PePe Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 @41nd nu imi pot actualiza semnatura(icon de la YT si link-ul catre canalul meu), primind ca nu se incadreaza in limitele site-ului, totusi nu depaseste nimic peste limita, nici dimensiunea imaginii(care de fapt e o iconita) nici numarul de linii si nici numarul de imagini. Icon: Canal: https://www.youtube.com/channel/UCsmxaaeK4hlquXerXwX1zlA?view_as=subscriber Link to comment
41nd Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Acum 18 ore, PePe a spus: nu imi pot actualiza semnatura(icon de la YT si link-ul catre canalul meu) Am scos posibilitatea de a introduce link în semnătură pentru a nu mai face embed la site-uri care ne scot în afara GDPR. Link to comment
PePe Posted July 2, 2018 Author Share Posted July 2, 2018 Acum 26 minute, 41nd a spus: Am scos posibilitatea de a introduce link în semnătură pentru a nu mai face embed la site-uri care ne scot în afara GDPR. Dar si atunci altii cum si-au pus? Am vazut semnatura exact cu ceea ce am vrut eu sa imi pun. Link to comment
41nd Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Acum 2 minute, PePe a spus: Dar si atunci altii cum si-au pus? Am vazut semnatura exact cu ceea ce am vrut eu sa imi pun. Le au așa blocate până la următoarea modificare după care nu mai pot pune cu link. 1 Link to comment