Jump to content

Alexinho.

Exmatriculat
  • Posts

    1,086
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Posts posted by Alexinho.

  1. Buna seara tuturor ,

    Am rugamintea de la bun inceput sa port o discutie calma si serioasa cu orice Manager , Moderator indiferent de varsta , statut social , experienta , oricine dintre dumneavoastra ce cunoaste regulamentul mai bine ca aind . Nu stiu pur si simplu de unde este picat acest baiat si dupa ce regulament merge el , stiu ca are excese imense de zel deoarece in viata reala , banuiesc , nu face altceva in afara faptului de a sta cu ochii in calculator . M-am interesat printr-un telefon la cei de la RCS-RDS  in legatura cu ceea ce reprezinta acest forum pentru ei , mai exact in cazul in care doresti sa faci o plangere cum se procedeaza , insa detaliile celor din call-center sunt foarte vagi cand vine vorba despre asa ceva .

    Totul a pornit de aici :

     Ma , eu imi masor cuvintele , nu spun ca nu arunc subtilitati , am spus pe data de 8 decembrie referitor la un post in sectiunea FreeChat daca iar "sufera aind de el" ? Nu i-am dat cu ciocanul in cap , eu sunt genul de persoana care spune lucrurilor pe fata , ma stiti cu totii .. nu am avut in 8 ani de zile suspend-uri, dar acest individ devine nesimtit . Spune multe lucruri deranjante de care nu isi da seama , iar undeva la 70% din jucatorii din sectiunea SA-MP il considera un om fara coloana vertebrala , care merge dupa propriile reguli insa putini sunt cei care si spun acest lucru .

    Intrebarile si rugamintea mea catre voi  , chiar va rog @AngeL sa ma lamuriti :

     

    1 . De ce in prima reclamatie , subiectul in cauza ma ameninta cu excluderea din comunitate pentru ca am postat niste lucruri dintr-un mesaj privat ?

    2 . De ce am primit aproape 3 luni suspend pentru ca am spus " iar sufera aind de el ? "  De cand m-am lasat postez o data la 2 luni cand dau de prieteni vechi de pe aici si doar in sectiune FreeChat , pentru ce am meritat suspend atat de mare ? Eu nu injur , nu imi bag si nu imi scot asa cum se mai posteaza la FreeChat , de ce isi permite el sa isi bata joc ?

    3. In cazul in care cineva ma injura in privat , trebuie sa ii cer voie sa postez injuratura in reclamatie ? Sau cum se procedeaza ?

    4. Rugamintea mea este urmatoarea : In cazul in care ( banuiesc ) daca @AngeL nu ma va lamurii nimeni nu o va face ,  si iar ma trezesc cu vreun suspend chiar daca este o plangere extrem de serioasa , nu stiu de ce am primit ban si pe IP pe care nimeni nu l-a scos astfel ca fratele meu mai mic si varul meu nu se mai pot juca , nu pot posta dupa conturile lor si toate cele . Deci @AngeL te rog daca se poate sa scoti banul de pe IP si in cazul in care aceasta plangere nu va avea sorti de izbanda , promit sa las in urma cei 8 ani petrecuti in aceasta comunitate si sa imi stergi mie contul, dar sa rezolvi cu IP-ul . Pentru IP imi lasi un mesaj deoarece acum postez din alta parte.

     

    Cam asta a fost , stiu ca nu se poate purta o discutie civilizata cu domnisorul  Tocanita asa ca nu am aceasta pretentie , un adevarat responsabil avea puterea de a raspunde intrebarilor jucatorilor sau de a purta o discutie normala cu ei , de cand cu el .. mai greu .

     

    Va rog sa tineti cont de rugamintea mea si daca se poate sa ma lamuriti pentru ca am primit precedentul suspend.

  2. Buna seara ,

    Jur ca nu inteleg ce se intampla cu acest adolescent care a ajuns sa fie moderator in sectiunea SA-MP (  @d4ni ) . Va rog frumos sa tineti cont ca jucam de foarte multi ani si am trecut prin multe perioade in care s-au modificat / introdus diferite restrictii . In fiecare dintre aceste perioade deviza era " Jucam pentru distractie " . Bun .

    Intru si eu pe forum sa imi salut fostii prieteni sau sa ma amuz pe diferite teme . Singurul topic in care postez este FreeChat-ul . ( Freechat-ul fiind conform regulamentului , singurul topic in care TIRANISMUL nu isi are locul , pentru ca se fac diferite glume mai mult sau mai putin jignitoare ) . Eu unul postez o data la luna si atunci doar salut vreun amic . Ieri , datorita schimbarilor ce s-au facut pe forum am scris urmatorul reply  "Iar sufera a1nd de el ? "

    Lumea imi dadea like-uri la post , cand ce sa vezi ? Acest anonim , pentru ca pur si simplu nu il stiu , vine in sectiunea respectiva si imi da 3 warning points .  FRATILOR , este un forum , niciodata nu am trait asa ceva . Trebuie sa facem glume ca niste roboti ? vreti sa restrictionati postarile pe forum ?  Nu am JIGNIT , nu am IRONIZAT , ne jucam de-a moderatorul ?  In aceeas secunda in care eu i-am cerut explicatii civilizat pentru sanctiunea primita , unul dintre utilizatori l-a facut "derbedeu" . Bineinteles ca respectivul anonim nu a fost ofensat si nu a reactionat , in schimb la mine a fost strapuns de un gand necurat .

