Jump to content

Kitte

Manager
 • Posts

  12,492
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  173

Everything posted by Kitte

 1. Cover al Baby Please Don't Go, Van Morrison and Them 1964
 2. Kitte

  Covers

  1 melodie/user/6ore Va rog sa postati aici doar ce nu se incadreaza la Metal, Rock, Hardcore şi Blues sau Pop, Dance, Disco, Oldies.
 3. 1 melodie/user/6ore Acordati nota, postati o melodie noua. As prefera sa pastram topicul curat, fara comentarii. Daca totusi vreti sa scrieti ceva, ori o faceti la modul pozitiv si dragut, ori mai bine treceti peste. Daca vreti sa dati nota mica, nu sunt necesare comentarii. Gusturile nu se discuta. Fara cearta si postat placut! Avem topic separat pentru muzica veche din categoria Metal, Rock, Hardcore şi Blues, respectiv orice altceva. Daca este cazul sa impartim mai mult de atat, va rog sa deschideti alte topicuri sau sa ma anuntat (tag/PM).
 4. 1 melodie/user/6ore Acordati nota, postati o melodie noua. As prefera sa pastram topicul curat, fara comentarii. Daca totusi vreti sa scrieti ceva, ori o faceti la modul pozitiv si dragut, ori mai bine treceti peste. Daca vreti sa dati nota mica, nu sunt necesare comentarii. Gusturile nu se discuta. Fara cearta si postat placut! Avem topic separat pentru muzica veche din categoria Pop, Dance, Disco, Oldies, respectiv orice altceva. Daca este cazul sa impartim mai mult de atat, va rog sa deschideti alte topicuri sau sa ma anuntat (tag/PM).
 5. 1 melodie/user/6ore Acordati nota, postati o melodie noua. As prefera sa pastram topicul curat, fara comentarii. Daca totusi vreti sa scrieti ceva, ori o faceti la modul pozitiv si dragut, ori mai bine treceti peste. Daca vreti sa dati nota mica, nu sunt necesare comentarii. Gusturile nu se discuta. Fara cearta si postat placut! Avem topic separat pentru muzica veche din categoria Pop, Dance, Disco, Oldies, respectiv Metal, Rock, Hardcore şi Blues. Aici in principiu orice altceva. Daca este cazul sa impartim mai mult de atat, va rog sa deschideti alte topicuri sau sa ma anuntat (tag/PM). (m-am straduit sa gasesc o melodie care sa nu se incadreze in acele genuri, pentru ca nu prea ascult asa ceva, imi asum daca nota este foarte mica )
 6. Buna smokeR Imi pare rau sa te informez, dar ai dreptate, contul tau nu mai figureaza in baza de date a comunitatii. Nu pot sa iti explic rationamentul stergerii contului tau, pentru ca nu imi apartine decizia sau actiunea de a-l sterge. Nu stiu ce solutie ti-as putea oferi, daca doresti asta, decat sa iti faci un cont nou, dar data la care te-ai alaturat comunitatii din cate stiu nu va fi editabila si va fi un cont nou. Nu am cum sa iti recuperez contul sau orice altceva de pe el. Stiu ca nu este ceea ce doreai sa auzi, dar nu am alt raspuns. Personal nu sunt de acord cu stergerea niciunui cont, indiferent de istoricul sau actiunile persoanei respective si aceasta afirmatie nu are menirea sa sugereze ca actiunile tale ar fi justificat sau nu actiunea aceasta, pentru ca nu sunt la curent cu postarile tale orice parere mi-as exprima ar fi bazata pe presupuneri, iar asta nu ajuta cu nimic in situatia de fata. O eroare in baza de date ar fi o scuza un pic jalnica si nu o sa iti insult inteligenta sugerand asa ceva. Din nou, imi pare rau si iti stau la dispozitie, daca pot ajuta cu ceva. Din pacate cu informatia legata de ce s-a intamplat cu contul tau nu pot sa iti fiu de folos. O zi placuta
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...