ratseloP Posted August 11 Posted August 11 On 8/5/2025 at 6:16 PM, cRs said: Anca nu Tine-o bine, marinare, ca nu se stie... Quote
cRs Posted August 14 Posted August 14 La 11.08.2025 la 13:27, ratseloP a spus: Tine-o bine, marinare, ca nu se stie... :)))) Quote
EminescuX Posted August 16 Posted August 16 (edited) La 13.04.2025 la 19:40, Wonderer a spus: Ar trebui sa redenumeasca linkmania in lancemania … @Lancelot inca nu am uitat ca mi-ai dat warn acum vreo 20 de ani pentru ca am facut un poll in care am Intrebat daca face lumea pipi in duș. P.s. unde l-ai trimis pe mvas? Asa era el, mai justitiar cu lumea din Guilda adversa:) Edited August 16 by EminescuX Quote
angelik Posted August 17 Posted August 17 La 14.10.2021 la 19:46, Sly a spus: Admini "ol ouvăr": @Cronoss, @Ahilosu, @L!nuX, @Odyzzeus, @Diamond, @Invisible, @The Wizard, @Cr1stY, @Mariy @[Creator], @MurDoc, @Alfred, @ija4ok, @Vipi, cel de care vorbea și @CIPO, @quantum, @MagicElf, @morf sau @morf3u, @Ivi, @R@iz3r. Legende Star Wars: Jedi Academy 2: @Zeal, @Hadrian, @Alx_Piccolo, @Idri, @Sesshomaru, @Adi, @HellKobra, @Cloud, @Trayus, @MontBlank, @andypopa (ăsta a fost și la grafică). Nienna - retro HH, @LiNU din Honey și wizz-ul @balaurul312, chubby-ul de @BAD_DMX, @Diablodin Diavoli, ulterior Heaven, omul lui @thora, @ZzzBuuum din Zzzbumi, el se pare că el avea MG-ul ăla cu numele ZzzbumiMG, @neamzzu'MG din RAGE, @Mehico din K&P, fost admin Mu Online. Mai jos am făcut și niște print-uri la primele trei pagini din "Topul jucătorilor cu cele mai multe reseturi", perioada 2005-2006, probabil jucătoriii coincid în cele trei ss-uri, din cauza bazei de date incomplete. La finalul lui 97d, în top erau: @bunica_sm, @Tsu_Xing, @Batusai, @redbull™, @Zeratu, cel puțin așa-mi aduc eu aminte. @Lancelot, scuze de dublu post. Dacă-i treci în listă, îmi poți șterge mesajele. Ce vremuri.. Quote