    Bun , am considerat ca trebuie sa cer parerea mai multor moderatori , poate s-a ajuns la Stalinism , nu au utilizatorii dreptul sa deschida gura pentru ca primesc warn , nu stiu .. ma gandeam si eu . Toti moderatorii pe care ii cunosc mi-au spus ca warn-ul este nemeritat , sectiunea freechat este facuta pentru a DISCUTA LIBER   in limita bunului simt  ,   ceea ce am si facut .

    Dupa toate acestea ii dau mesaj in privat intr-un mod civilizat in care am incercat sa rezolvam amiabil dat fiind faptul ca si eu am fost o perioada buna moderator si niciodata asa ceva nu se sanctiona .

    Priviti si voi cum acest moderator se contrazice singur : 

    Aici il intreb daca intr-un conflict, ii spuneam ca sufera de el  ,  ma sanctioneaza?

    4 hours ago, Alexinho. said:

    Daca noi doi eram intr-un conflict , te supara mai tare daca iti spuneam  "Iar suferi " , sau daca iti spuneam "Derbedeu" ?

    Chiar nu inteleg unde este ofensa , multi in gluma la freechat isi folosesc organele genitale , pe mine ma pedepsesti pentru ca am scris un "Sufera de el " ?

    Iar raspunsul lui absolut genial este acesta : 

     

     

     

     

    3 hours ago, d4ni said:

    Eu nu am vazut, de curand, posturi in care se folosesc organe genitale.
    Si probabil, daca eram intr-un conflict, nu am ce sanctiune sa iti dau pentru acel "derbedeu" sau "iar suferi". :)


    Asta sa te intrebi pe tine, de ce nu ai spus-o in spirit de gluma. Trebuie sa te abtii de la astfel de comentarii.

     

    Dupa ce am observat incertitudinea de care da dovada , i-am spus ca voi face o plangere conform regulamentului , iar raspunsul sau a fost uluitor :

     

     

    1 hour ago, d4ni said:

    Continua sa arunci cu acuze false, spor.
    Intelegi doar ce vrei tu.. Cum am zis eu ca nu exista sanctiune pentru anti-staff? 
    Am zis ca nu am cum sa iti acord warn pentru cuvintele "derbedeu";"suferi" pentru ca nu mi se par demne de sanctionare. E greu dom'le..

     

    DECI !! Nu are cum sa imi acorde warn pentru acele cuvinte pentru ca nu ii se par demne de sanctionare , dar totusi ma sanctioneaza .

    Ba fratilorrr , in ce se transforma aceasta comunitate ? Daca am spus ca a1nd sufera de el inseamna ca merit sa fac puscarie , pe viitor voi da in cap la lume si merit warn ? Nu mi-am bagat sau scos nimic , nu fac glume deplasate , dar totusi merit sa fiu sanctionat chiar daca LUI NU II SE PAR CUVINTE DEMNE DE SANCTIONARE .

     

    Astept sa mii se faca dreptate .

    NU VA BATETI JOC DE PLAYERI !

    PUNETI OAMENI CAPABILI IN FUNCTII !

     

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  3. 1. Ai spus simplu ca pentru fraza " am alergie la prosti " merit warn . Inseamna ca asa este , nu ma uit in ograda altora care isi folosesc organele genitale si primesc exact aceeas pedeapsa ca si mine .

    2. Chiar daca @41nd cum spui poate sa execute orice comanda doreste aceasta trebuie sa aibe la baza un temei , nu cred ca din cauza mea nu se poate intretine buna starea in aceasta comunitate tocmai de aceea sunt facute regulamentele pentru a fi  respectate , indiferent ce statut avem in aceasta comunitate .

    3. Asa cum tu ai spus ca ai facut 2 plangeri la RDS si esti una din persoanele care l-au criticat nu poti nega ca ceea ce am scris in primul post este fals , poate exagerat dar nu fals . Asa cum trecutul oricarui jucator fidel pe aceasta comunitate nu se poate sterge , nici eu nu pot uita neimplicarea acestuia , am si specificat "IN PRIMII 2 ANI"

    Alte nelamuriri nu am , ai spus ca decizia este corecta.

