Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

filtzeR

Discuţii School Instructors

Recommended Posts

Posted

Salutare colegi, imi pare rau dar nu va pot onora diseara cu prezenta.

In general sambata si duminica dupa ora 19 nu voi fi niciodata in joc, petrec timp cu familia.

Posted

salutare dragi colegi, ma numesc school_teacher.

Imi pare rau dar la sedinta din seara aceasta nu cred ca voi putea ajunge, deoarece fiind 8 martie vreau sa imi scot mama in oras  si nu stiu daca ma voi intoarce pana la ora 20

O zi buna :)

Posted

Sambata , cei care vor ajunge la sedinta sunt obligati sa posteze la activitatea instructorilor poza cu stats noua si poza cu stats veche ! 

O seara placuta !

Posted

Salutare colegi, nu va pot onora sambata seara cu prezenta. Am mai mentionat! ASambata dupa ora 7 si duminica dupa ora 6 nu voi fi niciodata pe joc! Petrec timp cu familia! Bafta!

Guest Andreyy1
Posted

Salut,sunt Andreyy si acum mi-am facut cont stefan :D

Posted

Nick: Tonyy
Rank: 2
Vechime (cat timp ai stat in factiune): o luna
Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Din pacate,nimeni nu dau /w pentru licente, Stefan a renuntat la lider si sper sa nu fie Nitoi.
Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da

Cum sa te caute pe tine lumea,daca tu esti un copil rasfatat de 7 ani,care pana acum n-a invatat ce e ala "bun simt". Factiunea n-are nevoie de mine ca lider , are nevoie de instructori buni si cu "bun simt" ! 
Posted

Mai lasate ca si eu pot spune ca ai tu 4-5 ani si defapt ai 16.. Asa ca hai pa si bafta in continuare si mai lasa off topicu' si nu de aceea ca nu stiu ce e bun simt dar multi au licente si nu mai trb. salpa

Posted

Mai lasate ca si eu pot spune ca ai tu 4-5 ani si defapt ai 16.. Asa ca hai pa si bafta in continuare si mai lasa off topicu' si nu de aceea ca nu stiu ce e bun simt dar multi au licente si nu mai trb. salpa

N-am inteles mai nimic din tot ce ai vrut sa zici. Am un sfat pentru tine: du-te la scoala si invata macar sa te faci inteles. Alte asteptari nici nu poti sa ai de la o persoana ca tine ! 

Posted

Adica ce vrei sa spui? ca eu sunt un handicapat? ok daca la asta te referi o sa vezi tu asteptari..Ce crezi? ca tu esti sfant? tu nu faci nimic? tare as vrea eu sa te vad  cat de smecher esti tu in real ca vad ca pe pc ti-o cam iei in cap.

Posted

Consider aceste discutii nefondate. Ati fost colegi si poate cel putin o data ati avut nevoie unul de altul. Chiar si de un salut. Chiar e frumos sa va despartiti in modul asta? Aveam o alta impresie despre voi. Va rog sa va comportati ca atare. Ca niste Oameni!

Posted

Luni 31.03.2014 la ora 21:00 va avea loc o sedinta. Toti membrii sunt rugati sa fie prezenti! Cei care nu pot ajunge din motive bine intemeiate sunt rugati sa posteze in topicul "Discutii School Instructors"! Cei care lipsesc fara sa anunte vor primii avertisment!  

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...