Guest Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 22 minutes ago, Strom said: @smokeR Da, pot face. Ai un stock anume ? Nu am. Ramane la elegerea ta, eu asept doar finalul😏 Quote
Guest Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Iti multumesc @Strom. Sunt exceptionale. Cand doresti si ai timp, mai poti face cate ceva frumos pentru pagina de fb. Doar sa imi dai tag aici, pentru a le putea vedea. Quote
Strom Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 (edited) Edited December 3, 2017 by Strom 1 1 Quote
Strom Posted January 6, 2018 Author Posted January 6, 2018 #Maine revin cu cateva lucrari pentru comunitate. Quote
OverBACK17 Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Salut @Strom, poti sa-mi faci si mie un avatar pentru poza de profil la forum? Vreau sa apara o vulpe portocalie cu alb si un fundal mai verde, ca o padure. De acolo poti sa-ti dai tu drumul la imaginatie, poti sa pui efecte la fundal, la vulpe cum doresti tu, imi poti spune si cum te cheama in joc, ca sa te pot rasplati pentru timpul petrecut la crearea avatarului? Quote
Strom Posted February 7, 2018 Author Posted February 7, 2018 Acum 12 ore, OverBACK17 a spus: Salut @Strom, poti sa-mi faci si mie un avatar pentru poza de profil la forum? Vreau sa apara o vulpe portocalie cu alb si un fundal mai verde, ca o padure. De acolo poti sa-ti dai tu drumul la imaginatie, poti sa pui efecte la fundal, la vulpe cum doresti tu, imi poti spune si cum te cheama in joc, ca sa te pot rasplati pentru timpul petrecut la crearea avatarului? Din spusele tale nu pot face o lucrare de tip avatar datorita dimensiunilor mici pe care le detine comunitatea. Quote
OverBACK17 Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Mama, este extraordinara iti multumesc ! Esti expert sa mor eu de nu, felicitari! Continua tot asa poate o sa le faci bannere la companii mari ! Quote
Roxor Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 (edited) superbeee. Lucreaza putin la blur. Edited March 16, 2018 by mam retras pa Quote