Cavaliere Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Profesorii astia sunt chiar retardati... 1 Ne cheama sambata la scoala sa recuperam cica... si majoritatea orelor nu le facem ( nu ca as vrea sa le facem ) stau la scoala pana la nush ce ora pt ca fac prima si ultima ora... 2 Am o profa de mate care cand nu mai stie sa rezolve problema... clar e gresit in carte... si la ora rezolvam cele mai usoare exercitii din carte si la tema le aveam pe cele mai grele
Anakin_Theo Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Nu ne lasa sa facem sportu si muzica, ca sa recuperam orele....!
wine Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Lasa ba ca la mine trebuia sa fac thno desen si religie in loc de mate si roma
DevilMind Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Lasa ca mai bine ma duc sambata o ora la scoala. Unele scoli au renuntat la vacanta aia din Februarie Faza e ca sambata nici ei nu au chef sa faca ore si stau degeaba la catedra ..aia care vin..si absente nu se pun. Ideea e sa isi ia salariu
DevilMind Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Cum ai trecut clasa si pana acuma ...presupunand ca ai trecut-o. Nu ar trebui sa te afecteze prea tare greva. Mai nasol e daca esti an terminal.. desi daca faci pregatire nu ar trebui sa ai probleme
frankie Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 sunt dusi rau, io ma duceam aproape in fiecare zi la liceu, luni-vineri zilele de sc, sambata recuperrare, duminica pregatire..in pm(scuzati expresia) dar ce aia cred ca suntem roboti...pe langa faptu ca desteptu de fizica(cu care facem pregatire) crede ca dk ne baga in cap 3-4 ore de fizica intr-o zi ne face mai destepti,dupa 2 ore se plictisesc si aia desteptii...oameni distrusi..die die die..
Shade Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 O chestie va zic: nu-i bagati pe toti profesorii in aceeasi oala. Duceti-va voi si stati 6 ore/zi int-o camera plina cu 30 de puradei care urla Singurii profesori pe care-i urasc sunt cei care habar n-au materia pe care o predau, dar se dau destepti ca vezi doamne ei stiu mai multe ca tine. Diriga mea e profa de informatica... se duce, invata lectia de zi din carte (sau e pe internet, de unde o ia) si apoi vine si ne-o preda. Daca o intrebi ceva care n-are legatura cu lectia de zi, clacheaza si schimba subiectul. Ex.1: Eu: "Doamna diriginta, HTML e case sensitive?" Ea: "CEEEE??" Eu: "Case sensitive..." (habar n-are nici engleza btw) Ea: "Ce-i ala?" Eu: "Nu stiti ce-i ala case sensitive...?" Ea: "Pai de unde sa stiu?" Eu: "Case sensitive e atunci cand recunoaste daca sunt literele mari sau mici." Ea: "Aaa... pai.... in mod normal... ar trebui sa fie..." Eu: "Aha..." Tzeapa, ca HTML nu e case sensitive. Ex.2: Un coleg: "Doamna, cum pot sa fac o pagina unde sa-si faca oamenii cont?" Eu: "Vrei sa zici pagina de register?" El: "Da, stii?" Eu: "Habar n-am." Ea (catre coleg): "Auzi, ia mai lasa-ne cu inventiile tale destepte..." In alte cuvinte, habar n-avea. Singurul lucru pe care-l stia la momentul ala era lectia de zi: tabele in HTML. Intr-a 9-a si-a 10-a am avut un prof de informatica excelent, care chiar daca era un pic mai sever, te invata toate aspectele unui program fara sa se uite pe net. Apoi a plecat asta si ne-am facut rost de un diriginte nou (don't ask...). Diferenta intre ce informatica fac cu asta si ce informatica faceam cu ala e ca de la clasa a 2-a la clasa a 9-a. Si cand o vezi ce aere isi da... Dar unii prfesori chiar stiu sa predea, stiu sa te faca sa fii interesat de materia respectiva. Depinde doar de cat de mult iti place ceea ce faci.
