Zergyu Posted February 11 Posted February 11 Salutare, Exista un grup message cu ~250 membri unde teoretic ar fi foarte multe pagini de discutii cu toti fostii/actualii jucatori de SA:MP. Din pacate nu se vad decat mesajele de pe prima pagina, fara a avea optiunea de a selecta pagina 2-3-samd. Sunt foarte multi membri (daca nu toti) care au aceiasi problema. Mentionez ca problema nu tine de browser, cookies, cache, samd pentru ca am incercat mai multe variante de a vedea ultimele mesaje (chiar si de pe alte device-uri), dar in zadar. @41nd ne poti ajuta? sau vreun moderator/tehnician? O zi frumoasa si productiva. 1 Quote
41nd Posted February 12 Posted February 12 cred c-ați atins o limitare a forumului.. nu puteți deschide alt topic similar de continuare ? 1 Quote
Zergyu Posted February 12 Author Posted February 12 Am putea, insa parca nu mai are acelasi farmec ca sa zic asa. + sunt destui de multi inactivi in acest moment din acel pm... daca s-ar putea face ceva am fi recunoscatori. Multumim. Quote
heineken Posted February 14 Posted February 14 (edited) doar acum am vazut acet post.. @41nd treci peste pm-ul care ti l-am trimis te-am adaugat si pe tine Edited February 14 by heineken Quote
41nd Posted February 17 Posted February 17 după ce-am postat în PM mi-au apărut răspunsurile de după mine și paginația - ori e un bug în softul invision ori în tema forumului.. Quote
FuK Posted February 17 Posted February 17 Acum 8 ore, Zergyu a spus: Iar nu se mai vad mesajele @41nd. Eu le vad acum Quote
Zergyu Posted March 25 Author Posted March 25 La 17.02.2025 la 22:51, FuK a spus: Eu le vad acum Din nou nu se vad... Quote