frankie Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Profu meu de fizica nu si-a mai schimbat sacoul de...nu mai stiu nici eu cand . Creca il prinde a12a cu noi si cu...sacoul ala , we should buy one for him ...NOT !!!
EPSILON Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Profu meu de fizica nu si-a mai schimbat sacoul de...nu mai stiu nici eu cand . Creca il prinde a12a cu noi si cu...sacoul ala , we should buy one for him ...NOT !!! LOL urasc scoala cateodata .. pardon mereu
{JM}Alex Lifetaker Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 SI nici nu ti-a placut greva a? Tu stii e salarii au profii? Sau n-aveai unde face spam. Iti spun eu ca si tu ai fi facut greva daca erai in locul lor. Si daca nu recuperai orele si-ti dadea ceva la un examen ceva(depinde de ce cls esti) ziceai ca vezi tu, nu ai facut chestiile astea. Sau ai fi vrut intr-o ora de mate sa faci cat in 3? Sau la chimie... No Comment Da mai Horus,probabil ai dreptate, dar tu crezi ca e usor pt. un elev sa se duca 6 zile pe saptamana la scoala? Ma refer la elevii care INVATA si au medii peste 9... si trebuie sa te pregatesti la toate orele... plus ca daca mai faci si ceva meditatii... no free time. Acele ore puteau fi comprimate, cel putin la noi in scoala nu se grabeste nici un profesor sa recupereze, e pace si liniste, de parca nici n-ar fi fost vreodata o greva. E adevarat ca nu au stricat cele 3 saptamani dar parca nu ai simtit ca e "vacanta" cand nu erai sigur ca ziua de maine te mai gaseste acasa, si nu la scoala Iar materia pierduta nu este f.f.. mare, 3 saptamani inseamna 6 ore la materiile unde faci de 2 ori pe saptamana.Nu e foarte mult de recuperat, parerea mea. Dar cine stie, poate in alte licee situatia sta altfel...
Isome Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 faza "haioasa" e ca eu am facut ore am facut ore in fiecare zi si tot fac recuperari intrb care va vine in cap este: la ce materii? rasp: sport;desen;muzica;religie(trb religie ca dupa ne da Doamne Doamne cu poc poc in nas:blink:)
frankie Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Bai, baieti, nu e usor sa mergi 6 zile la scoala, da sa nu-mi spuneti mie ca voi chiar va duceti si chiar faceti ore ...Eu unul nu prea fac. Si mai ales ca nu se pun note sambata, decat de 10. Eu sambata ma duc doar la orele importante si restu baschet. Cei cu meditatiile...n-am ce sa zic . Asta e...
Guest | NinJa ^ MaSteR | Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Daaaa right on Outta , profa mea de english...seamana cu cameron diaz, i-am spus assta si mi-a zis ca nu sunt primul care i-a zis si e super de treaba... ...geesh, profii astia uita ca si ei au fost odata elevi, si ei au luat note mici si ei au gandit odata ce gandesc eu acum...dar nu gandesc unii, nu au creier, sunt nishte extraterestrii fara minte...ar trebui inchisi, se razbuna pe copii acum, n-au ce face...Lansavash pe Marte sa va lansez de profi care va razbunati si faceti viata copiilor de rahat.. profa mea de Geografie seamana cu Shakira !!!
Oscar Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Profu meu de fizica nu si-a mai schimbat sacoul de...nu mai stiu nici eu cand . Creca il prinde a12a cu noi si cu...sacoul ala , we should buy one for him ...NOT !!! daca profu tau de fizica e asa...al meu vine de 2 ani imbracat la fel, si ii Foarte timid. facem ce vrei la ora de fizica, iesim plecam, orice
***COBR@*** Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Sa vedeti ce mutra are proful meu de mate sau dirigul.S-a gindit sa vina si bunicamea pe la scoala o data si il vede pe dirigul meu ca iese din clasa. Ies si eu vorbesc cu ea si ma intreaba: "Cine e asta???? Mecanicul....."
