{JM}Alex Lifetaker Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Intrebarea asta mi-am pus-o dupa ce am vazut War of the Worlds Running is not an option... so I'd grab a gun and shoot some aliens
alecs Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 as realiza ca nu mai trebuie sa mananc mult seara
L3b3 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 M-as ascunde. Ca nu-i loc sa te pui cu armele lor. Laser frate ! Eventual am putea da si noi cu ceva boli pe ei. Cine stie, poate is prosti si astia si crapa draq de la raceala/gripa aviara.... Maine sap in spatele blocului sa vad daca gasesc nave de alea smechere. Va zic maine daca gasesc ceva.
DarkBringer Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 m-as duce repede acasa sa mai afc un joc de dota
BlueEnergy Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Pai depinde daca avem timp sa realizam ca suntem atacati de extraterestri! La ce arme o fi avand aia poate ca ne trezim ca facem un mic counter cu spiritele noastre printre ruine!
Ghiba Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 te-as vinde pe tine in schimbul pacii alex si daca nu ar merge m-as bate cu ei ! I gots big cohones, 3 big cohones
Sesshomaru Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Vai ce topic interesant vine ET sa ne fure prezervativele. Pey as asculta muzica pana vine unu si ma omoara .
harl3quin Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Asa ai avea sanse mari sa faci sex cu 3 femei si dupa aia sa scot m4a1 si sa le improsc creierii DIE MF DIE
revan Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Daca ar ataka Extraterestrii m-as baricada in casa si as juca COD UO pana vine unu si ma omoara
Coolio Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Ce sa fac'? Lool pey mi-as scoate Light Saberu' si i'l kick their ass
{JM}Alex Lifetaker Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 te-as vinde pe tine in schimbul pacii alex si daca nu ar merge m-as bate cu ei ! I gots big cohones, 3 big cohones Cojones dude If you'll trade me in change of peace... they will be sooo happy... the bad part is that i'm a little genius and i would be their ally... and then I'll conquer the earth ( http://i5.photobucket.com/albums/y151/al3x...querorrisk2.jpg ) and u will all me my SLAVES!!!(adica o sa-mi lustruiti pantofii si sabia laser)
Linky Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 As face ce mi-am dorit toata viata : - sex cu 4 nimfomane (please aliens come to us) - si as invata sa tai porcii manelisti si profesorii Dupa care la fel ca si ceilalti m-as inarma pana in dinta si....at warrrr.... . Alex beware Mr. Linky is coming to get you and your preshios aliens
An7ic0de Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Ha! Io am beci in balcon, ma inchid acolo si traiesc 1 an numai cu muraturi
Nagasaky Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Eu as incepe sa cant ca la ce voce am nu trebuie sa omor eu extraterestrii ca isi iau singuri gatul cu armele lor laser.Si dak sunt surzi o pun pe Tasha (catelusa mea) sa traga o basina ca o fi ia mica dar ... cand o trage una lesini
{JM}Alex Lifetaker Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Lol dude... soo funny... Cred ca ...cea mai buna metoda ar fi sa construim un super-sistem audio... si sa le punem manele... vocea unor oameni cu IQ-ul unei broaste ii va speria cumplit si se vor kara
frankie Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 dk e sa vina, sa vina sa ma ia ca dau cu mouse-ul de la calc in ei...si arunc cu BotOanele de la tastatura in nevestele lor...si apoi iau o boxa...si dau in nava lor...si dupa ce i-am omorat pe toti, ma urc intr-o nava de a lor, incerc sa o pilotez si mor ca prostu dupa ce am omorat 100 de alieni...funny nu??
The Wolf Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Daca am fi atacati de extraterestri eu ma inchid in casa cu un calc cu net ce 3 femei, haleala multa si ma plictisec de moarte pana vine si imi manaca creierul
wine Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 HHmm grea intrebare "Grab a gun and kick their' ass"
interloper Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 M-as alatura lor... Dar sincer daca ar veni mi-as lua cutitul si as astepta pana imi darama usa si i-as omori cate unul. Cum vine unul, hasht!
Nagasaky Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Sau dak sunt imuni la "gazele naturale" ... Cred ias invita la un ceai cald.
interloper Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Eu zic ca depinde de forma extraterestrilor, ca de exemplu, daca vin sub forma de ALIENI (adica aia care fac paianjeni de aia care iti sar in cap si dupa aia ies din tine) aruncam cu benzina peste ei si ii ardem. Daca vin sub forma de PREDATORI, atunci murim...