am spus ca "serverul o sa fie mort".

    Și apropo nu știu ce dovezi ai tu pe teamspeak probabil când ți.am vorbit și eu urat la fel cum ai făcut tu cu mine după ce ai ieșit de pe camera am vorbit frumos cu ceilalți, mulți jucători mi.au zis ca te.ai schimbat foarte mult de când ai funcția ăsta. 

    Legat de comenzile pentru lider adu-mi dovezi ca nu știam eu nicI o comanda.

    • Downvote 2
  2. 24 minutes ago, AngeL said:

    Salut,

    Te rugăm să ataşezi şi nişte dovezi care să-ţi întărească cele spuse. 

    Eu nu am nici un drept să calculez modalitatea de administrare a lui Sevraj, probabil au fost un schimb de replici între tine şi staff-erul mai sus menţionat. Personal aş miza şi aş opta pe o formă de reconciliere, te ştiu jucător destul de vechi. În această problemă doar domnul @41nd te poate ajuta.

    Da, nu este corect să te înjure nimeni (nicăieri) indiferent de statut. Problema este că nu putem sancţiona limbajul exterior comunităţii. Dacă ai fost înjurat/jignit sau lezat de către un coleg, eu îmi cer scuze (nu ne mândrim cu aşa ceva). 

    Sigur doar din motivele acestea? Adică nu erai suspectat pentru un anumit program? De regulă şi eu stăteam cu TV când vedeam faze suspecte la un anumit jucător, asta nu a însemnat că l-am vânat sau mai ştiu eu ce. Nu este neaparat greşit  ce a făcut, poate te suspecta de ceva. 

    Aş zice să le ataşezi...dar să ştergi date cu caracter personal (nume sau IP-uri), doar aşa, să ne facem o idee.

    Cât despre acest fapt; Da, încurajăm o scriere cât mai corectă, dar nu există o regulă care să impună aşa ceva. Deocamdată suntem comunitate de jocuri, şcoala este în altă parte. Scrii cum ai învăţat, nimeni (cel puţin în gândirea mea) n-ar trebui să te judece ptr asta - este o referire generală.

    #Aşteptă cu interes şi replica colegului nostru, @Sevraj.

    Legat de dovezi, am doar cand imi zice cat timp am fost lider am fost cel mai "ratat" si ca nu stiam comenzile si etc, + alti jucatori dupa server, eu consider ca nu este corect ca un administrator sa foloseasca acest tip de limbaj. Legat de alungarea jucatorilor de pe server problema a stat in felul urmator, vorbeam cu sevraj a venit  un jucator nou care ne-a intrebat ce facem, i-am spus pleaca in sensul sa continui sa vorbesc cu Sevraj, dar el a inteles ca l-am alungat dupa server, daca vroiam asta sa fac ii ziceam iesi de pe server, dar Sevraj intelege altceva.

     

    #Edit ! Pe TeamSpeak erau mai multi membrii care pot confirma limbajul lui Sevraj fata de mine si de ceilalti jucatori, dar banuiesc ca o sa ii ia apararea lui. :)

    @KasKoBombardieru

    • Downvote 2
  3. Salut, am o problema cu domnul Sevraj. Problema sta in felul urmator am primit restrictie pe serverul de sa:mp cu motivul ca am o atitudine anti-staff, sau de hater asupra adminului Platinum care tot serverul face misto de el si fix mi-e mi-a dat ban pe acest motiv. Al 2 lea motiv este ca alung eu jucatorii de pe server ceea ce nu este adevarat ti-se pare ca am spus la toti jucatori iesiti de pe server? Stateai non-stop spectator pe mine sa vezi daca zic ceva despre server sau despe tine ca sa imi dai o sanctiune. Nu cred ca este corect ca un membru din staff sa ma injure fara motiv pe teamspeak si apoi sa-mi dea restrictie pe motivul ca imi bat eu joc de un membru din staff. Daca este cazul pun dovezi cum ma injurai pe teamspeak fara sa-ti fii zis nimic. 

     

    #Sper sa imi spui si unde am gresit la scriere ca tot ma faci analfabet si agramat domnule Sevraj care scrie perfect.