     

     

     

    • Downvote 1
  4. Buna seara ,

    Trebuie sa o luam cu inceputul : 

    In data de 16 decembrie i-am facut o plangere lui Sevraj in care am vrut sa scot in evidenta limbajul lui la adresa playerilor . Am discutat cu @AngeL ( pe un ton civilizat , ne-am respectat reciproc iar deciziile ei de necontestat ) . Eu m-am facut inteles , ea s-a facut intelesa . Nu am bagat de seama restul personajelor ce se implicau in plangerea mea . Sincer sa fiu nu am mai intrat pe forum si nu am dat importanta la ceea ce a urmat insa acum urmeaza partea delicata :

    La cateva ore de la plangere , mai primesc 2 puncte de warn , tot de la INDIVIDUL x dar nu stiu pe ce anume : La motiv-ul warn-ului apare acest quote :

    'Buna ziua ,

    Am primit warn de la Sevraj pentru cuvantul "Cacacea", adresat unui player care in mai putin de 6 ore a deschis aproximativ 5 topicuri in sectiunea San Andreas . In ultimul topic deschis de acesta mi-am permis sa intervin pentru ca sincer sa fiu am alergie la prosti si devin coleric . Asta este un lucru stiut de ceva timp'

     

    Acum stau si ma intreb cu ce am gresit in acel topic cand am spus ca am alergie la prosti ? Am acceptat alea 2 puncte warn pentru cuvantul "cacacea" dar nu este nimeni bataia de joc a INDIVIDULUI cu functie in SA-MP.

    Cer sa imi fie scoase ultimele 2 puncte warn pentru ca nu am gresit cu absolut nimic cand am spus ca am alergie la prosti . Faceam referire la Iss.Platinium caruia i-am si adresat cuvantul "cacacea" pentru care am luat warn-urile initiale .

    Vreau sa ma lamureasca orice Manager pentru ca toti sunt radicali si corecti cum imi place mie . Oricum am aproximativ 1 an de cand am renuntat la aceasta comunitate  si intru doar mai vorbesc cu vechi prieteni , dar vreau ca dreptatea sa fie la locul ei .

     

    @AngeL @Lancelot @adrian @Kitte

     

    2 ) Legat de amenintarea primita de la @41nd conform careia sunt pasibil de d.p  6 luni la urmatoarea abatere sanctionata sau observata de el .

    Citez : " La următoarea abatere sancționată sau observată (de mine) pe forum - @Alexinho. va primi d.p. ("disable posting") pentru 6 luni. "

    Iarta-ma pentru simplul fapt ca,  parintii mei s-au ocupat indeajuns de educatia mea incat sa te critic intotdeauna public si nu prin diferite sectiuni sau PM-uri ce contin membrii ai staff-ului .

    Cum va  permiteti sa ma amenintati cu  disable posting atat timp cat eu nu am avut in 7 ani nici un suspend si nici un punct warn in ultimii 4 ani exceptand pe cele ale INDIVIDULUI de pe data de     16dec. Tocmai dumneata ,  administrator al comunitatii Linkmania , care datorita inactivitatii si neimplicarii dumneavoastra in primii 2 ani de functie a-ti reusit sa distrugeti mare parte din aceasta comunitate , inca nu cunoasteti tot regulamentul principal . Tin sa va reamintesc ca o perioada buna de timp , statusurile dumneavoastra exprimau in procente timpul pe care il mai aveti disponibil pentru a va ocupa de comunitate , acesta fiind de ordinul minutelor pe zi .

    Citez :

    Atenție! Dacă acumulați următorul număr de puncte de avertisment simultan se vor activa următoarele pedepse automate:

    • La 5 puncte active orice postezi va fi vizibil tuturor doar cu aprobarea manuală a moderatorilor (timp de 10 zile)
    • La 8 puncte active nu vei mai putea publica nimic pe forum timp de 15 zile
    • Dacă ai acumulat 11 puncte active de avertizare .. vei primi "ban" pe forum timp de 30 de zile și "d.p." 60 de zile.
    • La 100 de puncte..

    Cum eu in 7 ani de zile nu am acumulat per total 8 puncte de avertisment , nici nu se pune problema ca la urmatoarea abatere observata de dumneavoastra sa primesc d.p 180 de zile , asa ca va rog insistent sa reformulati .  Nu neg faptul ca in tara noastra se poate face exces de zel  , deci teoretic este posibil orice .

    Mai stiu faptul ca va deranjeaza opiniile mele , dar sincer sa fiu am fost intotdeauna deranjat de neimplicarea totala a dvs , pe langa asta foarte multi va blameaza pentru acelas lucru , doar ca ei nu au curajul sa o faca . S-ar putea sa ma trezesc cu disable si pentru ca folosesc pronumele personal de politete , o spun dinnou , orice este posibil .

     

    Legat de plangere , daca unul din Manageri mi-au spus simplu si concis ca merit si al doilea warn (chiar daca mii se pare aberant ) stiu ca nu voi avea cum sa intorc decizia asa ca puteti inchide topic-ul .

    Craciun fericit !

