logikal Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 vreau sa imi cumpar si eu battlechest dar nu stiu pe ce realm sa joc , am auzit ca sunt unele realms unde sunt gen 80% horde 20% alliance , stiti vreun realm cu populatie mare si players relativ egali la ambele factiuni? al'akir Quote
yazid Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 pe alakir sunt 98% horde si 2% allies cam asa Quote
sIdE-eFfEcT Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 m-am bagat pe Outland , Ally. daca vrea cineva sa jucam dati un PM Quote
BorisGudunov Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 "Elite Squad" - level 10 recruteaza jucatori! Realm-Outland Guilda este in reconstructie, poate veni oricine. 5 tabs+vent, ne putem ajuta reciproc in questuri, arene, achiv. Quote
Luci Paunescu Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 am incercat sa iau legatura cu voi.. nu e decat 1 om online mai tot timpul si acela nu esti tu. Ce reconstructie ii faci tu la guild? Mie mi-se pare ca este inca un guild mort. Quote
BorisGudunov Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 O guilda in reconstructie este echivalenta cu o guilda moarta. Mai exact, este necesar un numar "x+" de playeri pentru a purcede unde-ti propui. Asadar, sunt posesorul unei guilde moarte, deci...implicit in cautarea de jucatori! Sunt 31 de playeri in majoritate straini, 5 romani, fiecare joaca cand vrea si cand poate. Perioada aceasta in general e una moarta in care jucatorii prefera sa nu joace, asteptand MOP-ul. Poti lasa mail lui Kollo sau Birdphoenix. Ideea e ca incerc sa gasesc cat mai mult romani, deoarece cred ca putem face ceva impreuna mai ales ca bariera limbii este din start depasita, plus ca atitudinea poate fi una asertiva, eu unul nu accept marlania si proasta crestere. Quote
Leonex Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Pe ce realm mai jucati sa fie ok 50 % pvp 50 pve !? ca outland si kazzak deja sunt full pe la 5 6 esti pe locul 2000 + in que si intri la ora 10 in joc ... e foarte aiurea deja, alt realm pe care merita jucat ? sa fie echilibrat alianta cu hoarda !? Quote
Stef Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Acum cu cross realm la zonele low nu prea mai poti estima, insa verifica pe wowprogress.com Quote
Leonex Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 (edited) Acum cu cross realm la zonele low nu prea mai poti estima, insa verifica pe wowprogress.com Cred`ca asta o sa fie ok ... Twilight's Hammer ca te poti muta gratis de pe Outland, dar sunt curios cum e ... daca o sa tina outlandu tot full nu stiu cine sta pe 4k que sa intre Eu o sa`mi mut caracteru pe Twilight`s Hammer, cei care se apuca acolo si au nevoie de ajutor imi dati un pm si va ajut cu placere :tiphat: poate facem un guild ceva :P Edited September 27, 2012 by [Sadness] Quote
Messi Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Mi-a dat un prieten contul lui de wow,ma puteti invata cum sa joc? Quote
BorisGudunov Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 ceea ce vrei tu messi67 e extrem de dificil, jocul se invata in timp si ca sa explici fiecare chestie sau cat de cat grosso modo ia cateva zile. ceea ce pot sa fac e sa te indrum http://us.battle.net/wow/en/game/guide/ si sa citesti, o sa pierzi ceva timp, dar crede-ma MERITA. DOUA ASPECTE TREBUIESC MUSAI MENTIONATE: 1. jocul in sine cere mult timp 2. creeaaza DEPENDENTA, cunosc baieti care s-au lasat de scoala pentru ca juca wow 15-20 ore pe zi. enjoy! Quote
JustSkater Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Un server privat mai bun cu multi romani care poate sa imi recomande? Quote
sIdE-eFfEcT Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 nu ai voie sa discuti aici insa ti-am dat un PM ca sa nu zici ca nu te-am ajutat :) Quote
Life Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 am si eu o problema, poate stiti voi ceva in legatura cu ea nu pot sa instalez MoP si nici patchurile de MoP am incercat in 2 feluri: Am luat clientul de pe siteul original, iar cand dau click pe asta, imi scrie " Downloading updates " iar dupa cateva milisecunde " Launching Blizzard Launcher " iar tot dupa cateva milisecunde dispare, si nu se mai intampla nimic Am incercat si sa iau cu launcherul avut din Cataclysm, iar dupa ce downloadeaza umpic, aceeasi chestie ca si mai sus. Quote
BorisGudunov Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 lol...tre' sa cumperi jocul dude, nu e moca, clientul, da, il iei free, dar jocul trebuie platit. =)) Quote
Hearon Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 jocul (clientul) este free dar pentru a juca pe blizzard trebuie sa platesti lunar.Asta daca vrei sa joci Mop Tbc, Lichking au tone de servere private pe care poti juca Quote
Lasher_ro Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 lol...tre' sa cumperi jocul dude, nu e moca, clientul, da, il iei free, dar jocul trebuie platit. =)) jocul (clientul) este free dar pentru a juca pe blizzard trebuie sa platesti lunar.Asta daca vrei sa joci Mop Tbc, Lichking au tone de servere private pe care poti juca Ceea ce nu are ABSOLUT nicio legatura cu problema lui. Quote
Life Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 am zis eu ca nu e platit ? :) .. am primit raspuns la ticket, care imi cere sa fac ceva update la niste drivere, dar acele drivere sunt de negasit, probabil din cauza ca sunt foarte old -_- Quote
BorisGudunov Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 (edited) Pe forumurile unde am citit recenziile sunt net favorabile, numai cuvinte de lauda la adresa Blizzardului, se pare ca au muncit data asta nu ca in Cataclysm. Orasele/zonele din MoP sunt superbe, questurile nu te fac sa te plictisesti, sunt chiar fun, Pet Battles suna interesant insa nu m-am bagat pentru moment, dungeon-urile sunt foarte atractive desi par destul de usoare, in pvp sunt 2 noi bg-uri foarte interesante. Edited October 15, 2012 by BorisGudunov Quote
Lasher_ro Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Pe forumurile unde am citit recenziile sunt net favorabile, numai cuvinte de lauda la adresa Blizzardului, se pare ca au muncit data asta nu ca in Cataclysm. Orasele/zonele din MoP sunt superbe, questurile nu te fac sa te plictisesti, sunt chiar fun, Pet Battles suna interesant insa nu m-am bagat pentru moment, dungeon-urile sunt foarte atractive desi par destul de usoare, in pvp sunt 2 noi bg-uri foarte interesante. Si in cataclysm erau bine facute questurile. Dungeons sunt mult prea usoare, da. Raids pare ok ca dificultate. Quote
sp33d_man Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Cine vrea sa joace WoW gratis o luna, Bineinteles ca si acompaniant al meu, am cumparat Battle Chest si vreau sa facem questuri si sa ne creasca experienta la amandoi, asa la final o sa primesc si eu un mount. Cerintele sunt: sa joace cu mine impreuna. Si realmul pe care sunt eu e unul Spaniol. Asa ca daca stie sa zica "Jose Armando, estoy embarazada" foarte bine. Astept MP! Quote
Alyyn7 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Burning Crusade+Lich King doar 5$ . Reducere 75%. Luati cat e cald,cat despre tot jocul,costa doar 45$(Burning Crusade+Lich King+Cataclysm+MoP) Quote