Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

filtzeR

Discuţii School Instructors

Recommended Posts

Posted

Maine nu o sa fiu prezent la sedinta , din cauza unui player suferind , cryminal se numeste , mai mult de 12 ani nu cred ca are , si era tare ofensat cand l-am injurat in joc , deoarece era pe jos prin LV , nu era pe langa nicio masina , eu m-am intors din drum sa-l iau , apoi m-a dat jos si mi l-a furat ... l-am injurat , apoi mi-a facut reclamatie . 

7 zile stau pe tusa , din cauza unui copilas care s-a suparat ca l-am injurat ! sa iti fie rusine ma , daca citesti asta ! 

Posted

Maine nu o sa fiu prezent la sedinta , din cauza unui player suferind , cryminal se numeste , mai mult de 12 ani nu cred ca are , si era tare ofensat cand l-am injurat in joc , deoarece era pe jos prin LV , nu era pe langa nicio masina , eu m-am intors din drum sa-l iau , apoi m-a dat jos si mi l-a furat ... l-am injurat , apoi mi-a facut reclamatie . 

7 zile stau pe tusa , din cauza unui copilas care s-a suparat ca l-am injurat ! sa iti fie rusine ma , daca citesti asta ! 

Acuma ce sa faci, daca esti generos cu cine nu trebuie stai pe tusa.

Bafta!

Posted

Ciocio, Raul., .Dr.Dre, Al3x97 si Andreyy,  mai activitati? De cand am luat leader nu v-am vazut in joc. Astept un raspuns.

EDIT: Stefan, te asteptam! :)

Posted

Imi cer scuze ca n-am participat la sedinta. Eu, nu stiu e ce am avut impresia ca sedintele se anunta aici. Nici nu mai stiam ca avem un topic special unde se anunta sedintele. :(

Posted

Imi cer scuze ca n-am participat la sedinta. Eu, nu stiu e ce am avut impresia ca sedintele se anunta aici. Nici nu mai stiam ca avem un topic special unde se anunta sedintele. :(

Nu-i nici o problema, vreau sa activezi putin mai mult.

Posted

Duminica 13.04.2014 la ora 21:00 va avea loc o sedinta. Toti membrii sunt rugati sa fie prezenti! Cei care nu pot ajunge din motive bine intemeiate sunt rugati sa posteze in topicul "Discutii School Instructors"! Cei care lipsesc fara sa anunte vor primii avertisment!  

Posted

Dragi colegi va multumesc mult pentru cooperare si pentru intelegerea de care ati dat dovada cu totii, dar eu am hotarat sa nu mai fac parte din echipa. Asa ca va urez multa baftat tuturor si spor la dat licente.

Nitoi tine-o tot asa ,dupa parerea mea esti cel mai competent si implicat membru pe care l-a avut scoala in ultimii 2 ani.

Posted

Dragi colegi va multumesc mult pentru cooperare si pentru intelegerea de care ati dat dovada cu totii, dar eu am hotarat sa nu mai fac parte din echipa. Asa ca va urez multa baftat tuturor si spor la dat licente.

Nitoi tine-o tot asa ,dupa parerea mea esti cel mai competent si implicat membru pe care l-a avut scoala in ultimii 2 ani.

Hai sa nu exageram! :))

@Succes mai departe! 

Posted

Mna, pe langa faptul ca sunt putin indignat pentru ca mi-ai furat ideea in ceea ce priveste premiile in licente, pot spune totusi ca, nu era nevoie decat de o permisiune din partea unor admini superiori + sau a liderului nostru [ Heineken. ]. Nu trebuia sa vii aici cu post. 

Este ceea ce spunea D3vil despre o sugestie la care am avut eu impresia ca eu am conceput-o.

Ceea ce vreau sa zic, special pentru D3vil, este ca imi cer scuze pentru toate neplacerile create. Este doar vina mea pentru toate aceste neintelegeri. D3vil este un membru super al acestei factiuni si ne-am inteles prea bine ca sa permit acum sa stric relatia tocmai azi de Paste. Inca o data imi cer scuze si sper cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti sa uitam ceea ce am facut azi.

Pentru cine nu stie ce se petrece: D3vil a avut o idee super despre premii ale unor eventuri care se realizeaza in joc. Eu am contribuit cu cateva premii si iute am fugit pe forum sa postez in numele meu sugestia lui. Este adevarat ca am contribuit si eu in mare masura dar am incurcat din greseala faptul ca ideea nu-mi apartine in totalitate. Desi am avut mai multe comenturi impotriva sugestiei propuse cel mai mult m-a interesat comentariul lui D3vil. Aceasta este explicatia pe care am avut-o pentru D3vil. 

Partenere, sper sa ma ierti ca ti-am furat ideea, si sper sa ne impacam si sa ne intelegem la fel de bine ca pana acum!  :) 

Posted

@Yen, nu e nicio problema sef, stai linistit! Spuneam doar ca trebuia un mic © acolo in dreapta jos, dar nu e un capat de lume. Sa speram ca ne vor da voie sa organizam event-uri cu astfel de premii si ca totul va fi bine. Nu trebuie sa-ti ceri scuze, nu e nimic! Ne auzim pe joc. :) 

@@Bere, nu cred ca ajung la sedinta, la 21:00 incepe meciul si nu prea vreau sa-l pierd. O sa incerc sa intru, dar pentru scurt timp.

Posted

@Yen, nu e nicio problema sef, stai linistit! Spuneam doar ca trebuia un mic © acolo in dreapta jos, dar nu e un capat de lume. Sa speram ca ne vor da voie sa organizam event-uri cu astfel de premii si ca totul va fi bine. Nu trebuie sa-ti ceri scuze, nu e nimic! Ne auzim pe joc. :) 

@@Bere, nu cred ca ajung la sedinta, la 21:00 incepe meciul si nu prea vreau sa-l pierd. O sa incerc sa intru, dar pentru scurt timp.

:)))  © am uitat :))) sper sa nu ma dai in judecata pentru copyright***.

Posted

Luni 5.05.2014 la ora 21:00 va avea loc o sedinta. Toti membrii sunt rugati sa fie prezenti! Cei care nu pot ajunge din motive bine intemeiate sunt rugati sa posteze in topicul "Discutii School Instructors"! Cei care lipsesc fara sa anunte vor primii avertisment!  

Posted

Luni 5.05.2014 la ora 21:00 va avea loc o sedinta. Toti membrii sunt rugati sa fie prezenti! Cei care nu pot ajunge din motive bine intemeiate sunt rugati sa posteze in topicul "Discutii School Instructors"! Cei care lipsesc fara sa anunte vor primii avertisment!  

Nu stiu daca pot ajunge la sedinta, am ceva treaba atunci :). 

Posted

Duminica 18.05.2014 la ora 21:00 va avea loc o sedinta. Toti membrii sunt rugati sa fie prezenti! Cei care nu pot ajunge din motive bine intemeiate sunt rugati sa posteze in topicul "Discutii School Instructors"! Cei care lipsesc fara sa anunte vor primii avertisment!  

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...