Oliver Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 De saptamana viitoare vor aparea 2 schimbari : - Cei care vor avea cele mai multe puncte sambata vor fi recompensati cu bani. Mai exact : loc 1 - 150k, loc 2 - 100k, loc 3 - 50k. - Se va schimba modelul de postare ( am adaugat ceva ) Repet, saptamana asta postati normal, dar de data viitoare postati noul model care il aveti mai jos
andryudevis Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Nick : SteeL Rank : 1 Suspecti arestati ( fiecare suspect arestat este 1 punct ) : http://staniolviolet.imgur.com/all/ 5 pcte Suspecti omorati ( fiecare suspect omorat este 2 puncte ) : http://staniolviolet.imgur.com/all/ 10 pct War-uri la care am participat ( fiecare war la care ati participat este 2 puncte ) : http://staniolviolet.imgur.com/all/ 2 Eventuri castigate ( fiecare event castigat este 3 puncte ) : -- Materiale / Droguri confiscate ( 10k mats - 5 puncte / 5 droguri - 2 puncte ) :-- Blocaje / Filtre la care am participat ( la fiecare filtru / blocaj la care ati participat primiti 2 puncte ) : -- _________________________________________________________________________________ Total puncte facute saptamana asta din activitate generala ( fara cele de la event / misiune FBI) : 17 puncte __________________________________________________________________________________ Model nr 2 - misiune Acesta va varia la fiecare saptamana Nick : SteeL Rank : 1 Poza event : -- Poza anunt : -- _______________________________________________________________________________________ Doresc sa imi schimb punctele pe : --
DrgD Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Nick : n0thing Rank : 1 Suspecti arestati ( fiecare suspect arestat este 1 punct ) : 13 Suspecti omorati ( fiecare suspect omorat este 2 puncte ) : 10 War-uri la care am participat ( fiecare war la care ati participat este 2 puncte ) : 3 Eventuri castigate ( fiecare event castigat este 3 puncte ) : - Materiale / Droguri confiscate ( 10k mats - 5 puncte / 5 droguri - 2 puncte ) : - Blocaje / Filtre la care am participat ( la fiecare filtru / blocaj la care ati participat primiti 2 puncte ) : 3 _________________________________________________________________________________ Total puncte facute saptamana asta din activitate generala ( fara cele de la event / misiune FBI) : 35 Doresc sa imi schimb punctele pe : Bani .
bWin Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Model nr 1 - activitate generala Nick : Adi777 Rank :2 Suspecti arestati ( fiecare suspect arestat este 1 punct ) : 6 pct Suspecti omorati ( fiecare suspect omorat este 2 puncte ) : 24 pct War-uri la care am participat ( fiecare war la care ati participat este 2 puncte ) : - Eventuri castigate ( fiecare event castigat este 3 puncte ) : 15 pct Materiale / Droguri confiscate ( 10k mats - 5 puncte / 5 droguri - 2 puncte ) : - Blocaje / Filtre la care am participat ( la fiecare filtru / blocaj la care ati participat primiti 2 puncte ) :- _________________________________________________________________________________ Total puncte facute saptamana asta din activitate generala ( fara cele de la event / misiune FBI) : 45 pct Doresc sa imi schimb punctele pe : userbar
andy_10 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Model nr 1 - activitate generala Nick : _aNdY_ Rank : 2 Suspecti arestati ( fiecare suspect arestat este 1 punct ) : 28 arestati = 28 puncte Suspecti omorati ( fiecare suspect omorat este 2 puncte ) : 25 omorati = 50 puncte War-uri la care am participat ( fiecare war la care ati participat este 2 puncte ) : -/- Eventuri castigate ( fiecare event castigat este 3 puncte ) : 3 eventuri = 9 puncte Materiale / Droguri confiscate ( 10k mats - 5 puncte / 5 droguri - 2 puncte ) : -/- Blocaje / Filtre la care am participat ( la fiecare