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  5. @AngeL

    Culmea tu imi spui ca am fost unul din stalpii GTA-ului , iar individul spune ca nu ma cunoaste .

    In ambele mele reply-uri am spus ca nu tin sa mi se scoata warn-ul , mi-am recunoscut neimplicarea si am spus si de ce am facut asta . Initiatorul acelui topic a deschis foarte multe topicuri si nu se luau masuri .

    Toti ma stiu ca sunt mai coleric cand vad nepasare , neseriozitate si toate cele , de asta vreau sa le atrag atentia si poate o fac pe un ton gresit .

    Singura mea rugaminte este sa stati cu ochii pe Sevraj pentru ca nu isi face treaba . Ai vazut ce limbaj a folosit asupra playerilor facandu-i redusi mintali. Daca venea altcineva sa imi dea warn nu ma suparam , dar cand se trezeste tocmai el din toti moderatorii .. care se stie ce trecut a avut .. banat , codat si etc .. este putin surprinzator .

     

    Puteti inchide topicul , sarbatori fericire !

    Alexinho,

    • Upvote 2
  6. 11 hours ago, Sevraj said:

    Salut. Sentimentul nu este reciproc, eu nu am nimic cu tine. Adica nu prea am auzit de tine si nu am interactionat ca sa am ceva cu tine, de doua ori am vazut numele tau in trecut, o data il injurai pe filtzer pe /fa si inca o daca la un event parca, in rest ce ai mai comentat pe la GTA acum o luna sau ceva de genul. Imi poti face o descriere sau un scurt istoric, experiente pe server, ceva? Desi te bati cu pumnul in piept ca joci pe serverul GTA de mult timp, e cam ciudat sa nu cunosti regulamentul principal al Comunitatii, cel putin prima regula principala.

    Ai mai jos motivul pentru care ai primit warn.

    Apropo. Vezi ca si aici ai incalcat aceiasi regula. Rog un coleg sa iti acorde sanctiunea pentru asta, ca sa nu mai zici ca am eu ceva cu tine.

     

    Mai baietica , daca tu nu ai auzit de mine inseamna ca in perioada in care eu am jucat tu ai fost total inactiv, in concluzie nu meriti functia , asa cum spuneam. Si acum dupa 6 luni de inactivitate daca intru pe server playerii ma respecta mai mult pe mine decat pe dumneata :D . 

    Ori tu nu prea ai inteles ideea plangerii mele ori te-ai simtit atunci cand am spus ca am alergie la prosti si devin coleric .

     

    On 16.12.2015 at 9:04 PM, Alexinho. said:

    Vreau o simpla opinie legata de cuvintele lui , nu neaparat sa mi se scoata warn-ul . Vreau sa va aduc la cunostinta limbajul lui fata de JUCATORI , ca sa nu ne mai miram de ce sunt 19 playeri pe server in timpul zilei .

     Ai aptitudinile necesare sa citesti ceea ce am scris ?

    Asa cum tu mie imi dai warn pentru cuvantul "cacacea" vreau ca toti sa observe cum tu faci playerii REDUSI MINTALI si doar o data ci de trei ori .

    Eu mi-am asumat , datorita mie ala nu o sa mai deschida inca 10 topicuri inutile pe la San Andreas . Asta era de datoria ta .

    Ma repet , nu tin neaparat sa mii se scoata warn-ul , poate cuvantul cacacea este u prea dureros pentru @Sevraj , este posibil sa fi avut traume datorita acestui apelativ .

    Vreau sa tineti cont de limbajul lui adresat jucatorilor , asta ma enerveaza . El nu stie sa se adreseze jucatorilor cum trebuie , ce pretentii sa aveti de la ei ? Eu oricum numai joc , warn-ul trece , dar din pacate si jucatorii au plecat , el avand o mare vina pentru ca nu face absolut nimic util . Ma pedepeste pe mine cu warn pentru un cuvant deplasat in timp ce el isi permita sa faca jucatorii redusi mintali .

     

    @Sevraj te-as ruga sa nu mai raspunzi aici , ti-ai dat cu parerea si chiar nu ma intereseaza o opinie a ta , am inteles faptul ca  dupa tine  merit warn-ul si te simti ofensat , dar eu vreau sa vorbim despre limbajul tau si aerele pe care tii le-ai luat fara vreun motiv anume , pentru ca nu faci NIMIC pentru a venii in ajutorul serverului .

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  7. Buna ziua ,

    Am primit warn de la Sevraj pentru cuvantul "Cacacea", adresat unui player care in mai putin de 6 ore a deschis aproximativ 5 topicuri in sectiunea San Andreas . In ultimul topic deschis de acesta mi-am permis sa intervin pentru ca sincer sa fiu am alergie la prosti si devin coleric . Asta este un lucru stiut de ceva timp .

