Jump to content

Kitte

Manager
 • Content count

  10,149
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  75

Everything posted by Kitte

 1. In acest topic vom posta cateva informatii / filmulete despre patinatorii nostrii preferati. Regula topicului : maxim 1 post pe zi / user. Va rog sa nu dati copy paste din diverse surse. Mai bine 3 randuri scrise de voi decat 20 de pagini de copy paste. Incep eu: Evgeni Plushenko Nume complet: Evgeni Viktorovich Plushenko Data nasterii: 03 noiembrie 1982 Medalii olimpice : 2006 aur ; 2014 aur la echipe; 202-2010 argint - Cele mai multe medalii olimpice la patinaj artistic, la egalitate cu Gillis Grafström. Campion mondial : 2001, 2003, 2004 Campion european : 2000, 2001, 2003, 2005, 2006, 2010, 2012 Campion Grand Prix Final : 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2004–05 Campion national (Rusia): 1999–2002, 2004–2006, 2010, 2012–2013 Cititi mai multe : http://evgeni-plushenko.com/eng/about/
 2. Kitte

  Receiver

  Acest forum NU se ocupa cu Serviciile si produsele RDS, motiv pentru care nu intra in competenta noastra sau a lui @41nd sa raspunda la aceste intrebari. Am dorit sa nu dam informatii care s-ar considera oficiale cand nu avem acest rol. Ne pare sincer rau de problemele pe care le ai cu departamentul support, probabil este bine sa trimiti un email care sa fie inregistrat cu numar de inregistrare si sa solutionezi problema asa. @Closed daca nu ai nimic nici inteligent si nici util de spus, te rog abtine-te sa mai spui ceva.
 3. Campionatul Mondial de Patinaj Artistic 2018 - ISU World Figure Skating Championships® 2018 - se desfasoara la Mediolanum Forum ASSAGO, Milan, Italia, intre 19 - 25 Martie 2018.
 4. Nu am rezistat sa ascult melodia de mai sus mai departe de 20 de secunde. Am presupus ca va continua in acelasi stil si am decis nu sunt target audience. 3 daca trebuie o nota.
 5. Poti discuta cu @Lancelot @haros @Damian @Alexandru @oick despre proiect pentru a te asigura ca ai suportul de care ai nevoie. Suport tehnic este un pic vag si nu putem spune da sau nu pana cand nu detaliezi. Vorbeste cu ei, Lancelot - managerul sectiunii MU Online - Alexandru, Damian, Haros - tehnicienii sectiunii Mu Online - si oick - ca lider al echipei de admins. Vei avea o imagine mai clara asupra a ce poate si ce nu poate oferi Linkmania ca si suport. Iti doresc succes.
 6. Asa cum ti-am spus si in PM, te rugam sa postezi un proiect detaliat si sa te asiguri ca propunerea ta este una legala, cu joc cu licenta.
 7. Copy paste nu se numeste redactare de articole. https://www.agerpres.ro/planeta/2018/05/11/un-val-cat-un-imobil-de-opt-etaje-pulverizeaza-recordul-pentru-emisfera-sudica--106608 Permite-mi sa iti ofer cateva sfaturi @Kenzor O.C.B citeste stirea/informatia preferabil din mai multe surse (in general acelasi subiect nu apare intr-un singur loc). Apoi scrie cu cuvintele tale si pune la final Sursa. Exemplu: Un articol poate fi mult mai scurt, doar cateva fraza, preferabil cu o poza si pe cat este posibil sursa/sursele. Multumesc si succes la postat!
 8. https://www.sport.ro/virale/ziua-era-primar-noaptea-era-liderul-organizatiei-mafiote-din-ce-partid-a-facut-parte.html Superb copy-paste. Te rog data viitoare sa scrii stirea cu cuvintele tale, mentionand sursa.
 9. Cu exceptia cazului in care pescuiti dupa sanctiuni, va rog sa postati strict on topic, despre proiect. Alte certuri, conflicte, opinii personale etc nu au ce cauta aici. Multumesc.
