Speedy[XVI-Hasdeu] Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 @napstar77 : tu probabil joci alt joc decat WoW. Hunterul este cea mai usoara clasa pentru cineva care acum incepe WoW, atat pentru lvl-up cat si pentru PVP, PVE. Si apropo cum poate deveni gay un caracter dintr-un joc??@odyseu : WoW nu este balansat pentru 1vs1 , sau mai bine zis sunt unele clase care in PvP 1 vs 1 nu pot sa bata o anumita clasa decat daca celalalt chiar nu stie sa joace la echipament relativ egal. Foarte mult conteaza echipamentul si talent tree. Quote
hw_rares Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 paladinu e fun pana il lvl 53-54 ...si la lvl 60 ...de 53la 60 e crima si pedeapsa ....de fapt asta e motivu pt care de vreo 2 lui tot fac pauza...sunt 55(imi mai trebuie un patratzel dala ca sa fac 56) Quote
Guest LoTuS-SHOGUN Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Rog si eu pe cineva care e GM pe vreun server sau care stie niste comenzi de Gm sa-mi spuna si mie care e comanda de GAG in wow(de exemplu la cs e admin_gag).Multumesc anticipat si astept !!! Ma ajuta si eventuale linkuri spre forumuri unde pot gasi ceea ce caut !!! Quote
Wagram Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Rog si eu pe cineva care e GM pe vreun server sau care stie niste comenzi de Gm sa-mi spuna si mie care e comanda de GAG in wow(de exemplu la cs e admin_gag).Multumesc anticipat si astept !!! Ma ajuta si eventuale linkuri spre forumuri unde pot gasi ceea ce caut !!! Hai pa. On Topic: Cu hunter-ul e absolut cel mai usor de jucat WoW, asa cum a spus si Speedy, pentru leveling, pve si pvp. Nu mai vorbim de farming. 99% dintre bots sunt hunters, ma intreb de ce ... Off topic: Twin Emps down! http://img85.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot0706060025431bl.jpg Quote
NoNamed Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Rog si eu pe cineva care e GM pe vreun server sau care stie niste comenzi de Gm sa-mi spuna si mie care e comanda de GAG in wow(de exemplu la cs e admin_gag).Multumesc anticipat si astept !!! Ma ajuta si eventuale linkuri spre forumuri unde pot gasi ceea ce caut !!! WTF nigga' tu ne crezi pirati? no way man..noi jucam originale Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Gz Wagram, la noi din nefericire se pune problema daca vom mai fi sau nu guild in zilele urmatoare, prea multa lume a devenit inactiva in ultima vreme fara sa zica nimic . Era de asteptat oricum sa se reduca raidurile pe perioada verii dar astia parca s-au lasat toti dintr-o data de WoW. Quote
MisterDevil Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 se mai duce lumea la bunici alea alea ... chill and wait \:D/ Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Nu asa se pune problema in un guild care emite ceva pretentii de raiding. Daca nu sunt raiduri o luna o sa iti plece toti jucatorii activi la alte guilde si e game over. Quote
DonPante Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 eu in 2 luni am schimbat 3 guilde, si acum ne pregatim sa ne unim cu alta Quote
Wagram Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Merci Speedy. Pacat ca nu esti pe Silvermoon, imi trebuie un rogue bun si activ, ca aerul. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Asta e, a fost un guild super fain, dar toate au un sfarsit. Sper sa gasesc un altul care sa fie macar la fel de bun, pana atunci cresc un druid Quote
napstar77 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 ' date='Jul 6 2006, 02:12 PM'] @napstar77 : tu probabil joci alt joc decat WoW. Hunterul este cea mai usoara clasa pentru cineva care acum incepe WoW, atat pentru lvl-up cat si pentru PVP, PVE. Si apropo cum poate deveni gay un caracter dintr-un joc?? @odyseu : WoW nu este balansat pentru 1vs1 , sau mai bine zis sunt unele clase care in PvP 1 vs 1 nu pot sa bata o anumita clasa decat daca celalalt chiar nu stie sa joace la echipament relativ egal. Foarte mult conteaza echipamentul si talent tree. speedy... la hunter tre sa sti unele scheme ca si kite sau jump-shot de 360 de grade ... plus ca unele skilluri f importante nu le gasesti la trainer si is mai greu de procurat ... numa asa esti bun si au nevoie guildele mari de tine ... altfel esti un jucator oarecare ... Quote