    Sectiunea in care acesta a postat nu imi interzicea prin regulament sa intervin , astfel incat s-a gandit sa imi dea warn pentru apelativul folosit . Eu nu vreau sa caut ( pentru ca stiti ca voi gasii foarte usor ) in topicurile sectiunii alti playeri care isi folosesc organele genitale , mai in gluma mai in serios fara a fi sanctionati . Partea asta nu ma intereseaza pentru ca nu ma implica , este treaba fiecarui moderator in ce masura pedepseste sau nu limbajul .  @sMokeR a inchis topicul initiatorului lasand un avertisment , daca el imi dadea warn nu ma suparam , poate ala s-a sinucis pentru ca i-am spus "cacacea" , partea proasta acum vine .

     

    Eu nu il suport pe acest individ cu pseudonimul sevraj , prea multe aere de superioritate , un codat , un banat si asa mai departe prin sectiunea GTA de-a lungul timpului . Sentimentul fiind reciproc , s-a gandit sa imi dea warn . Perfect pana aici , insa vreau ca cei care vor raspunde acestei plangeri sa tina cont de limbajul folosit de acest individ asupra JUCATORILOR .

    CITEZ : " Ba voi nu sunteti sanatosi la cap "  =>  "Ce mentalitate limitata aveti " =>  "Deloc nu va duce capul" .

    Aveti topicul si post-ul sau aici : http://www.linkmania.ro/topic/489938-faceti-ceva-cu-serverul/?do=findComment&comment=7233132

    Acum doar intreb : Daca un player i-ar spune lui Sevraj ca nu este sanatos la cap si are o mentalitate limitata se lasa cu ban . De ce un jucator este pedepsit pentru unele apelative ce nu depasesc chiar limitele bunului simt tocmai de acest individ ? Inteleg , are functie ( luata degeaba ca nu stie ce sa faca cu ea ) dar sectiunea GTA are moderatori mult mai capabili decat el , care ne-au dat doar un avertisment tinand cont ca ultimul meu warn a fost in urma cu aproximativ   3 ani .

     

    Vreau o simpla opinie legata de cuvintele lui , nu neaparat sa mi se scoata warn-ul . Vreau sa va aduc la cunostinta limbajul lui fata de JUCATORI , ca sa nu ne mai miram de ce sunt 19 playeri pe server in timpul zilei .

    Multumesc si va doresc Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi , tuturor

     

     

    • Upvote 4
    • Downvote 1
  8. Vezi ca in loc sa te murdaresti de gem te-ai murdarit de engleza

    Daca eram in locul tau imi era rusine sa mai traiesc , nici glume nu ai . Mi-am gasit cu cine sa vorbesc :))))

    Dute la scoala ba copile , tu nu ai habar cat conteaza scoala in ziua de astazi .

    M-ai plictisit si nici nu m-ai enervat , deci esti slab . Noapte buna .

    • Upvote 1
  9. Ba cacacea , cand eu jucam acest joc tu erai clasa a-I-a , faceai prima poza cu penarul . Pe mine ma irita prostii rau de tot si nu pot sa ma abtin , intampini vreo problema ?

    Nu vrei sa imi faci si orar cand am voie sa vizitez forumul ? Schimba numele ala de tigan , platinum banuiesc ca vina de la platina , metalul despre care canta toti manelistii . Doi la mana numai pupa staff-ul ca ti-a zis ala ca numai primesti functie . Azi inchizi rahatul asta , maine il deschizi si postezi de parca te certi singur , ca nimeni nu iti raspunde .

     

    Ia o felie de gem cu linco , mananca si culcate . Sal

    • Upvote 3
  10. Ba tu cred ca esti singurul activ pe forumul asta ..

    Am intrat astazi dupa 2 luni de zile , dupa ce ca sunteti jalnici cu 19 playeri pe server la ora 15:00 postezi  in toate topicurile si nu iti raspunde nimeni .

    Ba iti iei ramas bun , ba vrei sa arzi in cur algerieni si ce fetisuri mai ai tu in cap . Mai terminati mai copii ca s-a ales praful , gata . Maturizati-va ca vine 2016 si va prinde cu aceeas minte . Mai mult kill decat scoala .

     

    # Poate se trezeste vreunu ca sevraj sa imi dea warn ca sa mai fac si eu un post in plus la reclamatii ca nu am mai trecut pe acolo de vreo 3 ani . Am vorbit frumos si nimeni nu imi interzice sa imi dau cu parerea in acest topic tinand cont ca este al 11-lea deschis astazi de catre individul in cauza .

     

    Ne auzim dupa 2016 , sal .

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  11. @Vicentzo - (Vicentzo) - (RESPONSABIL GTA) - admin level 6 => Omu`s-a ocupat , s-a implicat , dar nu ii mai arde de San Andreas ...

