Sayajin Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Salut...dupa o pauza de aproape 1 an mi`am bagat annual pass`u ala si nu prea mai inteleg nimic din wow :)) imi poate zice cineva cum se joaca ret pallu acuma ca nu prea m`am jucat cataclysm decat la inceput Quote
tranCe-addiCted Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Salutare, dintre jucatorii de Wow ai acestui topic, pe ce servere jucati si ce builduri aveti? Eu unu joc pe Sylvanas, Paladin Tank... Quote
Mijumaru Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Deci sa incep sa iau la "purecat" putin si jocul asta. Este un joc cu o grafica cat de cat reusita (se putea si mai bine) insa gameplayul iti da posibilitatea de a face multe lucruri interesante, iar multitudinea de clase este chiar un punct forte :D Quote
Stef Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Deci sa incep sa iau la "purecat" putin si jocul asta. Este un joc cu o grafica cat de cat reusita (se putea si mai bine) insa gameplayul iti da posibilitatea de a face multe lucruri interesante, iar multitudinea de clase este chiar un punct forte :D Multumim ca ne-ai luminat, acum ne poti explica cum ne face un character? Quote
Mijumaru Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Deci sa incep sa iau la "purecat" putin si jocul asta. Este un joc cu o grafica cat de cat reusita (se putea si mai bine) insa gameplayul iti da posibilitatea de a face multe lucruri interesante, iar multitudinea de clase este chiar un punct forte :D Multumim ca ne-ai luminat, acum ne poti explica cum ne face un character? Not sure if trolling or... Quote
HighVoltage Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Salutare, dintre jucatorii de Wow ai acestui topic, pe ce servere jucati si ce builduri aveti? Eu unu joc pe Sylvanas, Paladin Tank... Idem Sunt in Steam (25 Guild cu cativa romani care raideaza / au schimbat realmurile si au aterizat aici). Tu in ce guild esti si cum e la tine acolo? Vezi doar sa nu vina prea multi. Quote
Velaxa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Unele poze sunt proaste( nu sunt facute de mine), am gasit greu poze care sa-mi placa ... Quote
Worer Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ioi , 50% off la toate jocurile T_T Ma bate gandu sa ma bag iar pe blizz :\ Quote
Guest -DarkPeople- Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Eo nu inteleg ce tre' sa fac. Am lvl 56 pe un sv hostat in muntele Atos, de aici am si cumparat niste iconite d-alea cu HP, MP+ si le-am folosit in PVP sa mai cumpar altele? Vad ca nu's scumpe. Am fost prin cripta si i-am facut chiselitza pe aia, acu ce trebe sa fac? Ce fac dupa lvl 60 ca nu ma prind, m-a duc prin manastiri si dungeonuri sa avanseaz in rank, mount am da unde termin questu ala? Imi mai trebe iconite sa-i bat pe bosi sau sunt usori sau imi trebe party? Eu vreau solo pls. Quote
Leonex Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Salutare, am si eu o intrebare pentru cei care joaca pe Sylvanas ... cum e populatia !? ca am mai intrat pe servere high population de pe blizz si sw`u sau orgrimaru era gol si care castiga pvp`urile in general random bg si alea alea !? ca vreau si eu sa ma apuc si nu stiu in care parte sunt mai multi de pe link mania sa ma bag si eu cu un prieten Quote
Stef Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Eo nu inteleg ce tre' sa fac. Am lvl 56 pe un sv hostat in muntele Atos, de aici am si cumparat niste iconite d-alea cu HP, MP+ si le-am folosit in PVP sa mai cumpar altele? Vad ca nu's scumpe. Am fost prin cripta si i-am facut chiselitza pe aia, acu ce trebe sa fac? Ce fac dupa lvl 60 ca nu ma prind, m-a duc prin manastiri si dungeonuri sa avanseaz in rank, mount am da unde termin questu ala? Imi mai trebe iconite sa-i bat pe bosi sau sunt usori sau imi trebe party? Eu vreau solo pls. Aici se vorbeste in general de serverele oficiale oricum, dupa lvl 60 mergi in outland si ...faci lvl. ' date='12 February 2012 - 20:16' timestamp='1329070585' post='6219592'] Salutare, am si eu o intrebare pentru cei care joaca pe Sylvanas ... cum e populatia !? ca am mai intrat pe servere high population de pe blizz si sw`u sau orgrimaru era gol si care castiga pvp`urile in general random bg si alea alea !? ca vreau si eu sa ma apuc si nu stiu in care parte sunt mai multi de pe link mania sa ma bag si eu cu un prieten Sylvanas din cate stiu este destul de echilibrat la populatie. cat despre bg'uri, din cate imi amintesc in cataclysm bg'urile nu mai sunt clasificate pe battlegroupuri deci cam depinde de noroc, DAR, hoarda castiga cam 80% peste tot. Quote