frankie Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 O chestie va zic: nu-i bagati pe toti profesorii in aceeasi oala. Duceti-va voi si stati 6 ore/zi int-o camera plina cu 30 de puradei care urla Singurii profesori pe care-i urasc sunt cei care habar n-au materia pe care o predau, dar se dau destepti ca vezi doamne ei stiu mai multe ca tine. Diriga mea e profa de informatica... se duce, invata lectia de zi din carte (sau e pe internet, de unde o ia) si apoi vine si ne-o preda. Daca o intrebi ceva care n-are legatura cu lectia de zi, clacheaza si schimba subiectul. Ex.1: Eu: "Doamna diriginta, HTML e case sensitive?" Ea: "CEEEE??" Eu: "Case sensitive..." (habar n-are nici engleza btw) Ea: "Ce-i ala?" Eu: "Nu stiti ce-i ala case sensitive...?" Ea: "Pai de unde sa stiu?" Eu: "Case sensitive e atunci cand recunoaste daca sunt literele mari sau mici." Ea: "Aaa... pai.... in mod normal... ar trebui sa fie..." Eu: "Aha..." Tzeapa, ca HTML nu e case sensitive. Ex.2: Un coleg: "Doamna, cum pot sa fac o pagina unde sa-si faca oamenii cont?" Eu: "Vrei sa zici pagina de register?" El: "Da, stii?" Eu: "Habar n-am." Ea (catre coleg): "Auzi, ia mai lasa-ne cu inventiile tale destepte..." In alte cuvinte, habar n-avea. Singurul lucru pe care-l stia la momentul ala era lectia de zi: tabele in HTML. Intr-a 9-a si-a 10-a am avut un prof de informatica excelent, care chiar daca era un pic mai sever, te invata toate aspectele unui program fara sa se uite pe net. Apoi a plecat asta si ne-am facut rost de un diriginte nou (don't ask...). Diferenta intre ce informatica fac cu asta si ce informatica faceam cu ala e ca de la clasa a 2-a la clasa a 9-a. Si cand o vezi ce aere isi da... Dar unii prfesori chiar stiu sa predea, stiu sa te faca sa fii interesat de materia respectiva. Depinde doar de cat de mult iti place ceea ce faci. io nu zic de toti profii...zic doar de aia.."selenizati"(adika LUNAtici) dk ar fi sa scriu tot ce zice profu de mate, v-ati tampi toti de pe forum... incepe cu o problema, pe la jumatate isi aminteste de alta... incepe cu o fraza, nu o termina... habar n-are sa explice...
DevilMind Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Daca nu stie materia pe care o preda e o chestie. Da atunci cand nu stie nici macar sa vorbeasca sau sa scrie e o chestie care ar trebui pusa pe un perete la intrarea in scoala. Printr-a 7 a cred..faceam pascal la scoala ..ne scrie profa pe tabla culorileGalben - Yellow Albastrul - BlueRosh - Redrestu e nesimnificativIntra 9 a profu de mate .... "X, Y s-au Z"Si cand le atragi atentia si le zici ca au gresit le mai sare si mustaruAm patit de multe ori faze de astea cu profii..si nu cred ca sunt singurul. Inteleg ca au 7-8 ore pe zi in care tre sa ne suporte pe noi. Da ..daca unii dintre ei ar fii mai intelegatori atunci "suportarea" noastra nu ar fii asa un chin.Ei de fapt au doar de ascultat si de predat. Adica de vbit ..despre ceva ce se presupune ca ar trebui sa stie. Noi avem si de invatat si de scris
{JM}Alex Lifetaker Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Lasa mah nu e chiar asa... nu e vina elevilor daca ii streseaza pe profi, e vine profilor.Pai sa fiu eu profesor(Doamne fereste, spre binele meu si al elevilor), daca mai comenteaza cineva, ii zic:"gogule ia treci tu la catreda si preda lectia.daca nu stii, iei un scaunel".)Multi profi sunt prosti si lasa elevii sa faca ce vor la orele lor... daca nu stiu sa se impuna, e problema lor.Si in plus, chestia asta are si o reciproca, daca esti profesor si te enerveaza elevii poti sa "ii aranjezi", dar daca esti elev si ai niste profesori batuti in cap... atunci ce mai faci?