    @Sevraj - (Sevraj) - (RESPONSABIL GTA) - admin level 6 => Asta nu are ce cauta aici , nu stie sa gestioneze nimic , a dat functii pe pile gramada , au avut tentatia sa il baneze de zeci de ori pentru coduri pe la Admin Section cand aveam acces , majoritatea ii cautau nod in papura . A vrut sa scape de jucatorii vechi,  ca ridica el sectiunea SA-MP , este sambata seara si sunt 40 online , poate ii aduce la 45 ..
     


    @kavalla - (kvL) - (Team Leader Moderatori GTA RPG) - admin level 5 => De apreciat , ma bucur sa te vad aici , meriti .
    @sMokeR- (sMokeR) - (Moderator GTA RPG) - admin level 2 => Si tu la fel , meriti functia din plin .
    @Nach3 - (Sorin_Nache) - (Moderator GTA RPG) - admin level 2 => Tu nu stiu daca mai activezi , dar mereu ai fost un pilon al comunitatii , atat cat ai activat . Vechi si capabil , dar au trecut anii si peste tine  , ar trebuii sa ai alte prioritati , stima Sorine :D
    @Mihnea - (Mihnea) - (Moderator GTA RPG) - admin level 2 => Ai avut perioada ta de glorie , ai fugit imediat la Iceman pe comunitate , nu iti dadeam nici helper aici , cu tot trecutul tau . Nu ai ce cauta in staff .
    @T_Boy - (T_Boy) - (Moderator GTA RPG) - admin level 2 => Baiat bun .

    @TonyJaa - (HuGE) - (Moderator GTA RPG) - admin level 2 => Si tu esti vechi si meriti functia .


    @Sevraj - (Sevraj) - (Team Leader Asistenti GTA RPG) - admin level 6 => Iti mai zic inca odata sa iti dai demisia . N-ai o treaba .
    @filtzeR - (filtzeR) - (Asistent GTA RPG) - admin level 4 => Tu trebuie sa ii iei locul aluia de mai sus , nu faci nici 5% din cat ai facut tu pe server . Parerea mea este ca si in cazul tau , ca si in cazul nostru , te-ai saturat de acest joc si ar trebuii sa iti vezi de viata personala .  Lasa copii in treaba lor .
    @hedastro - (_QuaTro_) - (Asistent GTA RPG) -admin level 4 =< Esti vechi prin staff dar nu te cunosc absolut deloc .
    @alecs. (alecs(Asistent GTA RPG) - admin level 2 => Baiat vechi si tu , meriti functia , nu ai avut multe sanse de-a lungul timpului .
    @Hazard (Hazard) - (Asistent GTA RPG) - admin level 2 => Nu am schimbat nici o vorba , nu te cunosc , dar sper sa faci treaba buna .
    @ozoN. - (ozoN) - (Asistent GTA RPG) - admin level 2 => Idem Hazard .
    @heineken - (heineken) - (Asistent GTA RPG) - admin level 2 => Daca ai ajuns in staff este o problema :)) . Sa iti aduci aminte ca acum ceva ani am fost primul care te-am recrutat in hitman .
    @talentatu27 - (talentatu27) - (Asistent GTA RPG) - admin level 2 => Isi face treaba , poate prea mult  timp dedica jocului pentru varsta lui .
    @EquiNox - (Adytzu) - (Asistent GTA RPG) - admin level 2 => Smecher asta ,
    @Messi - (Messi) - (Asistent GTA RPG) - admin level 2 => Ai ars-o mult pe comunitatea lui Iceman , esti baiat bun dar nu iti dadeam functie niciodata aici . Acum ca esti tovaras cu ala de este team lider asistenti esti de apreciat , dale cu firma in cap si iti doresc numai bine .

    @LaZoE - (LaZoE) - (Asistent GTA RPG in probe) - admin level 1 => Nu stiu cine esti .

     

    Legendă:

    • RESPONSABIL / Scripter
    • Team Leader GTA
    • Moderator GTA RPG
    • Asistent GTA RPG
    • Asistent GTA RPG in probe

    Game Masterii serverului LinkMania GTA Lands:
    Nume pe forum - (Nume in joc) - (Functie pe forum) - Functie in joc

     

     (Team Leader GMs GTA Lands) - admin level 6

    @EquiNox - (Adytzu) - (Game Master) - Police Department =
    @Syndicate (Syndicate) - (Game Master în probe) - Lider National Guard =
    @Famous - (Famous) - (Game MasterFiremen & Paramedics =
    @petarda - (petarda) - (Game Master) - News Reporter => Tu esti vechi , pe tine te stiu .
    @Swauther (Swauther) - (Game Master în probe) - Lider School Instructors =
    @Away - (Away) - (Game Master în probe) - Hitman Agency =
    @Negru - (negru) - (Game Master) - Lider Grove Street =
    @SkateRZ - (SkateRZ) - (Game Master) - Ballas =
    @RobyRap - (RobyRap) - (Game MasterLider Da Nang Boys  => Si tu esti vechi , meriti mai mult .
    @JustinPA (JustinPA) - (Game Master) -  Bikers => Daca tu esti ala vechi , ai avut ogramada de sanse , eu zic sa nu te strofoci prea mult ca iar isi bat joc de tine . Treaba ta .