filtru / blocaj la care ati participat primiti 2 puncte ) : 1 blocaj = 2 puncte _________________________________________________________________________________ Total puncte facute saptamana asta din activitate generala ( fara cele de la event / misiune FBI) : 89 puncte __________________________________________________________________________________ Doresc sa imi schimb punctele pe : bani (daca se poate), daca nu vorbim in game pt altceva. # In pozele in care nu se vede chatu am avut instalat un mod si nu mi`am dat seama ca nu`mi apare. Am instalat din nou sampu in aceeasi zi (se poate vedea in poze). ## Daca am gresit ceva imi cer scuze, e cam tarziu si sunt obosit
Oliver Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Nick : n0thing Rank : 1 Suspecti arestati ( fiecare suspect arestat este 1 punct ) : 13 Suspecti omorati ( fiecare suspect omorat este 2 puncte ) : 10 War-uri la care am participat ( fiecare war la care ati participat este 2 puncte ) : 3 Eventuri castigate ( fiecare event castigat este 3 puncte ) : - Materiale / Droguri confiscate ( 10k mats - 5 puncte / 5 droguri - 2 puncte ) : - Blocaje / Filtre la care am participat ( la fiecare filtru / blocaj la care ati participat primiti 2 puncte ) : 3 _________________________________________________________________________________ Total puncte facute saptamana asta din activitate generala ( fara cele de la event / misiune FBI) : 35 Doresc sa imi schimb punctele pe : Bani . Model nr 1 - activitate generala Nick : _aNdY_ Rank : 2 Suspecti arestati ( fiecare suspect arestat este 1 punct ) : 28 arestati = 28 puncte Suspecti omorati ( fiecare suspect omorat este 2 puncte ) : 25 omorati = 50 puncte War-uri la care am participat ( fiecare war la care ati participat este 2 puncte ) : -/- Eventuri castigate ( fiecare event castigat este 3 puncte ) : 3 eventuri = 9 puncte Materiale / Droguri confiscate ( 10k mats - 5 puncte / 5 droguri - 2 puncte ) : -/- Blocaje / Filtre la care am participat ( la fiecare filtru / blocaj la care ati participat primiti 2 puncte ) : 1 blocaj = 2 puncte _________________________________________________________________________________ Total puncte facute saptamana asta din activitate generala ( fara cele de la event / misiune FBI) : 89 puncte __________________________________________________________________________________ Doresc sa imi schimb punctele pe : bani (daca se poate), daca nu vorbim in game pt altceva. # In pozele in care nu se vede chatu am avut instalat un mod si nu mi`am dat seama ca nu`mi apare. Am instalat din nou sampu in aceeasi zi (se poate vedea in poze). ## Daca am gresit ceva imi cer scuze, e cam tarziu si sunt obosit Iti vor fi luate in considerare doar pozele in care se vede chat-ul. Vedeti ca oferta cu bani nu mai este valabila, am spus mai sus. * Mai aveti timp pana la 12:00 sa postati !
Calibru 9mm Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Nick : Calibru Rank : 1 Suspecti arestati ( fiecare suspect arestat este 1 punct ) : 33 Suspecti omorati ( fiecare suspect omorat este 2 puncte ) : 10 War-uri la care am participat ( fiecare war la care ati participat este 2 puncte ) : - Eventuri castigate ( fiecare event castigat este 3 puncte ) : 6 Materiale / Droguri confiscate ( 10k mats - 5 puncte / 5 droguri - 2 puncte ) : - Blocaje / Filtre la care am participat ( la fiecare filtru / blocaj la care ati participat primiti 2 puncte ) :- _________________________________________________________________________________ Total puncte facute saptamana asta din activitate generala ( fara cele de la event / misiune FBI) : 49 pct . Doresc sa imi schimb punctele pe : UserBar # Vreu sa precizez ca aceasta activitate este de miercuri pana astazi . ## Nu am putut posta pana la ora 12:00 deoarce abia acum am ajuns acasa .
