Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

paladinu e cel mai stresant in pvp cu shieldu lui eu find warrior ma lupt cu el ca ajunge la inainte de 20 % ishi da shield imi dau si eu bandaje orcum e stresant un duel cu el dureaza mult timp crybaby2.gif momentan is rank 10 mai 4 rankuri hello2.gif

Posted

BA FRATE TU ESTI CHIAR TAMPIT??? NU MAI POSTA DACA NU ARE LEGATUA CU SERVERE OFICIALE!! NU INTERESEAZA PE NIMENI! DACA NU AI BANI SA JOCI PE BLIZZ MUNCESTE SAU TACI! sef.gif

Ms frumos ca ma faci tampit .... si ca esti crizat ... dute la doctor sau ceva de genu asta ....

Guest JuiceBoy
Posted

lol tu bagi WoW si CS in aceeasi oala? vezi ca warrior trage mai bine cu AK-47 iar magu e bunicel cu deagle tongue.gif

Ma daca nu stii cu ce se mananc jocu si in general MMORPG nu stiu cat de mult o sa iti placa,acum depinde si de tine

Frate... acu tu ma iei la shto ?... eu am zis ca AM JUCAT mai demult mai... nu ca le bag in aceeasi oala, ziceam ca aveam cont de cand jucam CS, wai tata... daca nu intelegi mai bine lasa`ma in pace si da`i o vizita la tanti doctor... sau la tanti profesoara d ROMANA... wink.gifangry4.gifangry4.gifangry4.gifviolent1.gifviolent1.gif

Guest JuiceBoy
Posted

Eu am renuntat la warrior meu de lvl 47 si m-am apucat sa joc cu priestu.Este singura clasa cu,care nu am jucat pana acum si se pare ca imi place chiar foarte mult.

As avea si eu nevoie de niste sfaturi legate de priest,de la lvl mic pana la lvl mare,si cel mai folositor ar fi un talent build ca nu prea stiu unde sa bag punctele alea pe acolo.Banuiesc ca trebuie sa ma axez pe heal?

Depinde... eu am lvl 60 Priest... daca doresti sa fii Healer la instante... da , ceva normal... dar daca esti genu care mai mult da damage... atunci pune`te pe Shadow... wink.gif

P.S. : Scuze pt dublupost sad.gif am dat Quote...

Guest bobi83x
Posted

Shadow pana la 45-50 dupa care retrain si treci pe healing daca vrei instante.

Posted

Depinde... eu am lvl 60 Priest... daca doresti sa fii Healer la instante... da , ceva normal... dar daca esti genu care mai mult da damage... atunci pune`te pe Shadow... wink.gif

P.S. : Scuze pt dublupost sad.gif am dat Quote...

huh.gif

totu e sa fii shadow priest si sa ai echipament de shadow priest sau sa fii holy priest si sa ai echipament de holy ...

am vazut holy priest ce dadea cate 5000 damage ...

Posted

huh.gif

totu e sa fii shadow priest si sa ai echipament de shadow priest sau sa fii holy priest si sa ai echipament de holy ...

am vazut holy priest ce dadea cate 5000 damage ...

5000 dmg? eu unu te cred pe cuvant ...

Posted

15000 crit in WSG pe Soulfire cu Warlock. Pacat ca nu e dat de mine ca inca nu am ajuns la 60 smile.gif.Dar din cate am vazut pana acum lock-ul e imba la crit-uri.Vreau sa zic ca eu cu magul de 60 nu dau crit-uri cum dadeam cu lock-ul la 46-48 (1400 pe SF ).Ma rog...magul meu e mai mult PvE shi imbracat din Strat, Scholo, UBRS, etc...dar oricum nici lockul nu are cine stie ce iteme pe el.

Oricum parerea mea e ca 1 la 1 lock rulez, magul este facut mai mult pt AoE, sheep, apa shi mancare smile.gif.

@napstar77 - cam 1600 pe SF shi 1200 pe Shadow Bolt la lvl 56.

@Wargram - Gratz pt Twin Emperors shi felicitari tie shi membrilor din Surge ca ati ajuns asa departe intr-un timp nu ft. lung.

@Celor care nu joaca pe blizz - Cumparati jocul original shi jucati-va un joc care e total diferit fata de ce jucati voi acum.Nu exista termen de comparatie...

Posted

Eu ma urc la servere originale frate! cool.gif Nu pot zice decat ca e super! E mult mai placut pe original,nu atatea bug-uri, dak vrei ajutor,esti ajutat... ma rog...acuma cu lvl 52-ul meu joc prin felwood! Da ma rog,dak pot sa va ajut cu cv,spuneti,fac tot posibilu' biggrin.gif

Posted

Stie careva de pe ce Torret, , Ftp, site sa pot downloada si eu World Of Warcraft? am incercat de pe dc++ dar se ia cu 1kl si innebunesc pana se downloadeaza crybaby2.gif . Multumesc anticipat

Guest besinosu
Posted

datimi pls pe PRV saitul de la Evolva ca si eu am cont LVL 60 Unded - Vrajitor biggrin.gif si vin sa va fac concurenta sau sa va ajut biggrin.gif

daca vreti dar nu mai stiu adresa ca mam lasat de el da acuma ma apu din nou

Guest demeter
Posted

AAAA sa va zic eu cum este jocul world of warcraft este cel mai tare joc ! eu nu am putut juca dar am vazut la cei mai buni ! eu as crede ca este cel mai tare joc biggrin.gif

Guest demeter
Posted

Va rog frumos vreau sa downloadez counterstrike !! : eusa_clap.gif ma puteti ajuta spunetimi

Guest demeter
Posted

am incercat sa iau de pe net CT dar nu merge spunetim cum pot downloada