Stef Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 70 si cateva bari, ca obisnuiesc sa fac multe questuri si le dau turn la toate in acelasi timp. Quote
yazid Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 s-a redus xp necesar pentru lvl range 70-80 cu 33%. asa mi s-a intamplat si mie pe unul dintre alts...aveam 74 acu am 75 Quote
HighVoltage Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Patch 4.3: Hour of Twilight features something for everyone. From a new raid to unexplored dungeons to the latest story developments to shake the world of Azeroth, this content update introduces a new tier of armor sets, the legendary "Fangs of the Father" rogue quest line, Transmogrification for cosmetic armor and weapon customization, Void Storage as a handy long-term storage option, Raid Finder to make forming pick-up raids easier than ever, and much more. My reaction Quote
Stef Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Inainte cu cateva luni de cata au scazut xp necesar cu 20% si acum cu 30% teoretic este ca si cum am face doar 5 levele sau cum se calculeaza? Quote
Lasher_ro Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nu tin minte sa mai fi scazut xp necesar pt 70-80 pana acum. Quote
Stef Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 nu mai gasesc acum patchnoteurile dar uite http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/1305722443 Quote
yazid Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 http://eu.battle.net/wow/en/blog/3335836/43_Hour_of_Twilight_Patch_Notes-30_11_2011#blog *Improved Outland & Northrend Quest Flow *The amount of experience needed to gain levels 71 through 80 has been reduced by approximately 33%. Quote
Mindfuck Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Cel mai frumos MMORPG dintre toate, multe incearca sa il copie si nu reusesc. Apropo, cine joaca pe oficial? Poate ne intalnim in joc. Quote
morted Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 daca joaca cineva pe bleeding hollow(US) hit me up:My link Quote
birdphoenix Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 1. Care realm e cel mai activ in PVP(Alianta) 2. Cati/Care dintre voi jucati PvP? 3. Pe ce realmuri?(pe stormreaver joc eu, erau multi romani care jucau pvp dar fie s-au lasat, fie s-au certat intre ei...tipic romanesc) 4. E vreo guilda romaneasca, sau vreun grup care joaca Rbgs frecvent? Quote
Stef Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 1. Care realm e cel mai activ in PVP(Alianta) 2. Cati/Care dintre voi jucati PvP? 3. Pe ce realmuri?(pe stormreaver joc eu, erau multi romani care jucau pvp dar fie s-au lasat, fie s-au certat intre ei...tipic romanesc) 4. E vreo guilda romaneasca, sau vreun grup care joaca Rbgs frecvent? Pai daca certurile si suferintele sunt tipic romanesti de ce mai cauti o guilda romaneasca? Anyway mai sunt guilte romanesti si cu oameni cat de cat maturi, am intrat de curand intr-o guilda romaneasca pe magtheridon A, majoritatea au 20+, nu am vazut pe nimeni sa se certe sau sa sufere. Quote
birdphoenix Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 E o utopie ceea ce spui, nu am vazut grupuri de romani sa nu se certe macar si constructiv, e specific neamului nostru. Am plecat din guilda romaneasca pentru ca s-a desfiintat, macar sa gasesc alta care a nu se destrama(prea curand) :)) O sa intru pe magtheridon A sa imi fac un character macar asa de fenta, sa vad cum e. Lasa-mi o informatie ceva. Quote
Stef Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Magtheridon e mort but w/e :-?? De fapt nu e, uite cum este situatia, acum cativa ani cand nihilum era pe magtheridon H populatia majoritara era hoarda cam 90%+, dar nihilum a plecat w/e...si asa au facut si ratati care erau pe magtheridon deoarece credeau ca o sa intre in nihilum, dar acum populatia majoritara este alianta. Quote
Aldguth Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Da, si populatia serverului era low la orele de varf cand am intrat eu ultima oara pentru ca cel putin 50% din server au fugit pe tarren mill dupa astia. Quote
redemption1 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 salut.am 2 conturi de wow full upgraded de vanzare.dati un PM sau sunati la 0751030996 Quote
HighVoltage Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 in cataclism a mai bagat ceva nou ? Nu,au facut un expansion si au lasat totul ca inainte,a? Normal ca au bagat ceva nou. Quote
3iulie Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Salut! Eu joc pe Burning Blade, sunt si cateva ghilde organizate de PvE tinute de romani, dar din cate am obsevat, nordicii sunt cei care ruleaza :) Eu am un warrior - tanc, printre cei mai bine echipa pe server. Daca aveti nevoie de ceva pe acolo, dati'mi un semna, numele este Norag. Salutari! Quote
Aldguth Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Hehe si eu tot pe burning blade joc (cand apuc) ^^ Quote
Forbidden Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Blizzard a anuntat scaderea preturilor pentru Cataclysm (30 de euro) si Wratth of the lich King (20 de euro) in toata Europa. Baby steps to f2p. Quote
HighVoltage Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Blizzard a anuntat scaderea preturilor pentru Cataclysm (30 de euro) si Wratth of the lich King (20 de euro) in toata Europa. Baby steps to f2p. A trecut peste un an,si ei l-au redus cu 5 euro. Nop,not even close to f2p, Quote
Stef Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Blizzard a anuntat scaderea preturilor pentru Cataclysm (30 de euro) si Wratth of the lich King (20 de euro) in toata Europa. Baby steps to f2p. WoW inca este o afacere profitabila, FOARTE profitabila, nu o sa fie f2p prea curand, in momentul de fata Activision/Blizzard este carat in mare parte doar de blizzard. Quote
Munch Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Blizzard a anuntat scaderea preturilor pentru Cataclysm (30 de euro) si Wratth of the lich King (20 de euro) in toata Europa. Baby steps to f2p. Cand ai cateva zeci, sute de mii, milioane de "abonamente" active, sa faci un joc f2p ... trebuie sa ai ceva "rau" - acolo sus - la mansarda. Bad move! :) Quote
Stef Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Blizzard a anuntat scaderea preturilor pentru Cataclysm (30 de euro) si Wratth of the lich King (20 de euro) in toata Europa. Baby steps to f2p. Cand ai cateva zeci, sute de mii, milioane de "abonamente" active, sa faci un joc f2p ... trebuie sa ai ceva "rau" - acolo sus - la mansarda. Bad move! :) Well f2p nu este chiar asa de rau. de obicei 50%+ din playeri care au platit pt multi ani si vor sa mai joace o sa plateasca o subscriptie pt a juca normal, apoi gandestete ca vor bloca bgurile, si trebuie sa cumperi x puncte ca sa le deblochezi, la fel si cu raidurile, clasele etc. profitul este destul de mare poate mai mare decat cel bazat doar pe subscriptii insa wow in momentul de fata merge bine asa cum este, si blizzard o sa il mai mulga asa inca 2 expansionuri apoi dupa ce apare Titan, wow o sa fie doar un + la castigurile lor, Quote