 10. Salut, avem trei poziții disponibile pentru LinkMaster un grup de moderatori LinkMania care se ocupă de: Aducerea de noutăți interesante pe forum (cu focus pe una sau mai multe dintre subsecțiuni) Editarea blocurilor dinamice de "Featured Content" pe care le vedeți în partea de sus a forumului Moderarea secțiunii Comunitatea Linkmania ( Ştiri interne şi externe ; TechMania; FunMania; Muzică; Cinema si televiziune; Sport ; Discuţii diverse; Medicină). Așadar dacă: Ai cel putin 6 ore de timp liber pe saptamană pentru LinkMania Ai cel puțin 16 ani, răbdare și respect pentru ceilalți membri ai comunității indiferent de poziția lor Stăpânești bine limba română și limba engleză Ai cunoștiințe bune despre cel putin una dintre sectiunile Comunitatii Linkmania N-ai avut nici un warn în ultimele 6 luni. Ești binevenit să-ți manifești interesul cu răspuns la anunțul acesta în forma: Prenume: Vârsta: Aria / Ariile de interes : Cele mai interesante topicuri inițiate de tine pe forum (link): Alte informații relevante care ar putea ajuta la luarea deciziei: In cazul in care veti fi selectați, un coleg LinkMaster cu senioritate vă va indruma in primele tape ale colaborării pentru a ne asigura ca veti invața toate aspectele necesare poziției (moderare, redactare de articole etc) Mulțumesc!
 11. Buna Ne intereseaza aplicatia ta si suntem in continuare in cautare de moderatori pentru sectiune. Totusi am decis, datorita numarului de persoane care au un interes doar pe termen scurt, sa recrutam doar useri care si-au aratat un interes in a activa pe aceasta comunitate, atat cu topicuri noi, cat si cu posturi la cele existente. Mai exact, la categoria cele mai interesante topicuri nu mai acceptam persoane care au raspunsul "nici unul". Inainte de a merge mai departe, te rog sa strangi o colectie de topicuri/posturi care sa arate acest interes. Il poti folosi pe @petarda pentru indrumare si feedback si cu recomandrea lui si portofoliul nou creat sa reaplici. Astept sa faci asta curand!
 12. Alegerile din Rusia au avut loc in data de 18 martie 2018. Presedintele Rusiei este ales pentru un mandat de 6 ani. Vladimir Putin a castigat cu 76,69% dintre voturile exprimate. Ceremonia de investire are loc la Kremin, astazi 7 Mai 2018, ora 12:00 (ora Romaniei). Printre contracandidatii lui Putin se numara: Vladimir Zhirinovsky (Partidul Liberal Democratic) - 5.56% Pavel Grudinin (Partidul Comunist) - 11.77% Sergey Baburin ( Uniunea Poporului Rus) - 0.65% Ksenia Sobchak (Initiativa Civica) - 1.68% Maxim Suraykin (Comunistii din Rusia) - 0.68% Boris Titov (Partidul Dezvoltarii) - 0.76% Grigory Yavlinsky (Partidul Unit Democratic Yabloko) - 1.05% Putin a dominat viata politica a Rusiei in ultimii 18 ani. Intre 1998 - 1999 a fost Directorul Serviciului Federal de Securitate. Intre 1999 - 2000 si 2008 - 2012 a fost Primul Ministru al Rusiei Intre 2008 - 2012 a fost Liderul Partidului Politic Rusia Unita. Intre 2000 - 2008 si din 2012 pana in prezent a fost Presedintele Rusiei Sursa : https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_presidential_election,_2018
 13. Am sosit si eu pe aici. @Jully tu ce mai faci?
 14. Pantofii de sport, coarda, bicicleta, echipamentele sportive... cam astea ar fi produsele de baza :)
 15. Poti sa elaborezi te rog? Unde este "copy paste fara a fi macar verificat" ?
 16. Kitte

