alexandru1 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 paladinu e cel mai stresant in pvp cu shieldu lui eu find warrior ma lupt cu el ca ajunge la inainte de 20 % ishi da shield imi dau si eu bandaje orcum e stresant un duel cu el dureaza mult timp momentan is rank 10 mai 4 rankuri Quote
DarkLord Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 BA FRATE TU ESTI CHIAR TAMPIT??? NU MAI POSTA DACA NU ARE LEGATUA CU SERVERE OFICIALE!! NU INTERESEAZA PE NIMENI! DACA NU AI BANI SA JOCI PE BLIZZ MUNCESTE SAU TACI! Ms frumos ca ma faci tampit .... si ca esti crizat ... dute la doctor sau ceva de genu asta .... Quote
Guest JuiceBoy Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 lol tu bagi WoW si CS in aceeasi oala? vezi ca warrior trage mai bine cu AK-47 iar magu e bunicel cu deagle Ma daca nu stii cu ce se mananc jocu si in general MMORPG nu stiu cat de mult o sa iti placa,acum depinde si de tine Frate... acu tu ma iei la shto ?... eu am zis ca AM JUCAT mai demult mai... nu ca le bag in aceeasi oala, ziceam ca aveam cont de cand jucam CS, wai tata... daca nu intelegi mai bine lasa`ma in pace si da`i o vizita la tanti doctor... sau la tanti profesoara d ROMANA... Quote
Guest JuiceBoy Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Eu am renuntat la warrior meu de lvl 47 si m-am apucat sa joc cu priestu.Este singura clasa cu,care nu am jucat pana acum si se pare ca imi place chiar foarte mult.As avea si eu nevoie de niste sfaturi legate de priest,de la lvl mic pana la lvl mare,si cel mai folositor ar fi un talent build ca nu prea stiu unde sa bag punctele alea pe acolo.Banuiesc ca trebuie sa ma axez pe heal? Depinde... eu am lvl 60 Priest... daca doresti sa fii Healer la instante... da , ceva normal... dar daca esti genu care mai mult da damage... atunci pune`te pe Shadow... P.S. : Scuze pt dublupost am dat Quote... Quote
NoNamed Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 ok..ultimu off-topic: eu nu mai postez aici ca topicu asta a fost invadat de oameni total pe dinafara cu jocul asta.bafta all! Quote
Guest bobi83x Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Shadow pana la 45-50 dupa care retrain si treci pe healing daca vrei instante. Quote
napstar77 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Depinde... eu am lvl 60 Priest... daca doresti sa fii Healer la instante... da , ceva normal... dar daca esti genu care mai mult da damage... atunci pune`te pe Shadow... P.S. : Scuze pt dublupost am dat Quote... totu e sa fii shadow priest si sa ai echipament de shadow priest sau sa fii holy priest si sa ai echipament de holy ... am vazut holy priest ce dadea cate 5000 damage ... Quote
Zeal Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 totu e sa fii shadow priest si sa ai echipament de shadow priest sau sa fii holy priest si sa ai echipament de holy ... am vazut holy priest ce dadea cate 5000 damage ... 5000 dmg? eu unu te cred pe cuvant ... Quote
Qui-Gon Jinn Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 se prea poate...pe serverele private sunt itemuri facute de catre admini si se prea poate sa faca si 5000 dmg Quote
napstar77 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 ce toti ati ramas marcati de 5000 dmg la priest .. n-ati vazut shaman ce da 25 k chain lightning ... care-i recordu vostru la crit ?ps: am gasit si filmu link Quote
Potyike Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 acu imi fac un shaman , ma poate ajuta cineva cu un link spre talent build etc etc Quote
Smok3r Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 15000 crit in WSG pe Soulfire cu Warlock. Pacat ca nu e dat de mine ca inca nu am ajuns la 60 .Dar din cate am vazut pana acum lock-ul e imba la crit-uri.Vreau sa zic ca eu cu magul de 60 nu dau crit-uri cum dadeam cu lock-ul la 46-48 (1400 pe SF ).Ma rog...magul meu e mai mult PvE shi imbracat din Strat, Scholo, UBRS, etc...dar oricum nici lockul nu are cine stie ce iteme pe el. Oricum parerea mea e ca 1 la 1 lock rulez, magul este facut mai mult pt AoE, sheep, apa shi mancare . @napstar77 - cam 1600 pe SF shi 1200 pe Shadow Bolt la lvl 56. @Wargram - Gratz pt Twin Emperors shi felicitari tie shi membrilor din Surge ca ati ajuns asa departe intr-un timp nu ft. lung. @Celor care nu joaca pe blizz - Cumparati jocul original shi jucati-va un joc care e total diferit fata de ce jucati voi acum.Nu exista termen de comparatie... Quote
Guest Ly0n Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Eu ma urc la servere originale frate! Nu pot zice decat ca e super! E mult mai placut pe original,nu atatea bug-uri, dak vrei ajutor,esti ajutat... ma rog...acuma cu lvl 52-ul meu joc prin felwood! Da ma rog,dak pot sa va ajut cu cv,spuneti,fac tot posibilu' Quote
Myhaytza1 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Stie careva de pe ce Torret, , Ftp, site sa pot downloada si eu World Of Warcraft? am incercat de pe dc++ dar se ia cu 1kl si innebunesc pana se downloadeaza . Multumesc anticipat Quote
Guest besinosu Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 datimi pls pe PRV saitul de la Evolva ca si eu am cont LVL 60 Unded - Vrajitor si vin sa va fac concurenta sau sa va ajut daca vreti dar nu mai stiu adresa ca mam lasat de el da acuma ma apu din nou Quote
Myhaytza1 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Acuma il iau si eu de pe Net sper sa merite Quote
Guest demeter Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 AAAA sa va zic eu cum este jocul world of warcraft este cel mai tare joc ! eu nu am putut juca dar am vazut la cei mai buni ! eu as crede ca este cel mai tare joc Quote
Guest demeter Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Va rog frumos vreau sa downloadez counterstrike !! : ma puteti ajuta spunetimi Quote
Guest demeter Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 am incercat sa iau de pe net CT dar nu merge spunetim cum pot downloada Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Exista o sectiune intreaga dedicata CS nu crezi ca ar fi bine sa intrebi acolo? Quote