Jump to content
Mihnea

Votati primarul - sesiunea Octombrie 2012

Recommended Posts

Posted

Dupa analiza Staff-ului LinkMania SA:MP Lands , am decis ca urmatorii candidati sa mearga mai departe :

• sOuNdy
  • ozoN.
  • outkast
  • Teils
  • Skybrax
  • Jones

Reguli :

1. Nu aveti voie sa transferati bani , daca faceti eventuri , dati la un admin / GM si el da mai departe banii.

2. Nu dati /w cu referire la primarie

Modelul de vot :

Nick-ul (in joc) :

Factiunea din care faceti parte :

Level (minim lvl 3) :

Primarul pe care il votati :

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :

# Votati de pe un singur cont

Posted

Nick-ul (in joc) : Blods

Factiunea din care faceti parte : PD

Level (minim lvl 3) : 7

Primarul pe care il votati : Teils

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Mi se pare un tip ok , de multe ori a incercat sa dovedeasca , ca merita o functie pe acest server + ca poate demonstra celor care fac " misto" de el ca nu este asa cum cred ei . Votati teils pentru a-l cunoaste mai bine

Posted

Nick-ul (in joc) : Stifler69

Factiunea din care faceti parte : SFR

Level (minim lvl 3) : 10

Primarul pe care il votati : ozoN.

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Consider ca merita functia de primar, e capabil si il intereseaza situatia playerilor de pe server. O sa fie un primar foarte bun :tiphat:

Posted

Nick-ul (in joc) : Jalol

Factiunea din care faceti parte : Hitman

Level (minim lvl 3) : 24

Primarul pe care il votati : Soundy

Motivul pentru care il votati (Minim 10 de cuvinte): Deoarece este foarte activ,ajuta playerii cu level mic si are experienta necesara.

Posted

Nick-ul (in joc) : Konica

Factiunea din care faceti parte : SMURD

Level (minim lvl 3) : 29

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E un player activ, capabil si ii place sa se implice. Merita aceasta functie; sigur va face o treaba buna.

Posted

Nick-ul (in joc) : MRS.

Factiunea din care faceti parte : UST

Level (minim lvl 3) : 30

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este de treaba si nu cerseste voturi! Merita acest post mai mult ca oricine.

Posted

Nick-ul (in joc) : The_Game

Factiunea din care faceti parte : Los Santos Vagos

Level (minim lvl 3) : 27

Primarul pe care il votati : Outkast

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un jucator vechi al comunitatii,nu l-am vazut vreodata sa creeze probleme si este un baiat serios,cu capul pe umeri.

Posted

Nick-ul (in joc) : LoveLess

Factiunea din care faceti parte : Hitman

Level (minim lvl 3) : 12

Motivul pentru care il votati (Minim 10 de cuvinte): Pentru ca joaca de foarte mult timp, e activ, face foarte multe event-uri si pe toate organizate calumea. Nu ca altii gen teils, care face event-uri dar foarte prost organizate. Dupa mine Outkast e clar cel care merita sa devinda primar.

Posted

Nick-ul (in joc) : Stalker

Factiunea din care faceti parte : Armata

Level (minim lvl 3) : 31

Motivul pentru care il votati (Minim 10 de cuvinte): Nu am un motiv anume, pur si simplu, consider ca el e cel mai potrivit pe langa ceilalti candidati pentru a ocupa functia aceasta.

Posted

Nick-ul (in joc) : Mr.Choco

Factiunea din care faceti parte : F.B.I.

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player care se implica mult in ceea ce face si organizeaza foarte bine eventurile plus ca este si destul de activ

Posted

Nick-ul (in joc) :amarokk

Factiunea din care faceti parte :-

Level (minim lvl 3) :11

Primarul pe care il votati : teils

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Cred ca din toata lista aia,Teils e singurul care candideaza 'pe picioarele lui',in plus are si experienta si asta conteaza mult.

Posted

Nick-ul (in joc) : Oliver

Factiunea din care faceti parte : FBI

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Cel mai capabil dintre toti cei care candideaza. Are vechime, experienta si stie sa se descurce in orice situatie. E cu capul pe umeri si nu in ultimul rand, e pus pe treaba.

Posted

Nick-ul (in joc) : MrDexter

Factiunea din care faceti parte : Underground Street Tuning

Level (minim lvl 3) : 34

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte): Este un player vechi in aceasta comunitate, cu capul pe umeri. Este foarte serios, organizeaza membrii factiunii din care face parte si pe unde a fost a facut doar treburi bune.

Posted

Nick-ul (in joc) : Converse

Factiunea din care faceti parte : Civilian

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte): Este un bun organizator de event-uri + ca este un player activ care respecta regulamentul

Posted

Nick-ul (in joc) : Lolecs

Factiunea din care faceti parte : Triads

Level (minim lvl 3) : 24

Primarul pe care il votati : ozon.

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player activ si se implica in ceea ce face , dupa parerea mea este capabil pt aceasta functie.

Posted

Nick-ul (in joc) : Deathstar

Factiunea din care faceti parte : sfr

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Mi se pare cel mai protrivit pentru primarie si are stofa de lider B-)

Posted

Nick-ul (in joc) : Jaguar

Factiunea din care faceti parte : FBI

Level (minim lvl 3) : 40

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este activ, stie cum sa'si organizeze propriile eventuri si este o persona cu care te poti intelege.

Posted

Nick-ul (in joc) : Paul

Factiunea din care faceti parte : Armata

Motivul pentru care il votati (Minim 10

cuvinte) : Dintre toti candidatii, el este cel mai capabil pentru aceasta functie.Are vechime,experienta si de aceea sunt sigur ca o sa se descurce foarte bine.

Posted

Nick-ul (in joc) : Daniels

Factiunea din care faceti parte : PD

Level (minim lvl 3) : 8

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Tot timpul mi-a placut cum face eventurile,si ca trateaza jocul 4fun,nu joaca pentru averi/functii.Merita o sansa !

Posted

Nick-ul (in joc) : zApaceL

Factiunea din care faceti parte : School Instructor's

Level (minim lvl 3) : 12

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) Este un baiat activ care ajuta playeri la nevoie si cred ca merita.

Guest Constantin.
Posted

Nick-ul (in joc) :Constantin.

Factiunea din care faceti parte :Police Departament

Level (minim lvl 3) :8

Primarul pe care il votati :Outkast

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :Mi se pare un player de treaba,foarte activ si isi face treaba foarte bine.

Posted

Nick-ul (in joc) : Madal1n

Factiunea din care faceti parte : -

Level (minim lvl 3) : 23

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Activ , capabil e sigur , asa ca votul meu merge la el .

Posted

Nick-ul (in joc) : Yohannes.

Factiunea din care faceti parte : Grove Street

Level (minim lvl 3) : 18

Primarul pe care il votati : Skybrax

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Activ, capabil de treaba merita votul meu.

Posted

Nick-ul (in joc) : BalckMan

Factiunea din care faceti parte : Civil

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Merita de muuult o functie in staff.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...