Jump to content
Guest smokeR

Recuparare cont

Recommended Posts

Guest smokeR

Salut, se pare ca primul topic nu mi-a fost luat in seama, asa ca m-am gandit sa imi incerc seansa si a doua oara, aceasta fiind si ultima. Dupa cum se poate observa, contul meu (smokeR) cu o vechime de 12 ani a disparut ca prin minune, mai exact acesta nu mai figureaza in baza de date a comunitatii. Nu inteleg ce s-a intamplat, dar astept un raspuns din partea lui @41nd sau @Kitte.

Link to comment
Share on other sites

Buna smokeR

Imi pare rau sa te informez, dar ai dreptate, contul tau nu mai figureaza in baza de date a comunitatii. Nu pot sa iti explic rationamentul stergerii contului tau, pentru ca nu imi apartine decizia sau actiunea de a-l sterge. 

Nu stiu ce solutie ti-as putea oferi, daca doresti asta, decat sa iti faci un cont nou, dar data la care te-ai alaturat comunitatii din cate stiu nu va fi editabila si va fi un cont nou. 

Nu am cum sa iti recuperez contul sau orice altceva de pe el. 

Stiu ca nu este ceea ce doreai sa auzi, dar nu am alt raspuns.

Personal nu sunt de acord cu stergerea niciunui cont, indiferent de istoricul sau actiunile persoanei respective si aceasta afirmatie nu are menirea sa sugereze ca actiunile tale ar fi justificat sau nu actiunea aceasta, pentru ca nu sunt la curent cu postarile tale orice parere mi-as exprima ar fi bazata pe presupuneri, iar asta nu ajuta cu nimic in situatia de fata. 

O eroare in baza de date ar fi o scuza un pic jalnica si nu o sa iti insult inteligenta sugerand asa ceva. 

Din nou, imi pare rau si iti stau la dispozitie, daca pot ajuta cu ceva. Din pacate cu informatia legata de ce s-a intamplat cu contul tau nu pot sa iti fiu de folos. 

O zi placuta

Link to comment
Share on other sites

Guest smokeR

Sincer sa fiu, dupa aceasta experienta am ramas cu un gust amar si totusi imi pun un semn de intrebare, de ce mi-a fost sters contul din moment ce eu nu am mai postat nimic pe acest forum de mai bine de 2 luni? Nu este nevoie sa ma ajuti cu nimic pentru ca nu imi voi mai face alt cont pe aceasta comunitate, dar totusi sper ca persoana ce mi-a sters contul fara nici-un motiv sa fie trasa la raspundere si sa nu incercati sa tratati acest caz tipic romanesc, adica cu nepasare. Acestea fiind spuse, iti multumesc pentru atentia acordata, iar activitatea mea de 12 ani in aceasta comunitate se incheie in momentul acesta.

Link to comment
Share on other sites

On 3/17/2021 at 8:53 PM, Guest smokeR said:

Nu inteleg ce s-a intamplat, dar astept un raspuns din partea lui @41nd

Salut, contul tău a fost șters contrar recomandărilor și așteptărilor mele - din păcate nu-l mai putem recupera dar poți oricând să creezi altul dacă mai dorești.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...