Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

filtzeR

Discuţii School Instructors

Recommended Posts

Posted

Salutare. Nu o sa pot ajunge in seara asta la sedinta si nici nu o sa pot intra deloc pentru cateva zile; mi s-a bulit calculatorul...

Posted

Comy si D3v1l au anuntat, restul ? Voi discuta cu fiecare in parte cand va prind in joc. 

OCb4jV0.png

cpB3zyf.png

heineken

Xu43ZBU.png

6Xvxmdb.png

D3v1L

Yen 

NJjgMDL.png

-

lbS21l0.png

StefanZTK 

Spartan99 

dLwBOSS 

mUyHpZO.png

Lovestar 

Comy 

Gragas 

Andrei25

Nitoi - Rank 5 - Veteran

Blacklist: 
Paquito
Cryminal.

Au fost sanctionati: Lovestar, Spartan99, Yen si StefanZTK.

Andrei25, ai intrat acuma 2 zile, te scutesc.

Lovestar, mai activezi? Yen?

Posted

Duminica 25.05.2014 la ora 21:00 va avea loc o sedinta. Toti membrii sunt rugati sa fie prezenti! Cei care nu pot ajunge din motive bine intemeiate sunt rugati sa posteze in topicul "Discutii School Instructors"! Cei care lipsesc fara sa anunte vor primii avertisment!  

+ antrenament in sala urmat de un event in factiune(Deagle/Mp5/M4 etc)

Baieti, nu uitati de acest topic: 

Posted

Nick: spartan99

Rank: 2

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 3saptamani+

Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Heineken vrea...

Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: da

Eu vreau sa te demit?  :)) 

Vrei sa ii dai contul lui donetsk, ce vina am eu ? De ce trebuie sa tin pe cineva in factiune care nu a muncit pentru acel rank ? 

Daca nu a lasi sa termin... 

In fine crezi ce vrei si asa nu ma intereseaza.

Posted

Duminica 1.06.2014 la ora 21:00 va avea loc o sedinta. Toti membrii sunt rugati sa fie prezenti! Cei care nu pot ajunge din motive bine intemeiate sunt rugati sa posteze in topicul "Discutii School Instructors"! Cei care lipsesc fara sa anunte vor primii avertisment!  

Posted

Salutare , activitatea mea nu o sa fie una prea vizibila zilele astea , adica , cel putin vreo saptamana , deoarece m-am apucat de scoala de soferi,.. si am orele de legislatie in fiecare zi de la 16 la 19 ... si nu cred ca o sa mai am timp sa intru pe aici.

Posted

Marti 10.06.2014 la ora 21:00 va avea loc o sedinta. Toti membrii sunt rugati sa fie prezenti! Cei care nu pot ajunge din motive bine intemeiate sunt rugati sa posteze in topicul "Discutii School Instructors"! Cei care lipsesc fara sa anunte vor primii avertisment! 

Posted

Vineri 20.06.2014 la ora 21:00 va avea loc o sedinta. Toti membrii sunt rugati sa fie prezenti! Cei care nu pot ajunge din motive bine intemeiate sunt rugati sa posteze in topicul "Discutii School Instructors"! Cei care lipsesc fara sa anunte vor primii avertisment! 

Ps. Ares, nu m-am inecat :))

Posted

Este posibil sa nu ajung la sedinta. Imi pare rau dar am ceva de definitivat si daca nu termin pana atunci nu voi ajunge.

Posted

Vineri 20.06.2014 la ora 21:00 va avea loc o sedinta. Toti membrii sunt rugati sa fie prezenti! Cei care nu pot ajunge din motive bine intemeiate sunt rugati sa posteze in topicul "Discutii School Instructors"! Cei care lipsesc fara sa anunte vor primii avertisment! 

Ps. Ares, nu m-am inecat :))

Sedinta amanata pana la ora 21:30, joaca Italia la ora 18:00 adica 19:00 la voi si voi fi impreuna cu prieteni sa vedem meciul.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...