frankie Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 dk au in clasa copii tampiti nu-mi pasa mie, sa-i bata sa le scoata ochii sa faca ce vor, dar cand ai copii cuminti, care nu fac probleme, fi tata atent la ce predai si cum predai, dk o profa de a mea nu stie nici sa puna accentele(de fapt multi oameni nu stiu sa puna accentele)..profa mea de isto, face pe profa de treaba nush ce, zici ca e inger, dar la lucraci dk nu scrii exact ca in caiet..spergere..i-am scris ca "sclavii erau prizonieri de razboi..." si ce mai era acolo si ea mi-a taiat si a scris "scalvii proveneau din ...", pt unu care nu a dat la istorie si nu da examen la isto(adika eu) ce ma intereseaza pe mine?????e acelasi lucru...maica-mea e profa de romana, are atatia tampiti in clasa..ce clasa, IN SCOALA...de vine acasa cu dureri de cap interminabile, in acesta caz ash aplica severitatea...dar altfel..u get it
DevilMind Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Da, ai dreptate Alex numa ca problema este sa stii cum sa te impui. Daca esti tanar si vrei sa o faci pe severu nu prea cred ca o sa iti mearga. Mai si razi mai si glumesti la ora, accepti cand un elev te corecteaza la ceva daca are drepatate el si nu tu si cand e vb de pus note pui note. Profii astia care sunt batrani si toata scoala le stie de frica ...au prins perioada comunista tot in scoli asa ca se intelege . Pacat ca acuma nu mai au voie sa te rada in cap si sa te pocneasca
frankie Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 Da, ai dreptate Alex numa ca problema este sa stii cum sa te impui. Daca esti tanar si vrei sa o faci pe severu nu prea cred ca o sa iti mearga. Mai si razi mai si glumesti la ora, accepti cand un elev te corecteaza la ceva daca are drepatate el si nu tu si cand e vb de pus note pui note. Profii astia care sunt batrani si toata scoala le stie de frica ...au prins perioada comunista tot in scoli asa ca se intelege . Pacat ca acuma nu mai au voie sa te rada in cap si sa te pocneasca nu mey, ei cred ca dk sunt profesori de nush cati ani, au capatat o anumita experientza..pe dreacu...(scuzati expresia)...nu acumuleaza nimic
Qui-Gon Jinn Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 unii din ei au boala pe mine Engleza: agitatie toata lumea vorbeste profa asculta pe una si ma intreaba un coleg ceva despre o placa video nici nu mai tin minte io ii raspund colegului la intrebare si se uita aia urat la mine si zice "TATUUUUU nu vezi ca ascult pe colega ta?" (o ) io ii zic "doam'soara da toata lumea vorbeste" si fetee incep deodata sa rada si se uita profa la ele si tace "mai fa tu comentarii dinastea si ai sa vezi ce punct frumos scazut la purtare o sa ai" ce sa mai La ora de info mereu ne invata prostii de genu cum sa salvam documente in word...cum sa ne facem conturi pe yahoo msn etc. e o panarama totala si sa vedeti faza tare "doam'soara ... stiti ce inseamna php?" se face ca nu ma aude ma duc mai aproape de ea si o intreb iar acelasi lucru si ea imi zice "pai...forum...ce nu ai fost niciodata pe un forum? scrii bagi mesaje etc" penal rau de tot...
DevilMind Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Da .. sunt unii profesori care nu au nici in clin nici in maneca cu ceea ce predau. Daca incepeai sa razi cand ti-a zis ca .php inseamna forum ( ceea ce e foarte probabil ca ai si facut ) logic ca "don`shoara" profesoara incepea sa se agite pe acolo, sa tipe si sa se isterizeze ca esti nesimtit, needucat si restu. Am patit si eu ca profesorii sa se lege numai de mine..(cat am fost in giumnaziu) chiar daca in momentu ala am fost cuminte si nu ar avea nici un motiv sa faca asta. Problema cred eu e ca am fost rau tot timpu si am facut panarama tot timpu ..si daca aude ceva zgomot in clasa ii sare repede gandu la tine. Alt dezavantaj .. nu puteam sa chiulesc fara sa iau abs ..profesoru isi dadea seamana repede ca lipsesc ca era liniste in clasa ..si imi punea abs chiar daca nu avea de gand sa faca prezenta. Plus ca ..mi se pare logic ca profu sa avantajeze un elev care e silitor si cuminte ..cel putin la ora lui ..si sa dezavantajeze un altu care e obraznic. Bine ca m-am mutat de la scoala aia ca nu cred ca as fii avut vreo sansa sa fac inca 4 ani acolo fara sa repet vreunu
frankie Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 "doam'soara ... stiti ce inseamna php?"se face ca nu ma aude ma duc mai aproape de ea si o intreb iar acelasi lucru si ea imi zice "pai...forum...ce nu ai fost niciodata pe un Dar si tu ce nesimtit si golan esti ca ai intrebat profa de info despre php, acum parca vad ca intrebi profu\profa de romana ce e ala substantiv...esti un golan kiddin man... Lasa mai , ca profu meu de romana a inceput sa aiba ceva cu mine, intr-o zi nu aveam Morometii la mine(ne-a trebuit ziua precedenta morometii si eu a doua zi nu l-am mai lyuat..poate de lene...)nu eram singurul, aproape jumatate de cls nu avea, insa, el vine la mine si la colegul meu(nici el nu avea)..."Dati-le si lor Morometii ca sunt saraci vai de ei..."si alte chestii jignitoare...poi, de ce? acum trebuie sa iau in fiecare zi si Morometii si caietul de comentarii, vocabularul si alte chestii pe care ni le da el de facut ?? Profa de info desi o intreb cateodata ceva si se uita la mine indelung nu-mi raspunde...parca e stafie ..brr...
