Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

filtzeR

Discuţii School Instructors

Recommended Posts

Posted

Alessyo ... cf ?? 

Nick: wup

Level: 7.

Licenta pe care o solicitati: Pescuit

Pretul Licentei: cat o fi

Motivul pentru care solicitati licenta: mi-a expirat si am nevoie de ea.

Licenta Primita !

Posted

Alessyo ... cf ?? 

Nick: wup

Level: 7.

Licenta pe care o solicitati: Pescuit

Pretul Licentei: cat o fi

Motivul pentru care solicitati licenta: mi-a expirat si am nevoie de ea.

Licenta Primita !

imi palce motivul :))=))

Posted

Samy, chiar nu te înţeleg. Este a 2a oară când îmi atragi atenţia. Chiar nu o poţi face pe PM? Prima oară când mi-ai atras atenţia, ai început să te cerţi cu colega ta, IzabelL, acum vrei să începi o ceartă şi cu colegul tău, Alessyo? Ţi-am zis în nenumărate rânduri, când ai ceva de obiectat, fă-o, ori în joc, ori pe PM. De dată asta m-ai căutat şi in joc (în privinţa lui Alessyo), dar ai şi postat pe forum. Încearcă să treci prin topic-ul ăsta numai când vrei să le comunici ceva colegilor tăi sau când vrei să faci un anunţ. Cât despre Alessyo, acesta a încălcat Fiind la prima abatere, acesta nu va primi niciun avertisment.

#Am anunţat ! Aceasta va avea loc vineri, 18.10, începând cu orele 20:30.

Posted

Câte un voucher cu o reducere de 30%, nesemnificativă, de altfel, pe seară, nu cred că strică.

Trebuie să atragem clienţii, cam ăsta este scopul, nu?

Posted

Eu am trecut cu vedere,incalcand regulamentu deorece cu toata discutia de la sedinta m-am luat cu altele si nu am fost atent . Samy tu chiar asa ai ciuda pe mine ?

Posted

Alessyo, nu este nicio problemă, după cum am spus şi în topic-ul de mai sus, fiind la prima abatere, te vei alege doar cu un avertisment verbal şi cu nimic mai mult. Dacă ai vreo problemă cu Samy, ma poţi căuta în joc şi discutăm.

ATENŢIE

Sistemul de licenţe adoptat pe când era lider Toredad a fost scos şi s-a revenit la cel normal! Spor la licenţe!

Posted

#Am anunţat ! Aceasta va avea loc vineri, 18.10, începând cu orele 20:30.

Teils imi pare rau nu pot ajunge la sedinta , sunt plecat din oras ! :(

Posted

Să nu uiţi de postarea activităţii în topic-ul "".

Dacă lipseşti mai mult timp, am să te rog să postezi în topic-ul ""!

Posted

Nick: moody

Level: 7

Licenta pe care o solicitati: pilot + navigat

Pretul licentei: -

Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot zbura cu heli de la pd si sa pot merge cu barca

Passed. O sa primesti licentele .

Nitoi, ai încălcat Fiind la prima abatere, nu vei primi niciun avertisment, însă am să te rog ca data viitoare să fii mai atent! :D

#Să nu uiţaţi de postarea activităţii în topic-ul "".

Posted

După cum bine ştiţi, am scos sistemul de acordare a licenţelor adoptat pe când era lider Toredad şi am revenit la cel clasic. În rândurile ce vor urma, am să explic despre cum va funcţiona sistemul cel nou.

• Membrii de rank 1 şi cei de rank 2, vor putea da teste pentru următoarele licenţe: Permis de pescuit, permis de conducere, licenţa pentru navigare, permis de port armă, atestat de pilot. Aceştia neputând da licenţe, vor da testele cu clienţii şi dacă aceştia le trec, vor scrie pe forum după următorul model: "A trecut testele. Rog un membru de rank 3 sau măi mare să-i acorde licenţele".
  • Membrii de rank 3, rank 4 şi rank 5, vor putea da teste pentru licenţe şi vor putea acorda licenţele. Aceştia vor acorda toate testele, mai puţin licenţa de shamal.
Posted

După cum bine ştiţi, am scos sistemul de acordare a licenţelor adoptat pe când era lider Toredad şi am revenit la cel clasic. În rândurile ce vor urma, am să explic despre cum va funcţiona sistemul cel nou.

• Membrii de rank 1 şi cei de rank 2, vor putea da teste pentru următoarele licenţe: Permis de pescuit, permis de conducere, licenţa pentru navigare, permis de port armă, atestat de pilot. Aceştia neputând da licenţe, vor da testele cu clienţii şi dacă aceştia le trec, vor scrie pe forum după următorul model: "A trecut testele. Rog un membru de rank 3 sau măi mare să-i acorde licenţele".
  • Membrii de rank 3, rank 4 şi rank 5, vor putea da teste pentru licenţe şi vor putea acorda licenţele. Aceştia vor acorda toate testele, mai puţin licenţa de shamal.

Mi se pare ca zice foarte clar ...

Da acum poti da  orice test pt licenta (mai putin shamal) rank 3 poate da toate toate licentele (mai putin shamal)

Posted

adica numai este fiecare rank cu licenta pentru rankul sau ? revine cum era inainte ? 

Da, revenim la sistemul clasic.

#Samy, rank 1 și rank 2 au voie să dea teste pentru toate licențele, mai puțin pentru pașaport și pentru shamal, iar de la rank 3 au voie să dea teste și licențe pentru toate, mai puțin pentru cea de shamal.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...