Guest ozoN. Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : ozoN. Factiunea din care faceti parte : SFR Level (minim lvl 3) : 25 Primarul pe care il votati : bL@cK Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Il cunosc de 2 ani si ceva si stiu de ce este in stare.Mi se pare cel mai capabil dintre toti si stiu ca nu ne va dezamagii. :tiphat:
filtzeR Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : filtzeRFactiunea din care faceti parte : FBILevel (minim lvl 3) : 30Primarul pe care il votati : BytzaMotivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : il stiu de ceva timp, este activ, serios si foarte capabil. Mereu m-a ajutat cand am avut nevoie si niciodata nu a spus nu. Mi-a fost greu sa aleg intre el si teils, dar bytza are un plus din partea mea.
Guest Ionut Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Ionut Factiunea din care faceti parte : The Triads Level (minim lvl 3) : 41 Primarul pe care il votati : bL@cK Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Chiar daca m-ai suparat tu in ultima vreme,eu cred ca tu esti cel mai activ/capabil dintre concurenti si +ca te-am avut ng cu rank mare si nu m-ai dezamagit,sper sa iesi primar sa faci o treaba buna.
Fonz Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : ExtazY Factiunea din care faceti parte : Triadele Level (minim lvl 3) :20 Primarul pe care il votati :bl@ck Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Il votez pe el deoarece esti cel mai activ dintre cei 3 candidati,cu ceea mai multa experienta si sunt sigur ca s-ar descurca.
SeNnNZaTioN Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : SeNnNzaTioN Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 19 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este vechi in comunitate,activ si cred ca se poate ocupa foarte bine de aceasta factiune :D
Guest Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Daniels Factiunea din care faceti parte : Consilieri Level (minim lvl 3) : 5 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Om cu scaun la cap,stiu tot ce ii poate mintea,si cred ca merita o sansa,mi se pare cel mai competent.
LimitLess Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : WTF Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Il cunosc de ceva vreme , activ , glumet , capabil si sa mai lase bodybuilding! 'lol are noss =)))))'
oneil Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : ScarFaCe Factiunea din care faceti parte : Scoala Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player activ, am observat ca e lider la un club cu membrii multi si face treaba buna. Cred ca ar fi bun ca primar. Succes
Madalin Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Madal1n Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 23 Primarul pe care il votati : Bl@ck Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E activ , serios si am avut ocazia de-al cunoaste personal , merita aceasta functie .
Guest Damian. Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Damian. Factiunea din care faceti parte : SMURD Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Teils este un player activ,foarte de treaba,face eventuri frumoase si eu cred ca merita locul de primar. :tiphat:
Andreea Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Andreea Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : bl@ck Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este acitv si din punctul meu de vedere,de treaba, care merita functia aceasta.
GABRIEL Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : KyLe Factiunea din care faceti parte : Consilieri Level (minim lvl 3) : 5 Primarul pe care il votati : Bl@ck Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E un player activ ,serios si cand ai nevoie de el te ajuta.
LoLz0r™ Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Lolz0r Factiunea din care faceti parte : Grove Street Level (minim lvl 3) : 55 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Se implica cel mai mult dintre toti ceilalti angajati.Toti trei sunt activi, dar Teils dupa parerea mea are un plus pentru implicare :).Se vede ca se voteaza pe prietenii :D.
defragus Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Defragus Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 32 Primarul pe care il votati : Bl@ck Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Singurul player care a ramas exact asa cum l'am cunoscut.Singurul care niciodata nu a uitat de unde a plecat,nu si'a uitat prietenii si nu i'a neglijat.In fiecare factiune a demonstrat ca este un om serios,devotat si dornic sa ajute.Aceste atuuri cu singuranta il vor ajuta sa isi duca mandatul la bun sfarsit.
stook Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) :stook Factiunea din care faceti parte :UST Level (minim lvl 3) :9 Primarul pe care il votati :Bl@ck Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : cred ca va fi un primar bun:)
Bogdan19 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Bogdan Factiunea din care faceti parte : NG Level (minim lvl 3) : 26 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este activ, este de treaba si pare a fi cel mai ok dintre cei 3.
freezeR Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : FrN Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 19 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Baiat de treaba muncitor merita functia !
Wolfram Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Wolfram Factiunea din care faceti parte : F.B.I. Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte): Este un player cu vechime si experienta cred ca merita acesta functie
Dony Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Barathrum Factiunea din care faceti parte : Hitman Agency Level (minim lvl 3) : 22 Primarul pe care il votati : Bl@ck Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Il cunosc de mult timp,este un baiat muncitor,nu uita de unde a plecat si cu cine umbla,e activ si cred ca merita aceasta functie.
Monica Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Konica Factiunea din care faceti parte : SMURD Level (minim lvl 3) : 27 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E un player activ, capabil si ii place sa se implice. Merita aceasta functie; sigur va face o treaba buna.
LikeZ Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : LikeZ Factiunea din care faceti parte : Scoala Level (minim lvl 3) : 28 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E un player activ , pe langa faptul ca activeaza e un bun sportiv cu rezultate pe masura .. merita din plin votul meu .
wOrSeN Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : wOrSeN Factiunea din care faceti parte : LSV Level (minim lvl 3) : 23 Primarul pe care il votati :Bl@ck Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : un player activ si foarte de treaba , daca are solutii te ajuta cand ai nevoie si este foarte ambail. Va face o treaba buna dak ajunge primar. REspect
Jessy23 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : JessicaGirl Factiunea din care faceti parte : Civili Level (minim lvl 3) : 4 Primarul pe care il votati : bL@cK Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte): Este un player activ, vechi in comunitate si te ajuta mereu.
Messi Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) :messi67 Factiunea din care faceti parte :Mafia Level (minim lvl 3) :9 Primarul pe care il votati :Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :Este capabil.si s-ar descurca bine.
CioCio Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : CioCio Factiunea din care faceti parte : LSV Level (minim lvl 3) : 28 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Un player activ si capabil cu experienta.