yazid Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 cel mai important e sa eviti pe cat posibil romanii !!!!!!!!1111!! Quote
mmc Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 cel mai important e sa eviti pe cat posibil romanii !!!!!!!!1111!! Fleosc! Quote
Leonex Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Pe Sylvanas am eu un hordac druid. Este un servar din cate se pare cu mai multa alianta (who give a s*it about Tol Barad / Wintergrasp...sunt insignifiante). Random Dungeons (Normal / HC) le faci cu altii de pe alte servare, Random Raids la fel. Da`mi si mie un pm sau zi`mi si mie ce nume ai si vorbim in joc ca intru si eu acum sa ma fac hordac ... ms Quote
Adrian_Mihaix Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ' date='12 February 2012 - 20:16' timestamp='1329070585' post='6219592'] Salutare, am si eu o intrebare pentru cei care joaca pe Sylvanas ... cum e populatia !? ca am mai intrat pe servere high population de pe blizz si sw`u sau orgrimaru era gol si care castiga pvp`urile in general random bg si alea alea !? ca vreau si eu sa ma apuc si nu stiu in care parte sunt mai multi de pe link mania sa ma bag si eu cu un prieten Pe Sylvanas am eu un hordac druid. Este un servar din cate se pare cu mai multa alianta (who give a s*it about Tol Barad / Wintergrasp...sunt insignifiante). Random Dungeons (Normal / HC) le faci cu altii de pe alte servare, Random Raids la fel. Populatia este High dar nu m-a afectat niciodata. Cat despre alegerea realmului, eu am o parte din prieteni aici si o alta pe Jaedenar, toti suntem hordaci si daca vrem sa facem sa zicem LFR / Twilight HC, cu Real ID Friends, prin Invite Party, fluier si putem sa ne unim "fortele" in acelasi party. Nu conteaza ca e mai multa alianta decat horde, in Tol'Barad/Wintergrasp etc intra la fel de multe persoane. Hordeul castiga 80% din BGs(cross server oricum) pentru ca 50% din Alliance sunt afk/undergeared. Eu am jucat destul de mult pe Sylvanas horde si as da pe usor un 9/10. AH e destul de plin si realmu e destul de bine populat. Quote
mortallx Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 cel mai important e sa eviti pe cat posibil romanii !!!!!!!!1111!! Esti varza ! Taci !!! Sunt de aceeasi parere cu tipul,unde romani,e si multe prostie si se lasa cu injuraturi.Romanii in general sunt nubi(in mintea lor sunt the best),iar cand vine vorba de raiduri,pvp sau altceva,ei sunt cei mai ai dreacu.Injura pe teamspeak de toti dumnezeii chiar si daca gresesc ei. Mereu am observat latura pozitiva a strainilor de a lucra mai bine in echipa. Quote
HighVoltage Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 cel mai important e sa eviti pe cat posibil romanii !!!!!!!!1111!! Esti varza ! Taci !!! Sunt de aceeasi parere cu tipul,unde romani,e si multe prostie si se lasa cu injuraturi.Romanii in general sunt nubi(in mintea lor sunt the best),iar cand vine vorba de raiduri,pvp sau altceva,ei sunt cei mai ai dreacu.Injura pe teamspeak de toti dumnezeii chiar si daca gresesc ei. Mereu am observat latura pozitiva a strainilor de a lucra mai bine in echipa. Macar suntem mai buni ca balcanii B-) Quote
Stef Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 1 intrebare, merge sa intru in raid cu cineva cross realm? ma refer la DS, mi-am facut rogue si caut pe cineva care e salvat la hagara pt pickpocket insa nu prea gasesc, anyone? Quote
Adrian_Mihaix Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 1 intrebare, merge sa intru in raid cu cineva cross realm? ma refer la DS, mi-am facut rogue si caut pe cineva care e salvat la hagara pt pickpocket insa nu prea gasesc, anyone? Nu poti sa intri in DS cu cineva cross realm. Poti in orice alta instanta/raid. Quote
mortallx Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 KungFu Panda Si pet battle system "Gonna catch them all !" is look like pokemon. Quote
Stef Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Versiunea la WoW este cumva cataclism ? nop, este 4.3.3 Quote
Iselljoy Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Salut, este cineva care ar fi dispus sa ofere un Scroll of Resurrection? E un deranj minim si primiti mount-ul. Quote