frankie Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 De asta au facut greva, sa-si ia haine noi. Sa fim seriosi, cat poate sa fie o haina noua, hai un sacou dk nu un pantalon. Cum sa vii de nush cat timp cu aceleasi haine. E prea de tot. Mai ales, dk profu meu de fizik vine in fiecare zi imbracat la fel, va dati seama ca nu are cand sa spele hainele, decat sambata si duminica.
radyus Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Mda..un costum costa de la 4 mil in sus...la SH e normal mai putin....salariu este de vreo 6-7 mil....daca ai si vechime asta...fa un calcul...ar insemna sa nu mai manance in luna aia...nici el nici copiii lui...mda...noobs...despre altceva nu puteti vb...
***COBR@*** Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Sunt de acord ca merita sa aibe un salariu mai mare da nu sunt de acord ca la desen sa ne vrea pictori, la psihologie sa stim cuvint cu cuvint lectia (sa invatam mecanic), la romina sastim lectile ca la un "umanisti" cind eu sunt la profil real.Hai sa zic la mine e bine ca daca ii luam pe aia de la Mihai Viteazu sau de la Vianu e dezastru acolo.Sunt profi care vor sa stim ce predau ei da macar sa predea cumsecade sa inteleaga si elevul ceva.
frankie Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Mda..un costum costa de la 4 mil in sus...la SH e normal mai putin....salariu este de vreo 6-7 mil....daca ai si vechime asta...fa un calcul...ar insemna sa nu mai manance in luna aia...nici el nici copiii lui...mda...noobs...despre altceva nu puteti vb... Habar n-ai. Este dirig, are 10-11 mil salariu. Are vechime+prima de dirig. Nu un costum, dar macar sacoul ( adica doar ala de il pui pe umeri si bagi mainile in el ). Sotia lui, profa, vechime, tot asa la salariu. Nu cred eu ca e asa sarac. Profii cred ca in scoli se preda doar materia lor. Facea ala de mate misto de noi, ca noi trebuie sa facem 200-300 de probleme in vacanta asta, ne ia orele si ne da probleme de mate, ii ia pe olimpici de la alte ore, e haos.
{JM}Alex Lifetaker Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 eu ma mut din clasa din cauza unor probleme cu diriga ... nu mi se pare normal ca pe un profesor sa-l intereseze niste lucruri care nu tin de predarea lectiei.Pe respectiva a deranjat-o faptul ca vin la scoala cu mp3 playerul, sa ascult muzica in pauze la el si ca am facut o chestie la ora de info(i-am trimis un mesaj "licentios"uneia si s-a nimerit sa-l vada profu).Aa si ca de ce vin cu telefonul la scoala ca nu e voie, ca am semnat un contract.Pai cum se face ca respectivei profe ii suna telefonul in draci la scoala.Si nu numai ei, si la alti profesori.Alta data s-a suparat cand era vorba despre uniforme, a zis o fata ca sa le bage si la profesori uniforme daca baga la elevi.A facut crize. Parerea mea, profesorii sunt platiti sa predea lectia.Nu inteleg ce-i doare pe ei de lucruri care nu tin de ora lor. Probabil faptul ca au trait si invatat pe vremea comunismului, unde daca ii raspundeai unui profesor erai dat afara, a influentat mult caracterul profesorilor din ziua de azi. Sper ca peste vreo 20 de ani efectele comunismului sa dispara din invatamant.edit: sry pt. eventualele greseli am scris in graba, nu am avut timp sa corectez.
