Jump to content
nwradu

Fumati?

Fumati?  

660 members have voted

1. 1. Fumati?

• Da
      222
    • Nu
      440

Recommended Posts

Posted

as vrea eu sa se faca tigarile peste 100 mii sa ii vad atunci daca mai dau banii aiurea ... NU fumez si sunt MANDRU

Da, trece criza si se ieftinesc iar Oo

Posted

Nu fumez,am fumat o saptamana sa vad cum e,si nici nu am sa mai fumez.Fumatul duce la dependenta,sporeste inmbatranirea,duce la cancer,ipotenta,pericol mamar,Si distruge majoritatea oraganelor.Asa ca STOP FUMATULUI pericolul celor din jur mai ales a celor nefumatorii.

Posted

Nici nu imi doresc STOP FUMATULUI

Posted

Fumez.

Insa ma pot lasa, nu simt nevoia de a fuma din nou.

Guest rzr.razer
Posted

Da fumez din seara de revelion 2008-2009 , Dar ma pot lasa oricand nu simt nevoia sa fumez din nou :D

Posted

Nu!Mi se pare cel mai urat dintre viciile omului.Sunt baiat,si imi displace cand vad o fata fumand.Imi fac nervi cand vad copii cu figuri pe cap ca fumeaza ca sunt si ei "smecheri".Mai buna e iarba,nici macar nu provoaca dependenta ca si tutunul,si efectele ei sunt minime.Nu vorbesc din proprie experienta,ca nu am fumat iarba niciodata,dar am auzit/vazut peste tot lucrul asta.De fumat insa am fumat 1 an de zile si m-am lasat la indemnul prietenilor.

Pe langa asta,vine si sanatatea deteriorata de tigari,cateodata chiar si relatia cu alti oameni din jur

Posted

DA , 2 pachete pe zi ... inca ma tine buzunaru poa sa fie si 5 euro ^^

te`o tine buzunaru ,chestia e daca plamani o s ate mai tina mult timp :))

NU fumez si nic nu am de gand

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...