{JM}Alex Lifetaker Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 ... Profii tineri sunt mai de treaba, dar uneori nu au taria sa se impuna.Eu as preda bine, as stii sa glumesc, sa ii fac pe elevi sa ma placa...dar cand se termina gluma si altii profita de bunatatea mea ...e de rau (pt. ei)
DevilMind Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Profii tineri sunt mai de treaba pt ca sunt mai apropiati ca varsta de cea a elevilor, si scoala nu au terminat-o de prea multi ani. Stiu cum e sa fii elev. De aia sunt si mai intelgatori ..si ca profesor tanar nu ai nici o sansa sa te impui prin tarie. Te ard baietii de nu stii cum te cheama, mai ales daca esti femeie Trebuia sa fii profesorul pe care ti l-ai dorit tu cat ai fost in scoala; ca eu imi doresc unu care sa nu vina deloc la ore asta e altceva. Ati inteles voi ce am vrut sa zic cre. Glumesti la ore .. da cand e de pus note si de ascultat pai asta faci. Nu pasuiesti pe nimeni si nu te iei de ala ca il vezi mai jmecheras si esti sigur ca nu stie nimica ca in loc sa invete a fost la show cu baietii
Qui-Gon Jinn Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 logic ca "don`shoara" profesoara incepea sa se agite pe acolo, sa tipe si sa se isterizeze ca esti nesimtit, needucat si restu. mey nebunule mey....mey nebunule tu esti in clasa cu mine mey
Qui-Gon Jinn Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 am zis pur si simplu la misto ca esti cu mine in clasa din moment ce ai stiut cum a rectionat don'shoara profesoara
***COBR@*** Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 In urmatoarele 11 12 saptamini o sa mergem la scoala simbata ca sa le recuperam noi bani lor.Cine i-a pus sa faca greva. Mi se pare cea mai mare timpenie recuperarea orelor in Weekend.
frankie Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 In urmatoarele 11 12 saptamini o sa mergem la scoala simbata ca sa le recuperam noi bani lor.Cine i-a pus sa faca greva. Mi se pare cea mai mare timpenie recuperarea orelor in Weekend. SI nici nu ti-a placut greva a? Tu stii e salarii au profii? Sau n-aveai unde face spam. Iti spun eu ca si tu ai fi facut greva daca erai in locul lor. Si daca nu recuperai orele si-ti dadea ceva la un examen ceva(depinde de ce cls esti) ziceai ca vezi tu, nu ai facut chestiile astea. Sau ai fi vrut intr-o ora de mate sa faci cat in 3? Sau la chimie... No Comment
frankie Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Bay, dk l-ati vedea pe proful meu de mate cum vb la clasa, si cum preda , sau cand gresheste la tabla si mai sterge cateodata cu maneca de la geaca tabla!!! Sau se sterge pe haina, fac astia misto de el ca cica are cultura de creta in buzunar. Sau mai zic de el ca dk vine la pregatire si n-are creta si burete, nu e nici o problema, sterge cu geaca si baga mana in buzunar si scoate destul praf de creta ca sa scrie . E ca un...pinguin mic indesat si pufos .