Sly Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Eu urasc questurile...si cum la leatherworking am fost prea lenes sa sa cresc profesia, sunt skill low...am gasit acum vreo 2 saptamani o sansa nesperata de a face bani. Farmatul petilor. Cel mai aiurea a fost Oozling Disguise...am stat 2 zile in pestera din WPL sa-l farmez si l-am vandut cu mai putin decat am crezut din prostia mea bineinteles....1.500gold. Dar...partea buna e ca in 4 zile de farm, maxim cateva ore pe zi cu rogueul meu e ca plimbarea prin parc am farmat 5 Azure Whelping pe care i-am vandut fiecare cu 1000g minim. Asa ca...daca acum 2 saptamani aveam 800 de gold si priveam cu ingrijorare cum dau saptamanal in Ulduar cateva sute de gold usor pentru flask/food/potions si repairs...acum am aproape 9.000gold si sunt tot un zambet! :)Ai luat puţin pe el, un oozling la noi pe realm e în jur de 2500-3000G, am văzut chiar şi cu 4000G.La mare preţ sunt cele din Argent Tournament şi chiar arată mult mai bine decât cele vechi. Quote
jas2jas Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ce sunt 'petilor' .. si oozlingurile astea ce fac de costa atat ?fac 500 - 600 g lejer in 3 ore .. ^_^ Quote
Sly Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Small pets (companions).În principiu nu fac nimic, sunt doar de design şi mulţi colecţionează aşa ceva.Oozeling e un small pet foarte rar şi de asta e aşa scump. Quote
jas2jas Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ce ciuda imi e xD de vreo 2 ani lol de cand cresteam .. am gasit un whelp si l`am dat pe 60 g :( Quote
M0rtix Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 se merita sa iau heirloom daggers pt a lvla un rogue?(alea de la emblems of heroism) Quote
Glau Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 D'oh, imi verificam e-mail-ul zilele trecute, citisem un mail nou de la blizz, 3 hours suspended for 'trading', chestia e ca n-am mai intrat de aproape 2 saptamani in joc :)) . Si sunt convins ca doar eu si numai eu stiu pass-ul. :) Weird stuff.Mi-s plictisit de cati DK&Hunteri(Laughing Skull EU) am vazut, what the duck! :mellow: Quote
WhiteWolf Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 D'oh, imi verificam e-mail-ul zilele trecute, citisem un mail nou de la blizz, 3 hours suspended for 'trading', chestia e ca n-am mai intrat de aproape 2 saptamani in joc :)) . Si sunt convins ca doar eu si numai eu stiu pass-ul. :) Weird stuff.Mi-s plictisit de cati DK&Hunteri(Laughing Skull EU) am vazut, what the duck! :mellow:Da, LS e plin ochi de DK, dar hunterii nu-s chiar asa de multi. Si aia buni is foarte greu de gasit. Quote
BlueEnergy Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Yes!!! Aseara am gasit crafter pentru Footpads of Silence...best in slot for rogue! :D La AH un singur Runed Orb era 1500 gold...si aveam nevoie de 6...asa ca am vb cu guild masterul si mi-a dat 6 din banca guildului cu 1000 de gold! Am mai platit pe mats 1000g si m-am facut cu cizmele!! Yay!!!! Quote
Shade Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 wee... cizmenu stiu de ce, dar loot-ul nu prea mai are farmecul de odinioara Quote
BlueEnergy Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Fiindca de ex...in WoW inainte de TBC....cand spuneai epic, te gandeai tier1 sau 2...erau raidurile de 40 de oameni...sanse mai mici sa iti faci un tier...dar acum chestia de marketing si sa mearga bine jocul asa ca free epics ptr toata lumea! :)) Quote
Spiky2013 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 WoW super fun server instant 80 all for free no lag more players PVP nonstop GM friendly no rollbacks no crash dedicated host ;)join now all vendor in org and sw malls 4res.no-ip.orgdo u have cookies? ^_^ Quote
Zeal Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 priest + warlock vs priest + rog / mage+rog. what to do? care aveti idei impartasiti va rog. am mai cerut ajutorul si pe wow forums, poate gasesc pe aici vreo idee stralucita, cu toate ca stiu ca multi dintre voi nu sunteti mari amatori de arena. Quote