     

    @AngeL @41nd

    • Downvote 3
  4. Limbaj asupra staff-ului? Ți.se pare sunt  singurul care face misto de platinum?  Pana la urma este un joc avem voie sa glumim dacă el se crede criticat poate sa apeleze la mute. În legătură cu acel jucător I.am spus pleacă deoarece vorbeam și am crezut ca nr omoară nu I.am zis pleacă sub forma aa nu mai joace aici. În legătură cu cel care ne.a promovat serverul cred ca e părerea mea ca nu îl suport și de ăsta am vorbit despre el. Îmi spui mie ca înjur staff.ul și altele? Dar tu de ce mă înjuri pe ts și pe Messi?  Ți.se pare frumos? Așa vrei sa ai jucători pe server? StăteaI spec pe mine și mă urmăreaI sa vezi dacă zic ceva de tine aa îmi dai repede ban. Puteai sa o lăsăm balta nu ne băgăm în seama și mă jucam liniștit. Nu am respectat modelul deoarece sunt pe mobil sper sa nu închizi așa de repede acest topic. 

  5. Limbaj asupra staff-ului? Ți.se pare sunt  singurul care face misto de platinum?  Pana la urma este un joc avem voie sa glumim dacă el se crede criticat poate sa apeleze la mute. În legătură cu acel jucător I.am spus pleacă deoarece vorbeam și am crezut ca nr omoară nu I.am zis pleacă sub forma aa nu mai joace aici. În legătură cu cel care ne.a promovat serverul cred ca e părerea mea ca nu îl suport și de ăsta am vorbit despre el. Îmi spui mie ca înjur staff.ul și altele? Dar tu de ce mă înjuri pe ts și pe Messi?  Ți.se pare frumos? Așa vrei sa ai jucători pe server? StăteaI spec pe mine și mă urmăreaI sa vezi dacă zic ceva de tine aa îmi dai repede ban. Puteai sa o lăsăm balta nu ne băgăm în seama și mă jucam liniștit. Nu am respectat modelul deoarece sunt pe mobil sper sa nu închizi așa de repede acest topic. 

  6. Numele meu în joc: Legend 
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: XandreyX
    Screenshot-uri: 


    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Gata nu mai iei helper
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Sevraj
    Martori:

  7. 2 hours ago, luthor said:

    avand in vedere ca acum stau pe o "rasnita", pe care daca deschid 2 pagini de chrome se duce procesorul in 100%, eu zic ca e destul de binisor, pe viitor vedem noi ce mai trebui imbunatatit

    Este un PC bun merita.

  8. 18 hours ago, smokeR said:

    Daca tot erai in joc, inseamna ca ai vazut si numele adminului care te-a banat.

    Nu mi-a aparut nici un admin care sa ma baneze...pur si simplu mi-a aparut "you have banned from this server". Crezi ca mi-e era greu sa zic numele unui admin care m-a banat?

     

    #In fine....am rezolvat problema am dat restart la router si a mers, probabil am prins un IP banat.

     

  9. @Vicentzo - (Vicentzo) - (RESPONSABIL GTA) - admin level 6 Felicitari, ai ajuns sus :)
    @LoLz0r™ - (LoLz0r) - (RESPONSABIL GTA) - admin level 6 Felicitari pentru functie
    @WopsS - (WopsS) - (Administrator server / Scripter GTA) - admin level 6 Un scripter bun in sfarsit, dar mai trebuie facut la server multe.


    @Paul - (Paul) - (Team Leader Moderatori GTA RPG) - admin level 5 Mai  bine ramaneai la coordonatori GM
    @sMokeR- (sMokeR) - (Moderator GTA RPG) - admin level 2 Isi face bine treaba.
    @Nach3 - (Sorin_Nache) - (Moderator GTA RPG) - admin level 2 Nu te-am vazut ca raspunzi la plangeri si nici in joc.
    @kavalla - (kvL) - (Moderator GTA RPG) - admin level 2 -
    @Mihnea - (Mihnea) - (Moderator GTA RPG) - admin level 2 Tot mai sus.
    @T_Boy - (T_Boy) - (Moderator GTA RPG) - admin level 2 Un admin de treaba.

