Mihnea Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Dupa analiza Staff-ului LinkMania SA:MP Lands , am decis ca urmatorii candidati sa mearga mai departe : sOuNdy ozoN. outkastTeilsSkybraxJones Reguli : 1. Nu aveti voie sa transferati bani , daca faceti eventuri , dati la un admin / GM si el da mai departe banii. 2. Nu dati /w cu referire la primarie Modelul de vot : Nick-ul (in joc) : Factiunea din care faceti parte : Level (minim lvl 3) : Primarul pe care il votati : Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : # Votati de pe un singur cont
Blods Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Blods Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Mi se pare un tip ok , de multe ori a incercat sa dovedeasca , ca merita o functie pe acest server + ca poate demonstra celor care fac " misto" de el ca nu este asa cum cred ei . Votati teils pentru a-l cunoaste mai bine
Stifler Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Stifler69 Factiunea din care faceti parte : SFR Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : ozoN. Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Consider ca merita functia de primar, e capabil si il intereseaza situatia playerilor de pe server. O sa fie un primar foarte bun :tiphat:
Jalol Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Jalol Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 24 Primarul pe care il votati : Soundy Motivul pentru care il votati (Minim 10 de cuvinte): Deoarece este foarte activ,ajuta playerii cu level mic si are experienta necesara.
Monica Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Konica Factiunea din care faceti parte : SMURD Level (minim lvl 3) : 29 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E un player activ, capabil si ii place sa se implice. Merita aceasta functie; sigur va face o treaba buna.
Costin Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : MRS. Factiunea din care faceti parte : UST Level (minim lvl 3) : 30 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este de treaba si nu cerseste voturi! Merita acest post mai mult ca oricine.
#Mircea Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : The_Game Factiunea din care faceti parte : Los Santos Vagos Level (minim lvl 3) : 27 Primarul pe care il votati : Outkast Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un jucator vechi al comunitatii,nu l-am vazut vreodata sa creeze probleme si este un baiat serios,cu capul pe umeri.
LoveLess Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : LoveLess Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 12 Primarul pe care il votati : Outkast Motivul pentru care il votati (Minim 10 de cuvinte): Pentru ca joaca de foarte mult timp, e activ, face foarte multe event-uri si pe toate organizate calumea. Nu ca altii gen teils, care face event-uri dar foarte prost organizate. Dupa mine Outkast e clar cel care merita sa devinda primar.
DFR Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Stalker Factiunea din care faceti parte : Armata Level (minim lvl 3) : 31 Primarul pe care il votati : Outkast Motivul pentru care il votati (Minim 10 de cuvinte): Nu am un motiv anume, pur si simplu, consider ca el e cel mai potrivit pe langa ceilalti candidati pentru a ocupa functia aceasta.
Lucas Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Mr.Choco Factiunea din care faceti parte : F.B.I. Level (minim lvl 3) : 30 Primarul pe care il votati : Outkast Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player care se implica mult in ceea ce face si organizeaza foarte bine eventurile plus ca este si destul de activ
NewYorkeR <3 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) :amarokk Factiunea din care faceti parte :- Level (minim lvl 3) :11 Primarul pe care il votati : teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Cred ca din toata lista aia,Teils e singurul care candideaza 'pe picioarele lui',in plus are si experienta si asta conteaza mult.
Oliver Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Oliver Factiunea din care faceti parte : FBI Level (minim lvl 3) : 30 Primarul pe care il votati : Outkast Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Cel mai capabil dintre toti cei care candideaza. Are vechime, experienta si stie sa se descurce in orice situatie. E cu capul pe umeri si nu in ultimul rand, e pus pe treaba.
iloverap Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul : iloverap08 Factiunea din care faceti parte : Grove Street Level : 8 Primarul pe care il votati : vot nul Motivul pentru care il votati : -
Mr.Dexter Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : MrDexter Factiunea din care faceti parte : Underground Street Tuning Level (minim lvl 3) : 34 Primarul pe care il votati : ozoN. Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte): Este un player vechi in aceasta comunitate, cu capul pe umeri. Este foarte serios, organizeaza membrii factiunii din care face parte si pe unde a fost a facut doar treburi bune.
snowie Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Converse Factiunea din care faceti parte : Civilian Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : Outkast Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte): Este un bun organizator de event-uri + ca este un player activ care respecta regulamentul
Lolecs Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Lolecs Factiunea din care faceti parte : Triads Level (minim lvl 3) : 24 Primarul pe care il votati : ozon. Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player activ si se implica in ceea ce face , dupa parerea mea este capabil pt aceasta functie.
TheDody Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Deathstar Factiunea din care faceti parte : sfr Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : ozoN. Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Mi se pare cel mai protrivit pentru primarie si are stofa de lider B-)
Jaguar Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Jaguar Factiunea din care faceti parte : FBI Level (minim lvl 3) : 40 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este activ, stie cum sa'si organizeze propriile eventuri si este o persona cu care te poti intelege.
Paul Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Paul Factiunea din care faceti parte : Armata Level (minim lvl 3) : 30 Primarul pe care il votati : Outkast Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Dintre toti candidatii, el este cel mai capabil pentru aceasta functie.Are vechime,experienta si de aceea sunt sigur ca o sa se descurce foarte bine.
Guest Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Daniels Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 8 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Tot timpul mi-a placut cum face eventurile,si ca trateaza jocul 4fun,nu joaca pentru averi/functii.Merita o sansa !
G3aN Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : zApaceL Factiunea din care faceti parte : School Instructor's Level (minim lvl 3) : 12 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) Este un baiat activ care ajuta playeri la nevoie si cred ca merita.
Guest Constantin. Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) :Constantin. Factiunea din care faceti parte :Police Departament Level (minim lvl 3) :8 Primarul pe care il votati :Outkast Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :Mi se pare un player de treaba,foarte activ si isi face treaba foarte bine.
Madalin Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Madal1n Factiunea din care faceti parte : - Level (minim lvl 3) : 23 Primarul pe care il votati : Outkast Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Activ , capabil e sigur , asa ca votul meu merge la el .
Johannes Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Yohannes. Factiunea din care faceti parte : Grove Street Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : Skybrax Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Activ, capabil de treaba merita votul meu.
HerrBlackMaN Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : BalckMan Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Merita de muuult o functie in staff.