^DarK^ Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Sunt la inceput si nu stiu sa joc WoW chiar asa bine dar imi place jocul ;) Quote
jas2jas Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Sunt la inceput si nu stiu sa joc WoW chiar asa bine dar imi place jocul ;)pariez ca joci pe un server privat .. la wow servere private nu sunt stabile , cad des , sunt pline de bugguri , iar toti playerii sunt zei .. daca spui ca iti place si crezi ca ai putea sa joci pe oficial , fa un trial aici http://www.trywarcraft.com/ , daca ai nevoie de sfaturi , ajutor , etc , da`mi un pm cu id`u tau .. Omg deci am facut hero naxx si naxx normal si tot ce am luat a fost o pereche de shoulders o.O in rest a picat doar healing leather , rogue/feral leather , healing items si chest .. nimic pt retri pally :( pe la 550 arena rating cate puncte iau :D? Quote
Shuriken Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 what to do? aceasi intrebare vs resto shamy,disc priest,dk ??? Quote
KooX Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Salut, vreo guilda de romani care joaca de fun (si care nu se balacaresc ca toti dracii) cunoasteti si voi? Si nu Maat va rog:). Am un palac pe Neptulon cu care am TwVanquisher si Undying (as tank).Multumesc Quote
Guest DirigX Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Stiu ca nu postez bine aci dar totusi intreb.Stie cineva un server de vanilla wow? WoW pre-tbc,vremurile bune cu naxxu de lvl 60 cand ashkandi era the boss,cand ne chinuiam la ragnaros :). M-am plictisit de tbc si wotlk...chiar daca mai am cam o luna de pe ultimu gamecard cumparat:)). Quote
Guest RENEk Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Exista in arena la 2v2 combo care sa aiba 100 % chance sa bata warr+druid? Quote
Mamut Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 rogue & mage ? cc the dud and pwn teh warr.sau lock & disc priest - locku dot-uieste tot ce misca .cel putin eu astea cred ca au sanse...p.s: un prieten mi-a zis ca nu-i asa de greu sa joci cu locku...doar dai cu capu de tastatura si ii omori pe toti :)) Quote
Stef Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Stiu ca nu postez bine aci dar totusi intreb.Stie cineva un server de vanilla wow? WoW pre-tbc,vremurile bune cu naxxu de lvl 60 cand ashkandi era the boss,cand ne chinuiam la ragnaros :). M-am plictisit de tbc si wotlk...chiar daca mai am cam o luna de pe ultimu gamecard cumparat:)).slabe sanse sa gasesti asa ceva. Quote
mmc Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Stiu ca nu postez bine aci dar totusi intreb.Stie cineva un server de vanilla wow? WoW pre-tbc,vremurile bune cu naxxu de lvl 60 cand ashkandi era the boss,cand ne chinuiam la ragnaros :). M-am plictisit de tbc si wotlk...chiar daca mai am cam o luna de pe ultimu gamecard cumparat:)).Servere oficiale nu exista, insa sunt guilde care fac vechiul content pre-TBC, guilde in care membrii sunt doar level 60rogue & mage ? cc the dud and pwn teh warr.sau lock & disc priest - locku dot-uieste tot ce misca .cel putin eu astea cred ca au sanse...p.s: un prieten mi-a zis ca nu-i asa de greu sa joci cu locku...doar dai cu capu de tastatura si ii omori pe toti :))Ce simplu e in arena pentru tine :PPS. name change, wow. Quote
Zeal Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Exista in arena la 2v2 combo care sa aiba 100 % chance sa bata warr+druid?as putea spune ca in setupul meu (disc priest affli lock) avem sanse foarte mari sa ii batem oricat de buni ar fi. lockul dotuieste pe aman2 si da in war, eu dau fear la druid + mana burn. ramane imediat druidul fara mana (are si 15% mortal strike pe hots). sa nu mai zic ca warul pica imediat la orice magic dmg, deci uneori se termina meciul si mai repede de atat.edit : intrebare -> pt cei care v-ati logat astazi, cam cat v-a luat sa vi se instaleze patchul 3.1.2?nu de alta dar stau de vreo juma de ora si e la 20%. vroaim sa stiu daca e de la mine sau nu Quote