DarkLord Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Mah deci imi cer scz dar chiar nu se poate face un sv de world of warcraft pe LM , spuneti ca LM este un sait 100% legal .. bla bla .. si la sanctiunea call of duty 2 se vb de '' coduri magice '' In fine era prea super ... Quote
NoNamed Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Mah deci imi cer scz dar chiar nu se poate face un sv de world of warcraft pe LM , spuneti ca LM este un sait 100% legal .. bla bla .. si la sanctiunea call of duty 2 se vb de '' coduri magice '' In fine era prea super ... ma de ce trebuie sa se trezeasca mereu cate un cascat ca tine si sa intrebe cand toata lumea stie ca pe un site care e impotriva warezului tu le ceri sa faca servere complet ILEGALE si care pot fi PEDEPSITE PRIN LEGE. Quote
DonPante Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 http://wow.allakhazam.com/profile.html?1509374 this is me Quote
DarkLord Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 ma de ce trebuie sa se trezeasca mereu cate un cascat ca tine si sa intrebe cand toata lumea stie ca pe un site care e impotriva warezului tu le ceri sa faca servere complet ILEGALE si care pot fi PEDEPSITE PRIN LEGE. Mah un sv piart nu este un sv inlegal ? Si daca LM face unu cu ce doare ? Vreau sa vad si eu unde scrie ca LM este un sait 100% legal ! Quote
Zeal Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Mah un sv piart nu este un sv inlegal ? Si daca LM face unu cu ce doare ? Vreau sa vad si eu unde scrie ca LM este un sait 100% legal ! http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=14148 LinkMania fiind un serviciu 100% legal. ce coincidenta ... exact asta scrie Quote
Wagram Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Mah un sv piart nu este un sv inlegal ? Si daca LM face unu cu ce doare ? Vreau sa vad si eu unde scrie ca LM este un sait 100% legal ! WTS clue. Quote
Guest JuiceBoy Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Wai... deci am o cerere mai decenta... n`am nevoie d servere... sunt destul d experientat inkat sam`i caut singur... dar in schimb as avea si eu nevoie d cateva addonuri... am sa vi le incercuiesc pe o poza despre c vbesc... http://img345.imageshack.us/img345/7062/ghennaaddons6er.jpg Quote
napstar77 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Wai... deci am o cerere mai decenta... n`am nevoie d servere... sunt destul d experientat inkat sam`i caut singur... dar in schimb as avea si eu nevoie d cateva addonuri... am sa vi le incercuiesc pe o poza despre c vbesc... http://img345.imageshack.us/img345/7062/ghennaaddons6er.jpg tot ce ai marcat tu acolo pot sa adaugi din joc la interface options in afara de "chestia aia cu grupurile " .. nu mai stiu parca la CT raid ai asta ... Quote
Wagram Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 De unde ai screenul acela? De curiozitate, te rog. (Surge our progress topic, cumva? ) Grupurile din raid le poti rezolva si cu sistemul de la blizzard, drag and drop. Quote
MisterDevil Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Mah un sv piart nu este un sv inlegal ? Si daca LM face unu cu ce doare ? Vreau sa vad si eu unde scrie ca LM este un sait 100% legal ! nenea .. intelege ca cei de la blizzard incearca sa scoata ceva banutzi pe mulca lor .. si ca momentan joaca peste 3.7 miloane de oameni e ceva banutz ... daca ar face LM un astfel de server candeste`te la cati ar juca ... ca totusi ... LM e destul de cunoscut ... sa zicem ca f multzi romani .. si chiar straini ... o astfel de schema poate fi data in judecata .. Quote
Aldguth Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 http://img345.imageshack.us/img345/7062/ghennaaddons6er.jpg Ete raidu in MC Facem o vizita lu Reghi? Quote