Jump to content
Jack_Sparrow

(Forum) Cerere unban

Recommended Posts

Stai asa cum adica mi s-au acordat atatea sanse? Ca ne spunem parerile in public, gata suntem banati? Pe joc de ce mi-ai dat restrictie?  Jigniri? Cum ramane cu jignirile tale pe live-uri si pe discord? “Pagini intregi” de jigniri directe asupra jucatorilor...e ok oare asa? domn manager sa injure ca la usa cortului jucatorii serverului si e ok, apoi un jucator isi spune o parere si ia restrictie? E ok? 

Link to comment

Pe langa tine care dai pe live cu insulte asupra tuturor(aia 80 care au mai ramas, tot din cauza ta) mai ai si colegi admini4 care mna, sunt fratii tai si cum sa ii sanctionam.

https://postimg.cc/qz3h2shm 

Aici ma insulta bubu admin4 din simplul motiv ca i-am facut post ca abuzeaza :)

Link to comment

Sa tot vina jucatori asa, nu? 

 

 

https://youtu.be/r51LyTyxIgc


https://youtu.be/oqnS37621sI

 

Si astea-s “ciupite” din live asa cu noaptea-n cap la vrajeala, daca sapam pe live-urile tale se conving baietii din staff despre ce este vorba, mna oricum acum ia si sterge din live-uri :)

Link to comment

Salut, până la câteva modificări de regulament forum și sancțiuni pe forum modific la grupul LinkManiac pentru @PePe. Dacă a încălcat regulamentele forumului pe forum atunci poate fi pedepsit cu diferite perioade de suspendare pe forum.

  • Thanks 1
  • Upvote 1
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...