  Redactor amator

  Ai idei de articole potrivite pentru forumul Linkmania, dar iti lipseste o picatura de motivatie? Ai vrea sa te alaturi staffului, dar ai nevoie sa iti construiesti inainte un portofoliu? Sau din contra, vrei sa ti se recunoasca meritele, fara sa iti asumi responsabilitatea unei activitati sustinute? Aici este locul potrivit pentru tine ! Am lansat programul Redactor amator, destinat celor care vor scrie articole in sectiunea Comunitatea LinkMania. Ce este un articol ? Un topic nou initiat in orice subsectiune din Comunitatea LinkMania, care indeplineste simultan urmatoarele conditii : dezvolta / abordeaza o tema care nu este deja existenta pe intr-un alt articol prezent pe forum respecta in totalitate Regulamentul comunitatii Linkmania este redactat original de catre autor, fara copy paste continutul minim al articolului este de 5 fraze informatiile oferite nu sunt inventate/false. In acest sens se recomanda postarea sursei/surselor informatiilor si verificarea acuratetii acestora pe site-uri de specialitate se recomanda ca articolul sa fie insotit si de o poza sugestiva, legata de tema aleasa textul are o formatare placut vizuala, tinand cont de faptul ca utilizatorii Linkmania au posibilitatea de a folosi temele pe alb sau pe negru (recomandam background si fontul pe automatic. Daca doriti totusi sa folositi fonturi colorate, alegeti-le cu grija). textul este scris corect gramatical in limba romana. Folosirea diactiticelor este incurajata, dar nu obligatorie. acolo unde se presteaza, va rugam sa va exprimati si o opinie personala, sa incurajati discutiile pe tema respectiva, sa aduceti ceva din voi si experienta voastra acelui articol Se vor califica si reply-uri la topicurile existente din categoria topicuri de continut, care indeplinesc cerintele de mai sus. Instrucțiuni pentru găsirea link-ului direct la un post: Articolele vor fi verificate si validate de echipa LinkMasters. Postul va fi editat cu textul Calificat pentru Medalie Redactor amator. Puteți fi si "descoperiti" in mod spontan de echipa LinkMasters in activitatea lor de moderare a sectiunii. Vom contoriza numarul de topicuri initiate de voi care se califica in programul Redactor amator si veti primi o medalie in functie de activitate pentru 3 / 7 / 12/ 18 / 25 /35 /50 de articole. Medaliile vor aparea pe profilul vostru, dar si cand postati si se vor diferentia vizual pentru a va oferi o recunoastere a meritelor. Sunt eligibili userii care in momentul in care redacteaza articolele / primesc medaliile NU fac parte din echipa de redactori LinkMasters / Managers. Sunt eligibile articolele scrise DUPA postarea acestui topic (05.03.2018 - ora 16:00 ora Romaniei)
 17. Ismail al-Jazari si fratii Banū Mūsā - Parintii Roboticii Automatonii au fost primele mecanisme complexe create de oameni sau primii roboti ai lumii. Fratii Banū Mūsā Abū Jaʿfar, Muḥammad ibn Mūsā ibn Shākir, Abū al‐Qāsim, Aḥmad ibn Mūsā ibn Shākir si Al-Ḥasan ibn Mūsā ibn Shākir, fratii Banū Mūsā, matematicieni si ingineri, au publicat in 850 Cartea Mecanismelor Ingenioase, care cuprinde atat o colectie de automatoni antici, dar si creatii proprii. Printre aceste inventii s-au numarat fantanile arteziene, cu o inaltime a jeturilor ce se modificau periodic. Ismail al-Jazari Badīʿ az-Zaman Abū l-ʿIzz ibn Ismāʿīl ibn ar-Razāz al-Jazarī a fost un invatat arab, care a trait intre 1136–1206. Este cunoscut pentru scrierea Cartii Cunostintelor despre Dispozitivele Mecanice Ingenioase, o lucrare care descrie 100 de mecanisme impreuna cu instructiuni de construire, inspirat fiind de scrierile fratilor Banū Mūsā. Una dintre multele inventii ale acestuia a fost bazinul de toaleta. Sistemul revoluţionar biela-manivela a fost descoperit de Al-Jazari - acesta aplicandu-se de la bicicleta la motorul cu ardere interna. Cea mai renumita invenţie a lui Al-Jazari este totusi Ceasul Elefant, un ceas pus in miscare de greutati si apa. Surse: 1; 2; 3; 4
 18. N-as putea spune de ce grupul VIP isi pierduse atributele de a vedea Cafeneaua albastra, rectificat. @tasedano
 19. Arky, nu stiam ca si tu suferi de suspend. Regretabil. Speram ca totusi senimentele tale s-au mai racit dupa plecarea mea de la MU, n-as vrea sa suferi. Hai sa nu facem spam. Merci. cRs : Motivul adaugat la warn nu este atat de relevant incat sa merite sa il scoatem si sa adaugam altul, faptul ca suspendul ramane a fost discutat de Management si mai mult decat atat s-a decis ca este mai bine ca cararile noastre sa se desparta. Aceasta este o comunitate ce se doreste a fi un loc de socializare si de joaca, daca nu iti mai aduce multumire poate ar fi mai bine sa reevaluezi motivele pentru care inca mai intri pe forum. Daca ai plecat sau nu de dincolo, recunosc nu sunt prea la curent, asta pentru ca chiar nu vad de ce as fi. Nu m-ar deranja sa fii administrator sau dumnezeu intruchipat pe alta comunitate daca aici te-ai purta cu bun simt. Ca sa scurtam aceasta discutie, ne pare rau dar decizia este ca userul tau devine Exmatriculat. 41nd a confirmat aceasta propunere. O zi placuta si o viata fericita!
 20. Uite-l aici http://www.linkmania.ro/forum/1166-mu-online/
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×

Important Information

This site uses cookies. Continue browsing is your agreement to the rules available here: Privacy Policy