frankie Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 eu ma mut din clasa din cauza unor probleme cu diriga ... nu mi se pare normal ca pe un profesor sa-l intereseze niste lucruri care nu tin de predarea lectiei. Pe respectiva a deranjat-o faptul ca vin la scoala cu mp3 playerul, sa ascult muzica in pauze la el si ca am facut o chestie la ora de info(i-am trimis un mesaj "licentios"uneia si s-a nimerit sa-l vada profu).Aa si ca de ce vin cu telefonul la scoala ca nu e voie, ca am semnat un contract.Pai cum se face ca respectivei profe ii suna telefonul in draci la scoala.Si nu numai ei, si la alti profesori.Alta data s-a suparat cand era vorba despre uniforme, a zis o fata ca sa le bage si la profesori uniforme daca baga la elevi.A facut crize. Parerea mea, profesorii sunt platiti sa predea lectia.Nu inteleg ce-i doare pe ei de lucruri care nu tin de ora lor. Probabil faptul ca au trait si invatat pe vremea comunismului, unde daca ii raspundeai unui profesor erai dat afara, a influentat mult caracterul profesorilor din ziua de azi. Sper ca peste vreo 20 de ani efectele comunismului sa dispara din invatamant. edit: sry pt. eventualele greseli am scris in graba, nu am avut timp sa corectez. Iti dai seama ca acel comunism si-a pus amprenta pe ei. Nu zic ei intotdeauna "ca atunci cand eram eu elev...bla bla bla". Erai la ora de info nu ?
frankie Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Sa va mai spun una buna buna. Olimpicii la fizica si matematica de la noi din clasa se duc cred ca in fiecare zi din vacanta asta la scoala sa faca pregatire. Dk ce am scris mai sus e cum e, asta ce o fi. Colegu meu, Remus, e f bun la fizica() si ala de fizica ar fi in stare sa vina si la el acasa sa faca fizica, ar dormi si in fata blocului lui ca sa ajunga mai repede a doua zi. Er ist wahnsinnig.
Qui-Gon Jinn Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 God knows Ive been praying for this...in urma cu trei saptamani o sala ramane blocata, nu au facut nimic sa o deblocheze sau altceva...azi sala tot blocata, dar faza e ca si anexa in care ne trimitea sa facem ore e incuiata, si culmea nu are nimeni cheie, asta e mana lui Dumnezeu ca stie ca nu vroiam sa stau azi la scoala ca aveam ceva de facut
Catalin Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 God knows Ive been praying for this...in urma cu trei saptamani o sala ramane blocata, nu au facut nimic sa o deblocheze sau altceva...azi sala tot blocata, dar faza e ca si anexa in care ne trimitea sa facem ore e incuiata, si culmea nu are nimeni cheie, asta e mana lui Dumnezeu ca stie ca nu vroiam sa stau azi la scoala ca aveam ceva de facut vreau asa si la noi norocosule!
3n|gm@ Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Invata'ti cat mai aveti timp baieti ....mai incolo sa va da'ti cu capul de pereti . sa nu uit ( face'ti si o faculta ...k nu strik )
frankie Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Asa, profu` meu de fizika, aka dirigu, i-a tinut pe olimpici 6 ore la pregatire ultima data. Da, ati citit bine, 6 ORE ! de fizica...ne tot bate la cap, ca aia din cluj si din iasi mananca fizica pe paine, este pur si simplu obsedat de fizica !! Nu are scapare...
3n|gm@ Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Isi face meseria cat mai bine....nu vad unde e problema
HellsAngel Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Mda...si eu am probleme de acelasi gen... Ceva ce ar trebui sa retineti >>> "Nu e gresit, e doar sub alta forma" )))))))))) . (si sterge tot ))) ) Asta a fost scuza profului de fizica cand se dadea mare si o gresit problema la tabla dupa ce o vb singur 10 min. Hm...daca faceam si eu asa ceva imi punea nota 3
SeBi Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 bai...gresesc si ei....asta e...oricum, nu e usor sa predai o lectie...ce va pasa...multi sunteti in liceu...stati sa vedeti ce idioti sunt in facultate (nu toti dar.....).... sincer...cati nu ati vrea sa deveniti profesori si sa torturati si voi elevii in contul acestor "neajunsuri"?
{JM}Alex Lifetaker Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 M-am mutat in alta clasa... e misto aici Colegi beton.Profesorii sunt buni in afara de unu de mate... e obsedat, cand scoate fete la tabla se holbeaza la fundul lor.. o data se lingea pe buze(serios) Faza e ca la baieti da note mici... macar da 5-ul chiar daca esti bata 5 5 5 5 5 come to me my friend