     

     

    Legendă:

    • Coordonator GMs GTA Lands
    • Game Master GTA
    • Game Master in probe

    Linkmania's SA:MP RPG Helper Team

    Nume pe forum - (Nume in joc) - (Functie pe forum)

    @Sevraj- (Sevraj)  - (Responsabil Helpers) - admin level 6 = 0

     

    @AngeL - (AngeL) - (Manager) Maturitate , intelegere , se vede de departe ca este cu cel putin 10 clase peste multi dintre voi .
    @Costin - (Costin) - (Helper GTA Lands) Tu erai ceva prin politie parca , nu te cunosc asa bine .
    @JAH - (JAH) - (Helper GTA Lands) Habar nu am .

    @Calin - (Calin) - (Helper GTA Lands) -

    @Zergyu - (Zergyu) - (Helper GTA Lands) Sa moara billy asta nu s-a saturat nici acum . Acum vreo 6 ani avea cel mai mare level dupa server cu F0rt , acum cred ca l-a parasit nevasta si s-a apucat iar de San Andreas . Sa te vad admin .

    • Upvote 20
  12. Factiune: School Instructors
    Lider: Rohan
    Lider secund (in caz ca liderul lipseste): Serban / Paulinho / Encrypted / Alexinho

    Ne-am inscris la factions supremacy, daca castigam eventul va voi rasplati pe masura. Sambata ora 12:30 sa fiti in joc cu microfon si teamspeak instalat.

     

    Ba iti mai aduci ma aminte ?

    Mrrn , Cheguevara , Axxell ( cate nopti am pierdut cu el esti prost ) Donie frate , doamne cati erau..

    Mi-a dat Cauchy un like la post-ul asta si  de multi nu imi mai aduceam aminte j`neboon ..

    http://www.linkmania.ro/topic/271963-dedicaţii/?page=131#comment-5467516

     

    Andreea Caddy Radu toti din instructors ..

    Badu varasu sau fratisu lui Perp , Symbol cu , care am pus banii sa luam paintball , Lea acum 5 ani avea anturaj cu Daddy =))

    Acum 5 ani coaieeee nu imi vine sa cred cum a trecut timpul ...

    • Upvote 1
  13. Salutare ! Cum a ramas ?

    Sunt impresionat de faptul ca nu am mai auzit aceea placa cu "Linkmania este o comunitate non-profit" , insa observ ca usor usor auzim de sponsorizari , premii , etc .

    De la plecarea lui MoroJr jucatorii din sectiunea de San Andreas s-au oferit in repetate randuri sa plateasca din propriul buzunar serviciile unui scripter , insa nu a fost permis acest lucru . Sunt curios daca odata cu aceasta implicare vizibila , va fi posibila renasterea celei mai importante sectiunii a acestei comunitati .

    Referitor la acest topic cunosc cel putin 5 jucatori buni carora nu cred ca le-ar displace o mica aventura aici , dar sa vedem ce o sa iasa .

     

    Alexinho .

  14. "The difference between men and boys is the price of their toys." -Cauchy, dai prea mult din casa :D

     

    Ramane ca maine dupa ora 12:00 sa dau telefoane la toata lumea sa ma asigur ca toti suntem pe aceeasi lungime de unda.

     

    _____________________________________________________________

    Lista principala de suspecti:

    Persanu

    Panther

    Dragos

    Alexandru Dita (alecs)

    Messi

    ozoN. (sKynnnet)

    Pityc

    Dima Dan (sNs)

    Cauchy

    EquiNox (Adytzu)

    Sevraj

    __

    Alexinho

    Kanye (kWai)

    Turok (gen)

    Hash

    Juan

    Senzo

    Outcast

    ChrisTy (JayZ)

     

    *Legenda: rosu vine sigur iar la verde asteptam comfirmarea.

    _____________________________________________________________

     

     

    Have a nice day!

     

    Maine dupa cum i-am spus si lui persanu am niste laboratoare pana la ora 18.00 , pana ajung si eu acasa sa fac un dus , as ajunge undeva la ora 19.00 la unirii si nu as putea sa stau mai mult de jumatate de ora ca avem meci cu Brasovul in Giulesti ... Sambata dimineata plec pana in Alexandria pe langa Juan pe acolo  cu niste treaba si in cazul in care va tineti de treaba cu fotbalul. Duminica sunt dispus la orice ora .. Ori tineretului cum spunea Cauchy ori pe langa sport arena la Apaca .

     

    Sa aveti grija cu sns maine !!! Cat mai multa apa :))

    • Upvote 1
  15. DRG (RuLLeR) (GLOBAL SA:MP) - level 7  - Intotdeauna am avut un respect aparte pentru tine , mai ajutat cand a fost cazul si ne-a legat o prietenie destul de stransa , fie am avut eu pauze de joc , fie tu  , insa mereu am avut grija  sa ne ridicam unul pe altul .

