Jump to content
Mihnea

Votati primarul - sesiunea Septembrie 2012

Recommended Posts

Posted

Nick-ul (in joc) : ozoN.

Factiunea din care faceti parte : SFR

Level (minim lvl 3) : 25

Primarul pe care il votati : bL@cK

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Il cunosc de 2 ani si ceva si stiu de ce este in stare.Mi se pare cel mai capabil dintre toti si stiu ca nu ne va dezamagii. :tiphat:

Posted

• Nick-ul (in joc) : filtzeR
  • Factiunea din care faceti parte : FBI
  • Level (minim lvl 3) : 30
  • Primarul pe care il votati : Bytza
  • Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : il stiu de ceva timp, este activ, serios si foarte capabil. Mereu m-a ajutat cand am avut nevoie si niciodata nu a spus nu. Mi-a fost greu sa aleg intre el si teils, dar bytza are un plus din partea mea.

Posted

Nick-ul (in joc) : Ionut

Factiunea din care faceti parte : The Triads

Level (minim lvl 3) : 41

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Chiar daca m-ai suparat tu in ultima vreme,eu cred ca tu esti cel mai activ/capabil dintre concurenti si +ca te-am avut ng cu rank mare si nu m-ai dezamagit,sper sa iesi primar sa faci o treaba buna.

Posted

Nick-ul (in joc) : ExtazY

Factiunea din care faceti parte : Triadele

Level (minim lvl 3) :20

Primarul pe care il votati :bl@ck

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Il votez pe el deoarece esti cel mai activ dintre cei 3 candidati,cu ceea mai multa experienta si sunt sigur ca s-ar descurca.

Posted

Nick-ul (in joc) : SeNnNzaTioN

Factiunea din care faceti parte : PD

Level (minim lvl 3) : 19

Primarul pe care il votati : Bytza

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este vechi in comunitate,activ si cred ca se poate ocupa foarte bine de aceasta factiune :D

Posted

Nick-ul (in joc) : Daniels

Factiunea din care faceti parte : Consilieri

Level (minim lvl 3) : 5

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Om cu scaun la cap,stiu tot ce ii poate mintea,si cred ca merita o sansa,mi se pare cel mai competent.

Posted

Nick-ul (in joc) : WTF

Level (minim lvl 3) : 10

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Il cunosc de ceva vreme , activ , glumet , capabil si sa mai lase bodybuilding! 'lol are noss =)))))'

Posted

Nick-ul (in joc) : ScarFaCe

Factiunea din care faceti parte : Scoala

Level (minim lvl 3) : 11

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player activ, am observat ca e lider la un club cu membrii multi si face treaba buna. Cred ca ar fi bun ca primar. Succes

Posted

Nick-ul (in joc) : Madal1n

Level (minim lvl 3) : 23

Primarul pe care il votati : Bl@ck

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E activ , serios si am avut ocazia de-al cunoaste personal , merita aceasta functie .

Guest Damian.
Posted

Nick-ul (in joc) : Damian.

Factiunea din care faceti parte : SMURD

Level (minim lvl 3) : 7

Primarul pe care il votati : Teils

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Teils este un player activ,foarte de treaba,face eventuri frumoase si eu cred ca merita locul de primar. :tiphat:

Posted

Nick-ul (in joc) : Andreea

Level (minim lvl 3) : 10

Primarul pe care il votati : bl@ck

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este acitv si din punctul meu de vedere,de treaba, care merita functia aceasta.

Posted

Nick-ul (in joc) : KyLe

Factiunea din care faceti parte : Consilieri

Level (minim lvl 3) : 5

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E un player activ ,serios si cand ai nevoie de el te ajuta.

Posted

Nick-ul (in joc) : Lolz0r

Factiunea din care faceti parte : Grove Street

Level (minim lvl 3) : 55

Primarul pe care il votati : Teils

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Se implica cel mai mult dintre toti ceilalti angajati.Toti trei sunt activi, dar Teils dupa parerea mea are un plus pentru implicare :).Se vede ca se voteaza pe prietenii :D.

Posted

Nick-ul (in joc) : Defragus

Factiunea din care faceti parte : Hitman

Level (minim lvl 3) : 32

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Singurul player care a ramas exact asa cum l'am cunoscut.Singurul care niciodata nu a uitat de unde a plecat,nu si'a uitat prietenii si nu i'a neglijat.In fiecare factiune a demonstrat ca este un om serios,devotat si dornic sa ajute.Aceste atuuri cu singuranta il vor ajuta sa isi duca mandatul la bun sfarsit.

Posted

Nick-ul (in joc) :stook

Factiunea din care faceti parte :UST

Level (minim lvl 3) :9

Primarul pe care il votati :Bl@ck

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : cred ca va fi un primar bun:)

Posted

Nick-ul (in joc) : Bogdan

Factiunea din care faceti parte : NG

Level (minim lvl 3) : 26

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este activ, este de treaba si pare a fi cel mai ok dintre cei 3.

Posted

Nick-ul (in joc) : FrN

Level (minim lvl 3) : 19

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Baiat de treaba muncitor merita functia !

Posted

Nick-ul (in joc) : Wolfram

Factiunea din care faceti parte : F.B.I.

Level (minim lvl 3) : 11

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte): Este un player cu vechime si experienta cred ca merita acesta functie

Posted

Nick-ul (in joc) : Barathrum

Factiunea din care faceti parte : Hitman Agency

Level (minim lvl 3) : 22

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Il cunosc de mult timp,este un baiat muncitor,nu uita de unde a plecat si cu cine umbla,e activ si cred ca merita aceasta functie.

Posted

Nick-ul (in joc) : Konica

Factiunea din care faceti parte : SMURD

Level (minim lvl 3) : 27

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E un player activ, capabil si ii place sa se implice. Merita aceasta functie; sigur va face o treaba buna.

Posted

Nick-ul (in joc) : LikeZ

Factiunea din care faceti parte : Scoala

Level (minim lvl 3) : 28

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E un player activ , pe langa faptul ca activeaza e un bun sportiv cu rezultate pe masura .. merita din plin votul meu .

Posted

Nick-ul (in joc) : wOrSeN

Factiunea din care faceti parte : LSV

Level (minim lvl 3) : 23

Primarul pe care il votati :Bl@ck

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : un player activ si foarte de treaba , daca are solutii te ajuta cand ai nevoie si este foarte ambail. Va face o treaba buna dak ajunge primar. REspect

Posted

Nick-ul (in joc) : JessicaGirl

Factiunea din care faceti parte : Civili

Level (minim lvl 3) : 4

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte): Este un player activ, vechi in comunitate si te ajuta mereu.

Posted

Nick-ul (in joc) :messi67

Factiunea din care faceti parte :Mafia

Level (minim lvl 3) :9

Primarul pe care il votati :Bytza

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :Este capabil.si s-ar descurca bine.

Posted

Nick-ul (in joc) : CioCio

Factiunea din care faceti parte : LSV

Level (minim lvl 3) : 28

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Un player activ si capabil cu experienta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...