Jump to content
nwradu

Fumati?

Fumati?  

660 members have voted

 1. 1. Fumati?

  • Da
   222
  • Nu
   440


Recommended Posts

Am fumat vreo 5 ani si m-am lasat, de 2 ani sunt clean, nu e atat de greu pe cat se spune dar tre sa vrei cu adevarat nu sa spui una si sa gandesti alta. Imi permit sa va dau si un sfat celor care vor sa se lase, purtati pachetul de tigari cu voi in buzunar, nu il ascundeti sau aruncati ca un semn de protest. Pastrati-l in buzunar si ganditi-va ca puteti sa fumati oricand dar ca alegeti sa nu o faceti. Mi se pare o prostie sa recurgi la guma de mestecat cu nicotina sau mai stiu eu ce metode care presupun ca tu sa te bazezi pe ele, totul depinde de tine, daca tu esti hotarat ca nu mai vrei nu o sa mai fumezi. Si inca ceva, eu m-am lasat brusc, adica am trecut de la aproape 1 pachet/zi la nimic, am incercat inainte sa reduc treptat numarul de tigari dar nu mi-a reusit fiindca dupa ce fumam prima tigara nu ma puteam abtine. Cele mai grele momente pentru mine au fost sa renunt la tigara de dimineata, de cea de la cafea si bautura si de cea de dupa mancare.

Si foarte important mi se pare sa nu fi stresat in ziua in care te lasi si sa alegi o zi in care esti ocupat si ai treaba, sa nu fumezi de plictiseala.

P.S. Sry daca am deviat putin de la topic dar poate mesajul asta ajuta pe cineva sa se lase de acest obicei care nu face nimic decat sa iti manance sanatatea si banii.

Link to comment
Share on other sites

Nu fumez pentru ca nu vreau sa miros a tutun sau sa-mi distrug sanatatea.

Cautati si voi cu Google sa vedeti cum arata plamanii unor fumatori. Daca fumezi mult timp sau daca stai prin preajma unor persoane care fumeaza iti distrugi plamanii FOREVER. Nu mai ai ce sa faci :|

Link to comment
Share on other sites • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...