     


    @Sevraj - (Sevraj) - (Team Leader Asistenti GTA RPG) - admin level 5 Isi merita functia, este un jucator vechi.
    @filtzeR - (filtzeR) - (Asistent GTA RPG) - admin level 4 Idem Sevraj
    @minu - (minu77) - (Asistent GTA RPG) - admin level 3 Hai cu level up minu :)
    @Dyzy - (Dyzy) - (Asistent GTA RPG) - admin level 3 Putin inactiv, dar am observat ca te implici.
    @hedastro - (_QuaTro_) - (Asistent GTA RPG) -admin level 3 Cam inactiv in ultima perioada.
    @ReSPeCT - (ReSPeCT) - (Asistent GTA RPG) - admin level 2 Welcome back.
    @Cauchy (Cauchy) - (Asistent GTA RPG) - admin level 2 Nu stiu de ce te-au mai pus admin din nou, odata ce ai fost demis + ca mai mult de vad toata ziua AFK nu ai facut nimic deosebit de cand ai admin, nu am nimic cu tine dar incearca sa fii mai activ.
    @alecs. (alecs) - (Asistent GTA RPG in probe) - admin level 1 Felicitari pentru functie, meriti.
    @Hazard (Hazard) - (Asistent GTA RPG in probe) - admin level 1 Isi face treaba foarte mult, face event-uri frumoase.
    @ozoN. - (ozoN) - (Asistent GTA RPG in probe) -admin level 1 Felicitari ti-ai facut foarte bine treaba ca helper, ai fost dintre cei mai activi.
    @heineken - (heineken) - (Asistent GTA RPG in probe) - admin level 1 Felicitari pentru admin.
    @Gicisan (Gicisan) - (Asistent GTA RPG in probe) - admin level 1 Idem heineken.
    @talentatu27 (talentatu27) - (Asistent GTA RPG in probe) - admin level 1 Te implici bravo.
    @EquiNox (Adytzu) - (Asistent GTA RPG in probe) - admin level 1 Idem talentatu27

     

    Legendă:

    • RESPONSABIL / Scripter
    • Team Leader GTA
    • Moderator GTA RPG
    • Asistent GTA RPG
    • Asistent GTA RPG in probe

    Game Masterii serverului LinkMania GTA Lands:
    Nume pe forum - (Nume in joc) - (Functie pe forum) - Functie in joc

     

    @TonyJaa - (HuGE) - (Team Leader GMs GTA Lands) - admin level 5 Ai ajuns foarte sus, felicitari.

    @EquiNox - (Adytzu) - (Game Master) - Police Department - 
    @Robert - (Robert) - (Game Master în probe) - National Guard A mai fost lider la FBI, isi merita functia.
    @Famous - (Famous) - (Game Master în probe) - Firemen & Paramedics E activ, glumet.
    @petarda - (petarda) - (Game Master) - News Reporters Meriti admin nu lider :)
    @RobyRap - (RobyRap) - (Game Master în probe) - Taxi Cab Co. Nu cunosc.
    @crysTyan0 - (Rohan) - (Game Master) - School Instructors Se descurca bine cu factiunea.
    @Away - (Away) - (Game Master în probe) - Hitman Agency Idem Rohan
    @Lothbrok - (negru) - (Game Master) - Lider Grove Street Activ, de treaba isi merita functia de lider.
    @SkateRZ - (SkateRZ) - (Game Master) - Ballas Inactiv
    @kamikazee - (kamikazee) - (Game Master în probe) - Da Nang Boys DNB 4EVER
    @JustinPA (JustinPA) - (Game Master în probe) -  Bikers Se descurca bine, e ok.

     

     

    Legendă:

    • Coordonator GMs GTA Lands
    • Game Master GTA
    • Game Master in probe

    Linkmania's SA:MP RPG Helper Team

    Nume pe forum - (Nume in joc) - (Functie pe forum)

    @Encrypted - (Encrypted)  - (Responsabil Helpers) - admin level 5

     

    @AngeL - (AngeL) - (Manager) Activa, mai face cate un event, doua.
    @Costin - (Costin) - (Helper GTA Lands) De treaba.
    @Florin_ - (freezeR) - (Helper GTA Lands) Tu meriti lider nu helper :)
    @Gyx - (Gyx) - (Helper GTA Lands) Inactiv.
    @LaZoE - (LaZoE) - (Helper GTA Lands) Activ isi face treaba bine.
    @Messi - (Messi) - (Helper GTA Lands) Te descurci bine.
    @Turok - (Turok) - (Helper GTA Lands) Jucator vechi, sper ca o sa ajungi mai sus.

    • Upvote 13
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...