     Vicentzo (Vicentzo) (COORDONATOR GTA) - level 7 -  Ai fost unul dintre playerii pe care i-am vazut crescand de la level 1 pana aici . M-am bucurat sa am grija de tine si sa-ti fiu aproape in toata aceasta perioada , misiunea mea a luat sfarsit , dar vreau sa iti tii prietenii aproape , este un simplu joc , trateaza-l ca atare .

     

    iFordawin (lilwayne) (Asistent GTA Lands) - Scripter GTA - Sper ca prin 2016 sa te prind tot aici .

     

    Juan (Juan) (Team Leader Moderatori GTA Lands) - level 5 Sper sa faci o treaba buna si sa iti alegi oamenii intr-un mod corect .

     Billo (Billo) (Moderator GTA Lands) - level 2 - De 6 ani de zile jucam impreuna , personal mii se pare o eternitate , dar cred ca am imbatranit :)) Iti doresc tot binele din lume , BILA .

    Panther (Panther) (Moderator GTA Lands) - level 2 - De tine ce sa mai zic . ai fost mereu in dreapta mea , ne leaga o prietenie frumoasa , poate daca nu exagerez ai fost singurul de care am fost mandru , pentru simplul fapt ca ai demonstrat intotdeauna faptul ca nu ai uitat cate lucruri te-am invatat despre acest joc :D

    Brook (Brook) (Moderator GTA Lands) - level 2 Vechi , bun , sincer , onest , tata , a trecut vremea peste noi .

     Alexinho. (Alexinho) (Moderator GTA Lands) - level 2

     cRs (cRs) (Moderator GTA Lands) - level 2 Nu stiu ce sa zic , esti un simbol al comunitatii , dar sa pleci , sa revii .. asta nu esti tu .

    Perpripiu (Perpripiu) (Moderator GTA Lands) - level 2 Pfff , niciodata nu m-ai dezamagit , unul dintre fratii mei , am jucat muuult prea mult impreuna , toate cele bune .

     

     filtzeR (filtzeR) (Team Leader Asistenti GTA RPG) - level 5 Tu chiar meriti locul asta , imi place cum gandesti si mai ales faptul ca esti la fel de tafnos ca mine , sper sa pastram legatura si tin sa iti spun ca ma bucur de certurile pe care le-am avut in trecut , asta ne-a unit mai tare :)) .
     Maryus (Maryus) (Asistent GTA RPG) - level 4 - Inactivitatea isi spune cuvantul .

     JaGuAr (Jaguar) (Asistent GTA RPG) - level 4 Ai tras mult sa ajungi aici , ma bucur pentru tine .
     FsTz0r (Fstzor) (Asistent GTA RPG) - level 3 Glumet , pe stilul meu , vechi si fidel .  Iti urez numai bine .

     Outcast (Outcast) (Asistent GTA RPG) - level 3 -
     Nach3 (Sorin_Nache) (Asistent GTA RPG) - level 2 In 6 ani de zile m-am saturat de tine ba .(joke) . Fratele meu , mereu ne-am ajutat indiferent de situatie , esti unul dintre cei pe care o sa ii tin minte intotdeauna pentru simplul fapt ca apreciez comportamentul tau . Esti unul de-al meu . Meriti sa fi mai sus

     Bogdan19 (Bogdan) (Asistent GTA RPG) - level 2  Bogdanele , CINE P.........A mea e sTEAUA ? Totii taraniii o iubesccc !!  Un prieten foarte apropiat , sper sa ramai la fel . te pup.

     #Mircea (The_Game) (Asistent GTA RPG) - level 2 Si tu meriti sa fi aici , trage mai tare .
     GameOfShadows (GameofShadows) (Asistent GTA RPG) - level 2 Bravo , faci parte din noua generatie . Asculta de cei vechi si vei ajunge departe .

     LoLz0r™ (LoLz0r) (Asistent GTA RPG) - level 2 Un bolnav , ne cunoastem de ani de zile , un linkmaniac pur .

     

     Timpul nu imi mai permite sa ma ocup de functie precum o faceam inainte . Am trecut prin 6 factiuni ca gamemaster , Admin level 3 de 2 ori , Moderator , le-am facut cam pe toate , trebuie sa las locul altora mai noi si mai dornici sa dea totul pentru linkmania .

    Aceasta comunitate nu va disparea niciodata , atat timp cat din spate vin playeri noi , cu o alta mentalitate si pofta de joc . Tot ce trebuie sa faceti este sa va exprimati ideile intr-un mod civilizat , sa lasati dusmaniile deoparte si sa va bucurati de faptul ca socializati .

     

    Va urez tot binele din lume si pastram legatura .

    • Upvote 21
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...