Speedy[XVI-Hasdeu] Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 12k HP la un lock e imposibil unbuffed pe un server oficial. 12k unbuffed eventual gasesti pe servere pirat, cu obiecte editate...caz in care chiar nu conteaza, pe serverul pe care joc cea mai multa viata la un rogue e cam pe la 5000(rank 14 rogue) iar la lock aprox 5800 deci diferenta e irelevanta. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Pai daca e 1 vs 1 nu are cum sa fie buffed. Nu de asta era vb ? Cat de usor omoara un lock un rogue? Oricum nici buffed vs buffed nu se apropie de ce zici tu. Ca idee cel mai bine echipat lock de la noi din guild are in jur de 7500 viata buffed si cu imp si asta cu full epic gear, iar rogue in jur de 6000. Cam departe de ce zici tu cu de 3 ori hp. Quote
Wagram Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Scuze, m-am exprimat eu gresit. Intr-adevar, BA incepe cu 2 random mana users, daca lucrurile merg cum trebuie, la noi in film al doilea care ia BA e MT 2, ceea ce nu e normal. In ceea ce priveste FR gear, am incercat si noi la inceput, dar DMG output era prea mic, asa ca am renuntat la el complet (in afara de tanks, bineinteles). Eu unul, la Vael, folosesc full DPS gear si ma bazez pe POH al priestului din grup, GFP , Healthstone, tubers si dragonbreath, pt a sta cat mai mult in picioare. Nu stiu cum se face in alte parti, dar pentru noi merge asa. Cu thunderfury am avut un mare noroc, ne-au picat ambele bindings la o saptamana distanta unul de altul, mai greu a fost cu elementium, la vremea aceea inca nu trecuseram de Vael, dar in scurt timp am craftat-o. Apropo de legendary, aseara ne-a picat Eye of Sulfuras, soon second legendary for Surge, yay! Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Gz, si noua ne-a picat bindings de la Geddon, da inca mai asteptam dupa Garr. Oricum faina treaba a facut Blizz cu patchu asta , am facut 2 MC-uri in o saptamana Sper sa il dam si noi jos pe Vael cat mai curand, deocamdata trebuie sa ne perfectionam tactica la Razorgore Edit: Cati priests aveti in mod normal la Vael? Noi cred ca am avut doar 4 priests, 5 druizi si vreo 4 pala. Next run o sa mergem cu 7 priests 4 druids 4 palasa vedem daca se schimba ceva. Quote
Wagram Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Pentru noi nu a fost asa faina treaba cu patch-ul, pentru ca l-am prins de 2 ori pe Chromaggus cu Time Lapse si a trebuit sa ne lasam... Damn Blizz... La Vael cel mai bine e sa aveti cate un priest in fiecare grup, deci7- 8 (Noi l-am dat jos si cu 4 priests si 4 druizi, dar a fost greu si nu vreau sa repet experienta) In mod clar cu clasele din runul urmator veti vedea schimbarea. Bafta. Quote
krapu Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 exista seturi la honor destul de bune dar setu plate care este cel mai puternik ? cum se numeste (nu cel de la honor ) Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Ptr warrior banuiesc ca te intereseaza astea sunt cele mai bune seturi :(in afara de pvp set)Battlegear of WrathConqueror's BattlegearBattlegear of Might Quote
hrico2002 Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 ' date='Apr 5 2006, 09:00 AM'] Ptr warrior banuiesc ca te intereseaza astea sunt cele mai bune seturi :(in afara de pvp set) Battlegear of Wrath Conqueror's Battlegear Battlegear of Might Speedy zimi si mie pls pe ce server joci ? (Europe sau US) Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 EU Haomarush Nick : Turage sau Speedy. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Mi-am facut char pe Silvermoon Wagram dar nu am mai stat ca era tarziu Oricum Razorgore down first try in seara asta, chiar ne miram si noi ce usor l-am facut acum. L-am dat jos si pe Vael dupe vreo 6 incercari, si mergem iar sambata sa vedem ce facem cu urmatorii 2-3 Quote
Wagram Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 GZ! Next: Suppression Room+ Lashlayer. Mwahahahaha! Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Pai teoretic pana la Chromaggus nu ar trebui sa avem probleme prea mari dar ramane de vazut Quote
NoNamed Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Mai dati-mi si mie o modalitate sa nu se mai fure loot dupa ce cade bossu. De obicei eu nu merg cu ghild,ne strangem la nimereala cativa si mergem.Nu am incredere in ei si de obicei ma muyltumesc cu XP ca la loot nu prea am sanse! Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Master Looter daca aveti incredere in respectivul sau daca nu groop loot si roll need pe ce ai nevoie. Quote
AlinRoscat Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 imi puteti da si mie o adresa de unde pot lua jocu...nu odc( am tras toate cele 5 cd de 3-4 ori de pe odc si nu au mers ) si pe torrent nu ma pricep....si daca se poate si 2-3 adrese de unde pot lua pach-uri pentru srv romanesti Quote
NoNamed Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 am tras toate cele 5 cd de 3-4 ori de pe odc OMFG!!! OMFG!! nu pot sa cred ce a spus baiatu asta.... Sa tragi de 4 ori un joc de 2-3GB Ce vrei sa spui prin ''nu mi-a mers''? Nu ti-a mers sa instalezi sau sa il joci? Daca vrei sa il joci fara $ e mult de lucur,iar daca esti si incepator in ale MMORPG mai bine apuca-te de MU. Quote
AlinRoscat Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 lasa ca Mu am jucat 1 an si ceva...si am mai jucat si l2 si joc silkroad ( citeste semnatura mea )....pur si simplu dupa ce instalam toate partile + pach imi cerea un cd sau aparea o eroare....vrei sa ma ajuti bine ,nu vrei incearca sa nu mai dai replay-uri idioate de genu " apuca-te de Mu " Quote
NoNamed Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 bine..pot sa te ajut cu,conectarea.id de mess: vampire_boy53 Quote
AlinRoscat Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 eroarea dupa ce am dezarhivat cele 4 cd-uri http://img220.imageshack.us/img220/7939/wow7kn.jpg persoana de la care am luat acestea mai avea un folder care continea astea: http://img220.imageshack.us/img220/5850/wow23ij.jpg de ce mai am nevoie ca sa reusesc sa-l instalez ? Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 De cduri originale. Daca vrei sa instalezi jocul piratat vb pe YM sau in alte moduri cu cei care sunt dispusi sa te ajute. Dupa cum scrie prin forumul asta Linkmania nu incurajeaza pirateria etc, si s-ar putea sa te alegi cu warn/suspend. Quote
AlinRoscat Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 ' date='Apr 10 2006, 03:07 PM'] De cduri originale. Daca vrei sa instalezi jocul piratat vb pe YM sau in alte moduri cu cei care sunt dispusi sa te ajute. Dupa cum scrie prin forumul asta Linkmania nu incurajeaza pirateria etc, si s-ar putea sa te alegi cu warn/suspend. si tu joci pe srv oficial sau piratat ? vreau sa trag de la cineva jocu si sa mearga sa-l instalez.... Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Joc pe oficial, eu doar iti dadeam un sfat. Quote
AlinRoscat Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 k, eu vreau sa joc pe srv pirat...exista site de unde pot sa trag jocu sau daca tot trag de pe odc cum sa arate folderu( demensiune(GB) nr de arhive rar si alte prostii ) ca sa nu mai trag doar arhive de 2,64 GB cu care nu am ce face Quote