Jump to content

Seickh

Contribuitor
 • Content count

  701
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Seickh last won the day on December 2 2017

Seickh had the most liked content!

Community Reputation

1,118 Fan al Comunității LinkMania

About Seickh

 • Rank
  ᴛʜᴇ ᴍᴀʏᴏʀ™
 • Age 18

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  In a relationship
 • Country
 • Location
  Ploiesti
 • Internet from
  Telekom
 • Age 18

Recent Profile Visitors

3,839 profile views

Mood

 • in love !
 • Currently Feeling in love !
 • Age 18
 1. Sugestii

  @Zergyu @Spoker Ce spuneti de sugestia nr 10? Sa se aplice ca inainte pe forum cu cerere dupa model si sa se voteze in joc la primarie cu comanda /vote ID Consider ca ar atrage multi doritori si va avea succes.
 2. Hori_Popa moooooooooooor =))))))))))))))))))))))
 3. Ooo, să trăiască! Ce mai faci bă Adytzu aka Equinox? 😂
 4. Sugestii

  https://dev.prineside.com/gtasa_samp_model_id/ Aici un site concret pentru fiecare obiect. Puteţi alege din acea listă.
 5. Sugestii

  I-am trimis o listă cu obiecte pentru exterior lui @Spoker şi mai trebuie adăugate multe altele în listă. Să sperăm că va reuşi să ne ajute în acest sens
 6. Pentru toti golanii de pe LinkMania Bocaseca on fire!!
 7. Nume echipă: b r i g a d a p l o i e s t i Jucători participanți: Seickh & @Jigale
 8. Cât ai stat să îl faci? 3 zile? N-ai viaţă socială grasule şi cauţi atenţie şi cerşeşti unban pe aici... patetic
 9. Sugestii

  1. Propun ca utilizatorii premium sa poata pune in exterior area 30-35-40 de obiecte, cum este si la house interior unde daca ai premium poti pune mai multe obiecte. Consider ca nu vor provoca lag mare inca 5-10 obiecte in plus, avand in vedere ca nu toti au house area. 2. Propun readaugarea sistemului de pariuri la fotbal intr-un casino din LV. Ar aduce diversitate si inca un loc unde iti poti sparge banii. 3. Propun ca FBI sa se ocupe in exclusivitate de controalele de rutina pentru ca ei sunt specializati in depistarea si confiscarea drogurilor si materialelor. In cazul in care nu sunt FBI on, sa poata face controale cei din PD. 4. Propun ca la waruri, cand tastezi /joinwar sa primesti automat deagle cu 20-30 gloante si AK cu 150 gloante, cine doreste poate sa isi faca alte arme cu mats. 5. Propun ca fightstyle-urile bune sa coste undeva la 4-5kk unul deoare ce nu oricine trebuie sa aiba un fs bun, acesta trebuie sa fie mai mult un moft. 6. Propun ca la Audio system din casa sa poti adauga link youtube iar acesta sa se salveze si de fiecare data cand intra cineva in casa sa ii redea melodia respectiva. (daca se poate) 7. /pay sa fie pana la maxim 50k, ar ajuta sa dai banii mai repede 8. Propun ca la /dice sa se dea maxim pana la 6, deoarece este dice, nu dices. Sau sa se editeze la /buy din "dice" in "dices" 9. Propun ca fiecare factiune sa aiba pe forum topic "Cerere veteran x factiune" unde jucatorii cu 200 sau 300 de zile+ sa lase o cerere pentru a devenii veterani in factiune daca indeplinesc criteriile. (Sa aiba 200-300 de zile in factiune si minim 2 titluri cucerite cu aceasta factiune - optional) 10. S-a mai propus, am mai propus si eu, s-a acceptat dar nu s-a facut nimic in privinta asta. Propun readaugarea The Council si a primarului! Ganditi-va ca jucatorii noi raman pe server cand vad ca sunt platiti in fiecare seara de primar desi sunt civili. Sunt multe aspecte pentru care trebuie adaugata aceasta functie, dar nu scriu aici randuri fara rost, in PM daca se accepta. Cam atat am de spus. Multumesc! Cu respect, Seickh! @Spoker @smokeR (te rog frumos invoca staff-ul :)) )
 10. Misto semnatura Rimele 1, Jigale 0 Sau 1-0 pt rime, cum vrei
 11. Înseamnă că ai lipsit la acea şedinţă golanule😂😂
 12. Termină cu figurile astea şi arfele pe care le ai pe aici. Nu permit tuturor codatilor cu ban să comenteze la adresa mea. Din partea mea poţi să zbori, oricum eşti doar un parazit (gras în real life... Dacă ai aşa ceva) Te scuip cu respect.
 13. Hai cu LSV si The Mafia @Sevraj Brigada veche
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×