Oliver Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 SteeL - nu primesti nimic pt cate puncte ai n0thing - userbar Adi777 - userbar + 50k pentru ca ai fost al 3-lea cu cele mai multe puncte ( 45 ) _aNdY_ - tichet de scutire a primirii avertismentului in cazul lipsirii nemotivate la sedinta SAU userbar ( imi spui in game / PM ce alegi ) + 150 k pt ca ai avut cele mai multe puncte ( 73 ) Calibru - usebar + 100k pentru ca ai fost al 2-lea cu cele mai multe puncte ( 49 ) Urmatorul event are ca scop castigarea '' FBI Weapons Tournament '' care va avea loc dupa sedinta ( armele vor fi M4 + Deagle ). Castigatorul va primi 7 puncte ! Va inscrieti completand urmatorul model : Nick : Rank : Va puteti inscrie pentru misiune incepand de acum pana Luni ( 24 Sept. ) la ora 20:00 ! Model activitate generala Nick : Rank : Suspecti arestati ( fiecare suspect arestat este 1 punct ) : Suspecti omorati ( fiecare suspect omorat este 2 puncte ) : War-uri la care am participat ( fiecare war la care ati participat este 2 puncte ) : Eventuri castigate ( fiecare event castigat este 3 puncte ) : Materiale / Droguri confiscate ( 10k mats - 5 puncte / 5 droguri - 2 puncte ) : Blocaje / Filtre la care am participat ( la fiecare filtru / blocaj la care ati participat primiti 2 puncte ) : Poza stats veche ( facuta Sambata ) : Poza stats noua ( facuta in ziua postarii activitatii ) : _________________________________________________________________________________ Total puncte facute saptamana asta din activitate generala ( fara cele de la event / misiune FBI) : __________________________________________________________________________________ Doresc sa imi schimb punctele pe : Puteti posta modelul cu activitatea generala pana Sambata viitoare la ora 12:00 !
Oliver Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Aici aveti rundele pentru Deagle Tournament Aici aveti rundele pentru M4 Tournament Castigatorul de la Deagle se va infrunta cu castigatorul de la M4 intr-o finala folosind ambele arme deodata. Cine va face run / fast-switch va fi descalificat fara avertisment ! Vom incepe duelurile imediat ce terminam sedinta
Oliver Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Nu uitati sa postati pana Sambata ( maine ) la ora 12:00. Nu accept niciun post facut dupa ora 12:00 ! * Avand in vedere ca duelurile pt misiune nu au fost facute la sedinta, le puteti face de-alungul zilelor ce urmeaza iar rezultatele mi le dati pe PM ( atat cele deagle cat si cele m4 ). Cand se termina runda 1 voi anunta aici si voi pune urmatoarele meciuri. Pt orice problema / nelamurire PM me sau /w in game
andy_10 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Nick : _aNdY_ Rank : 2 Suspecti arestati ( fiecare suspect arestat este 1 punct ) : 24 arestati = 24 puncte Suspecti omorati ( fiecare suspect omorat este 2 puncte ) : 9 omorati = 18 puncte War-uri la care am participat ( fiecare war la care ati participat este 2 puncte ) : 2 war`uri = 4 puncte Eventuri castigate ( fiecare event castigat este 3 puncte ) : 5 eventuri = 15 puncte Materiale / Droguri confiscate ( 10k mats - 5 puncte / 5 droguri - 2 puncte ) : -/- Blocaje / Filtre la care am participat ( la fiecare filtru / blocaj la care ati participat primiti 2 puncte ) : -/- Poza stats veche ( facuta Sambata ) : http://imageshack.us/a/img163/7509/22septembrie.png Poza stats noua ( facuta in ziua postarii activitatii ) : http://imageshack.us/a/img145/4521/28septembrie.png _________________________________________________________________________________ Total puncte facute saptamana asta din activitate generala ( fara cele de la event / misiune FBI) : 61 __________________________________________________________________________________ Doresc sa imi schimb punctele pe : Nu stiu, vorbim in game :D
molotow Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick : Hack3r Rank : 1 Suspecti arestati ( fiecare suspect arestat este 1 punct ) : 7=7puncte Suspecti omorati ( fiecare suspect omorat este 2 puncte ) : 6=12 puncte War-uri la care am participat ( fiecare war la care ati participat este 2 puncte ) :- Eventuri castigate ( fiecare event castigat este 3 puncte ) : - Materiale / Droguri confiscate ( 10k mats - 5 puncte / 5 droguri - 2 puncte ) : - Blocaje / Filtre la care am participat ( la fiecare filtru / blocaj la care ati participat primiti 2 puncte ) : - Poza stats veche ( facuta Sambata ) : click (facuta 25 sept) Poza stats noua ( facuta in ziua postarii activitatii ) : click ! _________________________________________________________________________________ Total puncte facute saptamana asta din activitate generala ( fara cele de la event / misiune FBI) : 19 puncte. __________________________________________________________________________________ Doresc sa imi schimb punctele pe : Vorbim in game.
Oliver Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 Topicul va fi inchis. Vad ca de la o vreme nu va mai intereseaza, am vrut sa va ajut sa aveti anumite bonus-uri dar vad ca nu ati profitat foarte mult.